Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
İlişkilerini Gözden Geçiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, ilişkinizden yana sizi memnun etmeyen her ne varsa ondan uzaklaşmaya çalışın. Enerjinizi doğru kullanmanız gereken bir gün.

Zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Etkin adımlar atmakta zorlanmayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi kazanımlar açısından oldukça şanslısınız. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha olumlu bir bakış açısıyla ve motivasyonunuzu artıracak alışkanlıklar edinerek daha mutlu ve istekli bir hayat yaşayabilirsiniz. Bu tutum değişikliği size hem kişisel hayatınızda hem dehayatınızda fayda sağlayabilir. Maddi durumunuzu iyileştirmek ve uzun vadeli planlar yapmak için fırsatlar bulabilirsiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz. İçinizde biriken duyguları ifade etmek için doğru bir gün olabilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek ve duygularınızı paylaşmak için fırsatlar karşınıza çıkabilir. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi sağlamaya çalışabilirsiniz. Yaratıcı yönlerinizi ortaya çıkarabileceğiniz bir gün olabilir. Hayal gücünüzü kullanarak ilham alabilir ve yeni projelere yönelebilirsiniz. İlişkilerinizde sabırlı ve anlayışlı olmaya özen göstermelisiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde fazla şeker tüketmenin sağlığını olumsuz etkilediğini fark ediyorsun. Daha sağlık bir yaşam şekli benimsemek istiyorsun. Yediğin için besinlerin sağlıklı olmasına özen göstereceksin. İlişkisi olmayan Yengeç burcuysan, hayatına alacağın kişiden fazla beklentilere girmemelisin.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olmazları beklediğinizi düşünebilir veya duyabilirsiniz. Bu şekilde mutluysanız bunu değiştirmek istemeyeceksiniz ancak mutluluğun başka ve iyi yolları olduğunu da unutmamalısınız. Objektif düşündüğünüzde bu yolların sizi daha büyük mutluluklara götüreceğini fark edeceksiniz. 

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ortaklı konular sizi biraz endişelendirebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yeni temeller atmak isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlandığınızı hissedebilirsiniz. Finansal konularda dikkat etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Banka işlerinizi toparlamak için uygun bir gün. Gün içinde ticari konular gündeme gelebilir.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı bilgi gücünüzden gelecek. Sağlık konusunda dikkatli olmalısınız özellikle uyku kalitenizle alakalı konulara yönelmeli, uyku konforu sağlamalısınız.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk ve ilişki konularına özen göstermen gereken bir gün olabilir. Bu konularda alacağın kararlar ve atacağın adımlar hayatındaki mutluluğun gidişatını etkileyebilir. Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir insana kapılarını açabilirsin.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün duygularınız çiçek açıyor. İlişkileriniz ve kendiniz hakkında netlik kazanabilirsiniz. Bazı ilişkilerinizde çok güzel anılar yaşamış olabilirsiniz ve bugün bu anıları daha da genişletebilir. Sosyal davetler, yeni arkadaşlar veya diğer ilişkiler dikkatinizi çeker. İlişkiler ve duygusal ihtiyaçlarınız hakkında aniden farkındalık kazanabilirsiniz. Bugün olumlu destek alabilir ve moraliniz yükselebilir. Hayal gücünüz güçlü ve bunun sayesinde başkalarından takdir toplayabilirsiniz. Zihinsel olarak çok güzel ve güçlü enerjilere sahipsiniz, ayrıca bunu nerede kullanmanız gerektiğini çok iyi biliyorsunuz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal değişimleri yüzünden, bir çok fırsat başladığı gibi, bitebiliyor. Tavizkar olmamalısınız. Yaşam kalitenizi arttıracak dış etkenler, aynı zamanda sizi kaybettiren unsurlar olabiliyor.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün finans, özel hayat, sağlık ani kararlar veya beklenmedik haberler maddi kaynaklarınızı zorlayabilir. Sosyal çevrenizle ilgili gelişmelere dikkat. Gününüz şahane geçsin.

22 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hırslarınızın sizi esir almasına izin vermediğiniz zaman, kendinizi son derece huzurlu ve rahat hissediyorsunuz. Bugün, mesleki anlamda başarınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Kalıplaşmış düşüncelerden rahatsız olmanıza rağmen, kurallara karşı gelmek için, gerekli cesareti kendinizde bulamayabilirsiniz.

22 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 52' 08" R
Ay
Akrep
09° 33' 35" R
Merkür
Aslan
28° 18' 06" R
Venüs
Terazi
11° 35' 29" R
Mars
Yengeç
01° 55' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 11"
Satürn
Balık
16° 02' 24"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 13"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 57"
Lilith
Terazi
07° 49' 27"
True Node
Koç
06° 41' 52"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>