Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tecrübelerin Önemini Anlıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile aranda bazı gerginlikler olabilir. Bu gerginlikleri düzeltmek için yapıcı olman gerekecek. Alınganlık ve kestirip atma ile bir sonuca varamayacaksın bugün.

Bugün sizin için son derece verimli bir gün olabilir. Çalışmak için iyi bir bir bilgi birikimine sahipsiniz ve bu durum, günlük çalışmalarınız için size büyük katkı sağlayacaktır. Bu ayrıca hayatınızda daha uzun vadeli trendlere bakmak için mükemmel bir zamandır. Bundan beş ya da on yıl sonra hayatınızı düşünün ve şu anki hareketlerinizin geleceğini nasıl etkilediğini düşünün. İleriye gitmek için plan yapın.

Bugün ev harcamalarına odaklanman gerekebilir. Faturalar, son ödeme tarihi gelmiş masraflar ve vadeler dikkatinden kaçmamalı. Bugün parasal olarak dikkatli davranmalısın.

Cilt sağlığına dikkat etmen gerekebilir bugün. Güneşten yeterince korunduğuna emin olmalı ve kuruluğa karşı önlemini almalısın. Vücudunun daha rahat ve iyi hissetmesi için cildine özen göstermen gerekecek bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi düşüncelerine ve hislerine önem vermeli ve etrafındaki insanlara göre yaşamamalısın bugün. Kendi isteklerine öncelik vermek ve sadece sana odaklanmak, hayatında değiştirmek istediğin şeyleri daha dikkatli bulmana yarayabilir.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, kendinizi bugün duygusal açıdan hassas hissedebilirsiniz. İçsel dengeyi sağlamak ve başkalarıyla iletişimde anlayışlı olmak önemli olabilir.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişten üzüntü duymuyorsun. Aksine onların sana tecrübe olduğunu bugün daha iyi anlayabilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan evlilik fikrine her zamankinden daha sıcak bakmaya başlıyorsun. Sevgilinin ailesi bu konuda pürüzler çıkarabilir. Ancak ufak tefek pürüzler ile moralini bozmuyorsun.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatta neyi benimserseniz onunla yoğrulursunuz. Bugün bu kavramı sıkça düşünerek hayata bakışınıza, insanlara yaklaşımınıza yeni bir boyut kazandırabilirsiniz. Duygularınızı karşınızdaki kişileri manipüle etmek için kullanmadığınızdan emin olun.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün yapmanız gereken pek çokolabilir ancak başkalarından da çok şey öğrenebilirsiniz. Çalışkan bir gündesiniz.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Yengeç burcu, her şey daha iyi oluyor. Sadece bir karar vermen gerekiyor, bir problemi aşırı analiz ediyorsun. Bir orta yol bul, cesur ve iddialı seçimler yap. Mükemmel başarı mümkündür.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün senin için yoğun geçmesine hazır olmalısın bugün. Çünkü gün içinde bir sürü şey için zaman yaratmak zorunda kalabilirsin. Acele değil çabuk çabuk düşüncesini benimsemen kendin için iyi olabilir.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir süredir içinizde tuttuğunuz bir konuda konuşma şansınız olabilir. Bu, özellikle uzun süredir başka birinin size bir konu açmasını veya size bir şey söylemesini bekliyorsanız mümkündür. Yine de bir başkasının ilk adımı atmasını beklemenize gerek yok! Kendiniz için gerekeni yapın, gerçek düşüncelerinizi ve duygularınızı paylaşın. Şu anda işlenecek çok fazla bilgi var. Özellikle büyük kararlar almaya yakınsanız ihtiyacınız olan tüm gerçekleri toplamak için bugünü kullanın.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Amaçsız yaşamaktan hoşlanmadığınız için, sürekli arayış içinde olmanız son derece normal bir durum. Bugün, duygularınızı paylaşmak istemiyor ve düşüncelerinizi kendinize saklamak istiyorsunuz. Pürüzlerinizden kurtulmanın zamanı.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün seyahat, eğitim, yakın çevre gibi konular gündeme gelebilir. Ayrıca partner veya ortağınızla seyahat edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

29 Temmuz 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karamsar olmanız için hiçbir neden yok fakat bazı derin düşünceler içinde olabilir, çevresel koşullarınızdan hoşnut olamayabilirsiniz. Tavırlarınızdaki katı yaklaşımlar ve hatalarınız konusunda yanlış yargılamalara neden oluyor. Bugün detaylar güncellik kazanacaktır.

29 Temmuz 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 54" R
Ay
İkizler
01° 49' 45" R
Merkür
Başak
23° 01' 42" R
Venüs
Terazi
29° 20' 06" R
Mars
Yengeç
10° 17' 44" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 32"
Satürn
Balık
14° 56' 46"
Uranüs
Boğa
27° 04' 32"
Neptün
Balık
28° 28' 20"
Plüton
Oğlak
29° 43' 52"
Chiron
Koç
22° 11' 45"
Lilith
Terazi
09° 26' 01"
True Node
Koç
06° 38' 46"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>