Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Gelişiminize Önem Veriyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin istediğiniz gibi olma ihtimali var. Duygularınızı ifade etme noktasında biraz daha sabırlı olmalısınız. Aceleci davrandığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamanız gerekiyor.

Sınırlar üzerinde etkinlik göstermeye çalışmalı ve elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. İçinde bulunduğunuz durum ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Hata yapmaktan kaçınmanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Her türlü sorunun ve sıkıntının geride kalma ihtimalini mutlaka değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir dönemecin içinde olduğunuzu düşünebilirsiniz. Buraya nasıl geldiğinizi düşündüğünüz kadar bundan sonrası için de çaba göstermelisiniz. Artık bir yere varmanın değil yolda olmanın önemli olduğunu kabul etmelisiniz.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün, yaratıcı düşünme ve sanatsal projelere odaklanma fırsatı bulabilirsiniz. İçsel yeteneklerinizi sergilemek ve duygusal ifadenizi güçlendirmek için zaman ayırabilirsiniz.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayallerinizi ertelemek istemeyeceksiniz. Geleceğinizi en iyi şekilde inşa etmek için tüm olanakları kullanmaya başlıyorsunuz. Kendinizi şımartmak hoşunuza gidiyor. Uzun zamandır ertelediğiniz cilt bakımını bugün yaptırabilirsiniz. Yüksek öğrenime devam eden Yengeç burcuysanız, kendinizi geliştirmek için araştırmalar yapmak isteyeceksiniz.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevginin bir hapishane değil geniş ve yeşil bir vadi olduğunu bilmelisiniz. Bugün ilişkilerinizde size hapsolmuş hissettiren bir şeyler fark ettiğinizde orada kalmaya devam etmeyi düşünmemelisiniz. Sezgileriniz her zaman duymak istediklerinizi söylemez, söyledikleri şeylerin ihtiyacınız olduğunu bilerek kulak verin.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda stresler yaşanabilir. Kendi imkânlarınızı sizden daha yetki sahibi kişilere verebilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışıklık keyfinizi kaçırabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yatırımlar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ortaklarınızla birlikte karar alıp riski azaltmaya çalışabilirsiniz.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde karar alırken dikkatli olmanız gerekmekte. Öğrenme ve bilme ihtiyacınızı karşılayacak doğru alanlarda bulunmanız önemli olacak.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyerin konusunda akıllı tavsiyeler verecek insanlarla zaman geçirmek senin için daha iyi olacak. İlgi çekici konuşmalara girmekten çekinmemelisin. Bu sayede sürekli yeni şeyler öğrenmek mümkün olacak.

25 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün kararlarınız bulanık olabilir ve şimdilik büyük kararlar veya taahhütler vermekten kaçınmak en iyisi olabilir. Başkalarının sizden beklediği şeyleri yapmaya yönelik güçlü bir istek hissedebilirsiniz, ancak kalbiniz kendi işinizi, kendi yönteminizi yapmaya kararlıdır. Bu ikilemin her iki ucunu da tamamen çözmek zor olabilir ancak aynı zamanda her ikisini de vazgeçilmeziniz. Bu iç gerilimden dolayı hareket etmemek önemli olacaktır. Bugün dürtüsel tepki vermek yerine bir plan geliştirin. Şimdi aşinalık, rahatlık ve güvenlik ihtiyacınız, bir sorumluluğu yerine getirmek için konfor alanınızın dışına çıkma ihtiyacıyla çelişebilir. Ya da tam olarak arkasında duramayacağınız bir şeyi yapmak cazip gelebilir ki bu muhtemelen iyi bir fikir değildir!

25 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz daha da güçleniyor. Paylaşım duygunuzun önemli olduğu bir gün. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek ve kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyorsunuz.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Borsa veya finansal alanda fırsatlarınız var. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Size ilgi duyan karşı cinsten birinin iltifatları çok hoşunuza gidecek. Ama bu durum sevgilinizle kıskançlık gibi sorunlara yol açabilir. Bu yüzden tartışmalar yaşayabilirsiniz. Mesleki açıdan duygularınızı harekete geçirecek gelişmeler var. Şimdiye kadar yaptığınız ya da yapmayı düşündüğünüz bir işi yeniden değerlendirebilirsiniz. Olaylar karşısında sakinliğinizi korumanız gününüzün daha keyifli geçmesini sağlayacak. Parasal açıdan zorlayıcı durumlarla karşı karşıya gelebilirsiniz

25 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 13' 00" R
Ay
Boğa
19° 54' 17" R
Merkür
Başak
21° 28' 48" R
Venüs
Terazi
28° 19' 10" R
Mars
Yengeç
09° 49' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 44"
Satürn
Balık
15° 00' 24"
Uranüs
Boğa
27° 05' 22"
Neptün
Balık
28° 29' 43"
Plüton
Oğlak
29° 44' 19"
Chiron
Koç
22° 13' 49"
Lilith
Terazi
09° 20' 29"
True Node
Koç
06° 38' 15"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>