Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Şubat 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Haksızlığa uğradığınıza inandığınız ilişkileri belleğinizden silmenizde fayda var. Etkilendiğiniz ama çok seyrek görebildiğiniz biriyle, bugünlerde yakınlaşmalarınız olabilir.

Bugünlerdeki dinamikliğiniz, işlerinizi çabuklaştıracak. Verimli görüşmeleriniz var. Tıkanıklık yaşadığınız konularda kendinize güveninizi yeniden kazanmalısınız.

Heyecanı ve tehlikeyi bir arada barındıran etkilenmelere karşı dikkatli olmanız gerekiyor. Romantik davranışlara yönelin. İlişkinizin bu sıralar bu tür yaklaşımlara ihtiyacı var.

Çalışma hayatınızda belli konulardaki sübjektif egemenlik, önemli görüşmelere zararlı biçimde yön verebilir. Bu tür ikili ilişkilerinizde gerilimli tartışmaları uzatmamaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerinizdeki dengeler sakin ve esnek yaklaşımların sürekliliğini gerektiriyor. Verimli yakınlaşmalar bu dengelerin korunmasına bağlı. Bugünlerde kırılganlığa biraz açık duruyorsunuz. Aile içinde ve arkadaşlıklarda gergin ve aceleci tavırlardan uzak durmaya, duygularınızı olumlu düşüncelere doğru yönlendirmeye çalışmalısınız.

26 Şubat 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Çarşamba günümüz, saat 09:30 Jüpiter-Uranüs arasındaki  görünümle merhaba diyeceğiz. Bu enerjiyi, dikkatli biçimde gözden geçirirsek stres yaşamayız. Şimdi Uranüs,hayatınızla ilgili konularda beklenmedik bazı durumlar, dalgalanmalar yaratıyor. Ne yapmak lazım? Eskimiş ve çoktan anlamını yitirmiş, bize hiçbir şey kazandırmayan işleri, uğraşıları artık geride bırakmamız gerekiyor. Jüpiter ise,  burcunuzda sizi desteklemeye devam edecek. Yakında geri hareketi bitmiş olacak. Böylece Kasım 2013-Şubat 2014 arasındaki durgunluk, içe yöneliş, bekleme sona erecek. Kararlarınızı kendinize güvenli bir şekilde verebileceksiniz, büyüyeceksiniz. Onun için lütfen umutsuz düşünmeyiniz.   Saat 12:52-16:56 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu durum, partnerinizle aranızda belli bir mesafe oluşması anlamına geleceğinden, her ikiniz de, duygusal düşünmekten ziyade, ciddiyetle hareket etmeyi tercih edersiniz. Bazı önemli meseleleri konuşmak bu saatlerde pek kolay olmaz. Çünkü her iki taraf da kendince gözlemde bulunmayı veyahut hiçbir şey konuşmadan beklemede kalmayı tercih edebilir. Kısa süreli olmasına rağmen keyifsiz bir süre olduğunu söylemeliyim.   Saat 16:56 Ay-Kova burcu geçişinde, alıp  başımızı bir yerlere gitmek,  hayatımızı yeniden kurmak isteyebiliriz. Ancak bir yandan da bunu nasıl yapabileceğimizi  düşünürüz. İşte o düşünme safhası bizi yorar, tedirgin eder.   Bir çocuk gülüşü kadar içten bir çiçek kadar anlamlı ana sütü gibi tertemiz ve gün ışığı gibi umutlu yarınlarımız olsun... Güzel bir gün diliyorum şimdiden... Gönlümce sevgilerimle,

26 Şubat 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkilerinizde, partnerinize haksızlık yapmama eğilimdesiniz. Onun davranışlarından kolay etkilendiğiniz için, dikkatli olmanız gereken bir gün. Olayları abartmadan dinlemeli ve geçmişi artık irdelememelisiniz. Ortaklıklar konusunda, deneyimlerin önemli olduğunu unutmayın.

26 Şubat 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şeyi yapabilecek güce ve olanağa sahipsiniz. Eğer olumsuz koşullar söz konusuysa veya ters giden şeyler varsa, kendiliğinden düzelmesini beklemek yerine gereken müdahaleyi yapmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Peşinden gittiğimiz fikirlerin, planların, anlaşmaların ya da ilişkilerin gerçekten işe yarar veya doğru olup olmadığını test etmemiz gereken bir gündeyiz. Gerekli ölçümleri yapmadan, sadece göze doğru göründüğü veya kendi fikrimiz öyle olduğu için arkasına takıldığımız her tür fikri ve konuyu gözden geçirmemiz gerektiğinin farkına varabiliriz.

26 Şubat 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güne tartışmalı olan ilişkilerinizle ilgili iyimser ve barışçıl duygularla başlayabilirsiniz. Zıtlaşmaların ve sert tartışmaların yıkıcı etkilerini düzeltmek isteyebilirsiniz. En önemlisi uyumlu ve huzurlu birlikteliklere ve çalışma ortamına olan ihtiyacınızı fark edebilirsiniz. Ancak günün diğer yarısında duygusal alanda yeni derslere açıksınız.

26 Şubat 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

EMİR almamak gibi takıntılarınız olduğu için bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz. Sabırla başarıyı kucaklayacaksınız.

26 Şubat 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamın zevklerine odaklanabilir, maddeciliği ön plana çıkaran bir hareket tarzı içine girebilirsiniz. Ortak olarak faydalanılan parayı harcarken çok dikkat etmelisiniz; düşünmeden yapılacak masraflar, ileride sorun çıkarabilir.

26 Şubat 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 11' 22" R
Ay
Boğa
19° 30' 09" R
Merkür
Başak
21° 25' 42" R
Venüs
Terazi
28° 17' 08" R
Mars
Yengeç
09° 49' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 38"
Satürn
Balık
15° 00' 32"
Uranüs
Boğa
27° 05' 23"
Neptün
Balık
28° 29' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 20"
Chiron
Koç
22° 13' 53"
Lilith
Terazi
09° 20' 18"
True Node
Koç
06° 38' 14"
Son Güncelleme : 21/09/2024 19:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>