Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızdaki heyecanı canlı tutma çabanız, yapay davranışlara neden olabiliyor. İlişkiniz sağlam temeller üzerinde. Bunun güveniyle rahat davranışlara yönelebilirsiniz.

Karşılıklı özveriyle bütün problemleri aşabilirsiniz. Söylentilerinortamınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. Çevrenizin size ve kariyerinize duyduğu güveni azaltıyorsunuz

Bugünlerde alacak verecek sıkıntıları içine girebilirsiniz. Çok programlı olmanıza rağmen iradeniz dışındaki sıkışıklıklar size de yansıyabilir. Para konulu özel görüşmeleriniz var.

Aile, akraba türü ilişkilere zaman ayırmanız gerekiyor. Son zamanlarda onları çok ihmal ettiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanıza döneceğiniz ve yoğun duygular yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Önemli bazı kararlar almak isteyeceksiniz ancak bunun için henüz kendinizi hazır hissetmeyebilirsiniz. Yoğun duygularınız ilginç tecrübeler yaşamanıza neden olabilir. Çevrenizdeki insanlara düşüncelerinizi kabul ettirmek ve bu kişileri istediğiniz gibi yönlendirmek isteyebilirsiniz. Ancak bu konuda fazla ısrarcı olmamalısınız ve diğer insanların duygularına da önem vermelisiniz. Sabırlı davranmak sizin için olumlu olacaktır.

18 Mart 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 18 Mart saat 00:24-7 Nisan saat 18:35 tarihleri arasında Balık burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Merkür,  doğru olan bilginin önemsenmesi gereken zaman dilimidir. Aklınızı karıştıran durumlarda, mutlaka durup etraflıca düşününüz, araştırınız, analiz ediniz. Empati gücümüz  yükselecektir.  Kendimizi bir başkasının yerine koyarak düşünürsünüz. Bu uzlaşmazlıkların önüne geçer. Bu süreçte, bir olay olmadan çok önce hissetmeye başlarsınız. Sanatsal alanda çalışanların ilham gücü yükselir. Mistik konulara merak duyabilirsiniz. Duygularınızı yazıya dökebilir, güzel sözlerle ifade edebilirsiniz. Farklı görüşte olan insanları anlayışla karşılayabilirsiniz. Ancak ben, özellikle yeni tanıştığınız insanları çok iyi gözlemlemenizden yanayım. Bazen görünenler yanıltıcı olabilir. Saat 00:50 Ay-Uranüs karşıtlığı, kendimize yeni bir yol çizmekten çekinmediğimizi gösterir. Eğer hayatımızda bazı dengesizlikler varsa bunlardan kurtulmak isteriz. Çünkü keyfimizi kaçıran şeylerin bizim üzerimizde bir hayli etkili olduğunun bilincindeyizdir. Saat 04:12 Ay-Pluto zorlu görünümü, ilişkiniz ve aşk hayatınız, çocuklarınızla alakalı konularda güçlü olma arzunuz büyür. Her şeyi derinlemesine gözden geçirmeden rahat etmezsiniz. Saat 05:19 Merkür-Kuzey düğüm olumlu görünümü, hem yenilikte bulunabileceğiniz hem de becerilerinizi ortaya koyabileceğiniz güzel fırsatları işaret ediyor. Saat 21:00 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm, kariyer hayatınız, ailevi ilişkileriniz veya toplumsal anlamda artık yeniliğin ayak seslerini işitmenizi sağlıyor. İster istemez kişi, ne olacaksa olmalı modunda. Ancak burada asıl istenen, kimsenin idaresi   altına girmeden, maddi ve manevi anlamda yenilenmek. Öyle bir şey olmalı ki,  bunca çekilenlere değsin diye düşünebilirsiniz. Çanakkale zaferimizin 99. yıldönümü kutluyor, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.

18 Mart 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostluklar konusunda seçici ve titiz davranmaya çalışıyorsunuz. Bugün, kalıcı işler yapmak için önemli adımlar atacaksınız. Kendinizi yoğuntemposunun içinde bulabilirsiniz. Anigezileri gündeme gelecek ve bağımsız yönünüzü istediğiniz gibi kullanma şansınızı elde edecek, özellikle inatçı yapınızı ön plana çıkaracaksınız.

18 Mart 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli teklif veya davetlere onay vermeniz durumunda sorun yaşamakla kalmayıp, ardından devam edecek olayları durdurmakta da zorlanabilirsiniz. Dolayısıyla, dikkatli olmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Normalin dışında gelişen olaylar, istikrarsız veya istenildiği gibi gitmeyen planlar kafanızı karıştırabilir ve kimin neyaptığını, ne pozisyonda olduğunu, akıllarının yerinde olup olmadığını düşünmenize neden olabilir. Ancak, şaşırmak yerine olayların gelişiminden mesajlar almak ve yeniden değerlendirilmesi gereken konular olduğunun farkına varmak ve buna göre girişimlerde bulunmak çok daha iyi olacaktır.

18 Mart 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün de aile konuları sizin için ön planda olabilir. Ancak ailenizle olan iletişiminiz yanlış anlamalara ve ani öfke parlamalarına daha çok açık. Sizi tedirgin edecek bu ortamda yapılacak en doğru hareket uzak durmanız ve duymazdan gelmeniz olabilir. Ayrıca bugünlük güvenlik içeren konulara daha özenli yaklaşmalısınız.

18 Mart 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ANİ olabilecek olaylara karşı oto kontrol sisteminiz devreye giriyor. Yine de maddi konularla ilgili paylaşımlarda canınız sıkılabilir.

18 Mart 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgilenirseniz, bazı noktalarda yanlış değerlendirmeler veya ufak tefek hatalar yapma riskiniz olacağını bilin. Diğer taraftan, maddiyat ile ilgili olarak görüş veya destek almak istediğiniz bir kişi de sizi kasıtlı olarak yanıltmaya çalışabilir.

18 Mart 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 54' 16" R
Ay
Boğa
15° 15' 40" R
Merkür
Başak
20° 53' 10" R
Venüs
Terazi
27° 55' 48" R
Mars
Yengeç
09° 39' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 38"
Satürn
Balık
15° 01' 48"
Uranüs
Boğa
27° 05' 41"
Neptün
Balık
28° 30' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 30"
Chiron
Koç
22° 14' 36"
Lilith
Terazi
09° 18' 22"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 21/09/2024 12:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>