Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sağlığınıza Dikkat! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmeniz gerekiyor. Sınırların bilincinde olmaya çalışın.

Mesleki olarak daha kontrollü olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz. Hata yapmamanız gerekiyor.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Dengeleri zorlamamanız sizin açınızdan çok daha iyi olmaya başlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde ne varsa onu dışa vurduğunuzu bilmelisiniz. Çevrenizdeki insanları bu düşünceyle yargılar ya da benimserken bu kuralın herkes gibi sizin için de geçerli olduğunun farkında olun. Bu sayede her türlü krizin ve yanlış anlaşılmanın önüne geçebileceğiniz gibi hayal ettikleriniz konusunda da şansınızı arttırabilirsiniz.

3 Eylül 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün, ev ve aile ile ilgili konular öne çıkabilir. Evde düzenlemeler yapmak veya ailenizle vakit geçirmek sizi mutlu edebilir. Kendinizi rahat hissetmek için evinizdeki ortamı iyileştirmek isteyebilirsiniz.

3 Eylül 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar gününe güzel bir kahvaltı ile başlıyorsunuz. Çocukluğunuzdan itibaren ailenizle uzun uzun kahvaltılar yapmak sizi hep mutlu ediyor. Öğleden sonra alacağınız telefon yüzünden şehir dışına çıkmanız gerekebilir. Yaptığınız ağır diyetleri artık vücudunuzun kaldırmadığını hissediyorsunuz. Sağlıklı ve düzenli beslenerek sağlığınızı kavuşmak isteyeceksiniz. Bu süreci daha iyi geçirmek için alanında uzman bir kişiden yardım alabilirsiniz.

3 Eylül 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinize fazlaca gidildiğini düşünebilirsiniz. Karşı bir tepki geliştirmek sizi yanlış davranışlara sürükleyebilir. Hakkınızı aramanın her zaman daha makul ve kuralına uygun bir yolu olduğunu unutmamalısınız.

3 Eylül 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Koç’tan Boğa’ya ilerlemekte. Sürekli hareket halinde olabilir ya da evle ilgili işlerle ilgilenebilirsiniz. Gününüzü daha iyi planlamaya bakın.

3 Eylül 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle işinizde tecrübeleriniz sizi daha güçlü yapar ve eleştirel tarafınız sizi kısıtlar bu yüzden başaramadıklarınızın altındaki nedenleri bulmaya çalışın.

3 Eylül 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafında baş verecek tatsız olayların mümkün olduğunca uzağında kalmalısın. Yeni hobiler edinmek dikkatini ister istemez dağıtacak. Kendine daha çok zaman ayırmak gereksiz detaylardan uzaklaşmanı sağlayacak.

3 Eylül 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanda konforla ilgili sorunlarla karşılaştıysanız, ilerledikçe işleri iyileştirmenin yollarını bulacaksınız. Mali sorunlar, gelir veya mülkiyet konusundaki kafa karışıklığı çözülebilir. Bir ev veya aile meselesi bir dönüm noktasına ulaşır. İlişkiler daha öngörülebilir olma eğilimindedir. İdeal olarak bu dönem ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olur. Size ikinci bir şans verilebilir. Kalbinizde ne olduğunu bildiğinizde hayat biraz daha kolay görünüyor. Öyle bile olsa, değişim geçici olarak sorunları yoğunlaştırabilir veya en azından olayları bu şekilde algılarsınız ve ilişkiler çetrefilli olabilir.

3 Eylül 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal konulara eğilim gösterme ihtiyacı içindesiniz. Ailenizin sorunları önem kazanıyor. Özellikle annenizle ilgili bir takım olaylar yaşayabilirsiniz. İşiniz ve evinizle ilgili problemlerin arasında kalmak istemiyorsunuz.

3 Eylül 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

3 Eylül 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kontrolsüz enerjiler etrafını sarmışsa lütfen bugün sessizlikte kal. Senin için en iyisi bu. Sevgide kalarak her zorluğu yenebilirsin, sakın pes etme. Kişilerden olaylardan ve durumlardan gelen tüm sıkıntıları kolaylıkla atlatabilecek bir zihin yapısına sahipsin. Hakkın olanı alıyorsun, ilahi adalet sana geliyor.

3 Eylül 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilişkilerinizi yeniden gözden geçirin. İş arkadaşlarınız bu durumunuzu aleyhinize kullanabilirler. Bunu lehinize çevirmek sizin elinizde. Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız. Tasarruf yapmaya çalışın.

3 Eylül 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 33' 22" R
Ay
Boğa
24° 54' 27" R
Merkür
Başak
22° 07' 31" R
Venüs
Terazi
28° 44' 33" R
Mars
Yengeç
10° 01' 32" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 55"
Satürn
Balık
14° 58' 53"
Uranüs
Boğa
27° 05' 01"
Neptün
Balık
28° 29' 08"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 57"
Lilith
Terazi
09° 22' 47"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>