Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayata çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz. Duygu dünyasının, çok kişiye özel olduğunu unutmamalısınız. Canlılığını yitirmiş beraberliklere karşı biraz sınırını taşan eleştirileriniz var.

Çok yönlü oluşunuz, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymanızı sağlıyor. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir. Yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor.

Bugünlerde ödeme konularında feraha çıkabilmeniz, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu. Arkadaş çevrenizde paylaşımcı özellikleriniz övgü görüyor.

Abarttığınız bir sorununuz var. Bununla ilgili üzüntü yaşamanız gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak rahat bir gün geçireceksiniz. Duygusal olarak bir rahatlama içine girebilirsiniz ve bir süredir devam eden bir gerilimden bugün kurtulabilirsiniz. Bazı beklentileriniz duygusal durumunuzdan etkilenecektir. Enerjinizi doğru olarak kullanmakta zorlanabilirsiniz ve bu bir çok konuda isteksizlik duymanıza yol açacaktır. Sezgileriniz güçlü ancak bugün yeni bir karar almamaya çalışmalısınız. Kökenini geçmişten alan bazı konular yeniden gündeme gelecek ve sizi sıkacaktır.

23 Mart 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Yay burcu geçişiyle Pazar günümüz,  başlıyor. Saat 12:40 olana dek, parasal konularda getirisi yüksek ve kısa vadeli olan yatırımların doyurucu olabileceğini,  ayrıca gözden geçirilmiş ve faydalı olacağı kesinleşmiş işlerinizi yoluna koyacağınıza dair planlar yapabilirsiniz. Saat 12:40 itibariyle Mars ile son görünümü yaptıktan sonra saat 22:03 olana dek boşlukta ilerleyecek Ay,  sağlık,  iş yaşamı ve sizi birebir ilgilendiren konular üzerinde bir hayli düşünceli olduğunuzu gösterir. Hatta sorun çıkmasın diye kendinizden taviz verebilirsiniz.  Oysaki bu saatler arasında temkinli olmakta yarar var. Saat 22:03 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerliyor.  İlişkinin içinde kendinizi nasıl bir yere koyduğunuzu, şu anda bir sorun varsa bunun ardındaki nedenleri, bir arada olmanın anlamı üzerine düşüneceksiniz. Sağlam bir beraberlik ise, güven duygusuyla hareket etmeniz kolaydır. Eğer yalnızsanız, bir miktar karamsar düşünmeniz mümkündür. Eğer yeni birisiyle tanıştıysanız sağlam ve tutarlı biri olmasını dilersiniz. Pazar gününüz mutlu, keyifli ve arzu ettiğiniz gibi geçsin. Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. ÖSYM sınavına girecek tüm kardeşlerime başarılar diliyorum. Gönülden sevgilerimle,

23 Mart 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için önemli bir pota oluşturacak. Öğle saatlerinden sonrabirliği içinde olacağınız kişilerle bir araya gelecek ve karşıt görüşler içinde olacağınız bir toplantıyı gerçekleştireceksiniz. Yakın dostlarınızın etkisini inkar etmemelisiniz. Partneriniz de bu konuda hemfikir.

23 Mart 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinizin değişmesine veya farklı bakış açılarına sahip olmanız nedeniyle karşı tarafa yanlış mesajlar verebilirsiniz. Kafa karışıklıklarınızı veya belirsiz konuları ön plana almamanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Önemsediğimiz konularda uzun zamandır beklediğimiz, ama gerçekleşebileceğine ihtimal vermediğiniz işaretler kendini gösterebilir ve bu yeni gelişmeler ya da haberler ışığında yeni planlar veya mevcut planlarımızda görece değişiklikler yapabiliriz.

23 Mart 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

23 Mart 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAPACAĞINIZ işleri önceden planlayarak hedeflerinize yaklaşıyorsunuz. Bilinçli bir yaklaşım sizin için en doğru olanı.

23 Mart 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi bazı konularda biraz geriye çekebilir, işlerinizi gizli yürütmeyi daha avantajlı bulabilirsiniz. Dış dünyaya açılın ve şimdikine göre daha realist bir yaklaşım benimseyin. Sizden çok daha güçlü kişilerle mücadele etmemelisiniz.

23 Mart 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 58" R
Ay
Boğa
13° 56' 31" R
Merkür
Başak
20° 43' 06" R
Venüs
Terazi
27° 49' 12" R
Mars
Yengeç
09° 36' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 19"
Satürn
Balık
15° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 05' 46"
Neptün
Balık
28° 30' 24"
Plüton
Oğlak
29° 44' 33"
Chiron
Koç
22° 14' 49"
Lilith
Terazi
09° 17' 46"
True Node
Koç
06° 37' 58"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>