Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Destek Oluyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikteliğiniz olsun ya da olmasın, sizi memnun edecek ve içten içe heyecanlanmanızı sağlayacak gelişmeler gündeme gelebilir. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçmektesiniz daha dengeli olmalısınız.

Değişikliğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Kontrolü elinizde bulundurarak adım atmanız gerekiyor. Sınırları gereğinden fazla zorlamadığınız takdirde her şey istediğiniz gibi olabilir. Yeni gelişmeler gündeme gelebilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmalısınız. Gereğinden fazla hızlı hareket ettiğiniz sürece her şey daha karmaşık olabilir. Dengeli harcamalar gerçekleştirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi iyi yetiştiremediğinizi düşünebilirsiniz. Herkes her şeyi bilemez ama öğrenme gayreti durumu değiştirir. Olumsuz düşüncelerin içinde kalmayanın kazandığı bir dönemde yaşadığınızı unutmayın. Yeni deneyimler, yeni duygular ve bakış açılarıyla gelir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan hassas olabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişimde dikkatli olmanız gerekebilir, ani tepkilerden kaçınmaya özen gösterin. Bugün kendinize zaman ayırarak duygusal denge sağlayabilir ve iç huzuru yakalayabilirsiniz. Aklınızdaki endişeleri bir kenara bırakarak huzurlu bir gün geçirebilirsiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşın psikolojik anlamda birtakım zorluklar yaşadığını öğrenebilirsin. Arkadaşının yanında olmak isteyeceksin. Çalışan Yengeç burcuysan, öz güvenini daha belirgin hale getirmek isteyebilirsin. Kariyerinde daha cesur kararlar almak geleceğine daha sağlam adımlar atmanı sağlayabilir.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınızda ve günlük rutinlerinizde bazı aksaklıklar yaşanabilir. İletişimde dikkatli olmalı ve işbirliklerinde uyum sağlamaya çalışmalısınız. Görmezden gelmek ya da tam tersi aşırı tepki vermek daha büyük sorunlar, kırgınlıklar ve maddi problemler getirebilir. 

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde teknik konularda sorumluluklarınız artabilir. Kendiniz için yeni oluşumlar içinde olabilirsiniz. Özgürlük hissi içinde olacağınız zamanlar var. Akademik konular ilginizi çekebilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için yakın çevrenizdeki kişilerle buluşma planlayabilirsiniz. Öğleden sonra işlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer konusunda karşınıza çıkan bazı engeller ilerlemeniz hususunda sorun teşkil edebilir. Ancak hedefinize yürümekten vazgeçmemelisiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Taşınma ya da satın alma işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Sürecin beklediğiniz gibi olmaması mental olarak sizi yorduğunda bunu olumsuz bir şekilde yansıtmaktan çekinmelisiniz. Engellere değil isteklerinize, ailenize ve ihtiyaçlarınıza odaklanma noktasında aile bireylerinizden destek alabilirsiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün hayatınızı daha rahat ve güvenli bir hale getirmek için ideal bir gün. Her ne kadar rutinin dışına çıkmayı ve yeni deneyimler edinmeyi arzuluyor olsanız da biraz istikrara ihtiyaç duyduğunuzu fark edebilir ve bunun için çalışmaya istekli olabilirsiniz. Öğrenmek, çalışmak ve paylaşmaktan keyif alabilirsiniz. Gün, önceliklerinize odaklanmakta zorluklar yaşamanıza neden olabilir. Daha fazla boş zaman ve dinlenme arzunuz olsa da sorumluluklarınız sizi çağırabilir. Bu çatışma nedeniyle kendinizi sınırlanmış hissedebilirsiniz. Yine de bu durumu daha iyi bir denge bulma fırsatı olarak görebilir ve bu konuda adımlar atabilirsiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğitim, seyahatler, ticari ilişkiler alanında şanslı ve güzel haberlerin gelebileceği bir gün. Fazla duygusal hissedebilirsiniz. Uzaktaki tanıdıklarınızdan haberler gelebilir, özlem duygusu ağır basabilir. Seyahat planları yapmak için uygun bir gündesiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi ifade ederken tutucu bir tavır sergileyebilirsiniz ve yanlış anlaşılmalara neden olabilir. Seyahatlerde dikkatli olmanız tavsiyedir. Gününüz şahane geçsin.

21 Ağustos 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aile içi huzursuzlukların sizi etkilemesine izin vermeyin. Bugün dostlarınızdan aldığınız destekle, olayların olumsuz etkilerinden sıyrılabileceksiniz. Her zaman istediğiniz koşullar olmayabilir ve kendinizi kötü hissetmeniz için hiçbir sebep yok. Yaşantınızda yeni gelişecek farklılıklar söz konusu olacak.

21 Ağustos 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 38' 24" R
Ay
Yengeç
21° 34' 58" R
Merkür
Akrep
15° 09' 17" R
Venüs
Yay
06° 57' 15" R
Mars
Yengeç
25° 34' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 50" R
Satürn
Balık
13° 08' 54"
Uranüs
Boğa
26° 13' 14"
Neptün
Balık
27° 40' 30"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 35"
Lilith
Terazi
12° 52' 04"
True Node
Koç
06° 23' 24"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>