Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Teyit Alıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atabilirsiniz. Birlikteliğiniz olsun ya da olmasın, içten içe heyecanlanmanızı sağlayacak gelişmelerle karşılaşma ihtimaliniz var. Koşullara uygun adımlar atmanız, mutluluğa ulaşmanızı sağlayabilir.

Fırsatlar konusunda daha net adımlar atabilirsiniz. Mesleki açıdan başarıya ulaşma şansınız bir hayli fazla. Olumsuzlukları gözünüzde büyütmediğiniz sürece daha iyi hissetmeye başlayacaksınız.

Finansal olarak daha iyi hissedeceksiniz. Bildiklerinizi uygulama konusunda daha kontrollü olmanız gerekiyor. Olumsuzluklara takılı kalmamalı ve elinizden geleni yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gündelik yaşantınız hızlanabilir ve yeni insanlarla tanışmak, uğraşlar edinmek için uygun bir dönemdesiniz. Çalışma hayatınızda hareketlilik yaşanabilir ve sosyal çevrenizde kendinizi gösterebilirsiniz. Zihniniz dolu olacak, bu yoğunluğu yönetmek için sakinliğe ve pratikliğe ihtiyaç duyabilirsiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz. İlişkilerinizde anlayışlı ve şefkatli davranarak olumlu etkileşimler yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda ise yaratıcı projeler ortaya koyabilirsiniz, fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Sağlığınıza dikkat etmek ve dinlenmeyi ihmal etmemek bugün önem kazanıyor. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün uzun süredir görüşmediğin bir arkadaşınla şans eser bir mekânda karşılaşabilirsin. Onunla ilgili şaşıracağın gelişmeler öğreniyorsun. Anne ailesiyle ilgili bazı dedikodular kulağına gelebilir. Yakın bir akrabanı arayarak duyduklarının doğruluğunu teyit etmek isteyebilirsin. Hizmet sektöründe çalışan Yengeç burcuysan, bugün üstün bir performans sergileyebilirsin.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi durumunuzu gözden geçirip tasarruflarınızı değerlendirmeniz faydalı olabilir; aşırı harcamalardan kaçının ve sorumluluklarınıza odaklanın. Gerçekçi hedeflerle ilerleyip Eylül ayını bekleyerek önemli kararlar alın. İkili ilişkilerde de duygusal tepkilerden kaçınıp sağlıklı iletişim kurarak bağları korumalısınız.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki gelişmeler sizi değişikliklere itebilir. Sorumlu olduğunuz konularda büyüme kaydetmek için çaba sarf edebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yaratıcılığınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Üstlerinize kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Ticari konular güçlü bir şekilde ilerleyebilir.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huzura kavuşmak için zamana ihtiyacınız olabilir bu sürede eski konularınız ve tam olarak kurtulamadığınız alışkanlıklarınız tekrar gündeme gelebilir.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Düşüncelerinizi çok fazla dile getirmek istemeyecek ve kendi iç dünyanıza çekilmenin yollarını arayacaksınız. Olabilecekler üzerinde etkinlik gösterme arzunuz ve isteğiniz de var. Olumsuzluklara takılı kalmadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Çabalarınızın karşılığını almak için biraz daha beklemede kalmaya çalışın.

22 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün dikkatinizi çekmek için yarışan farklı dürtülerle baş etmek kolay olmayabilir. Kendinizi belirsiz ve biraz bitkin hissedebilirsiniz. Bir planda bir şeylerin ters gittiğini hissederseniz ayarlamalar yapmanız gerekebilir ancak bugünün, sizi normalden daha hassas yapabileceğini unutmayın. Özgüveninizi geri kazanmak için biraz dinlenmeye ihtiyacınız olabilir. Duygular ve tepkiler duruma uygun görünmüyorsa, içe bakmanın zamanı gelmiş demektir. İlerlemek için acele etmeden önce önceliklerinize odaklanmayı hedefleyin.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün partnerinizle olumlu iletişim içinde olmanız sayesinde, aldığınız ortak kararları yaşam geçirme konusunda daha inatçı olacaksınız Mantıklı davranışlar paralelinde entelektüel ilişkilerinizi doğru rotaya çekmelisiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

22 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kariyer yaşamınızda anlaşmazlıklar, gerginlikler yaşayabilirsiniz sevgili yengeçler. Olayları üzerinize alınmanız daha fazla üzülmenize sebep oluyor. Duygusallık tepkiler vermekten vazgeçin. Sağlıklı iletişim kurabilmenin yollarını geç olmadan bulmalısınız.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün yalnızlık duygunuz çok güçlü ve olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Anlaşılmadığınızı zannederek, arkadaşlarınızın kalbini kırabilirsiniz. Geçmişinizle ilgili olayların etkisinde kaldığınız zaman karamsar oluyorsunuz.

22 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 34" R
Ay
Yengeç
21° 24' 09" R
Merkür
Akrep
15° 08' 02" R
Venüs
Yay
06° 56' 15" R
Mars
Yengeç
25° 33' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 53" R
Satürn
Balık
13° 08' 56"
Uranüs
Boğa
26° 13' 16"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 37"
Lilith
Terazi
12° 51' 58"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>