Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Değişim Kapınızda! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2024, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Sorunlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece her şey istediğiniz gibi olabilir. İlişkinizin temelleri çok daha sağlaşacak.

Mesleki açıdan değişime uğrayabilirsiniz. Gerçekler üzerinde etkinlik gösterme şansınız var. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile de karşılaşmayacaksınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü olmanız gerekiyor. Düşündüklerinizi uygulamak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Sabırlı olmanız gereken bir süreçten geçmektesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgili yengeçler, uyumlu ve dengeli ilişkiler kurabileceğiniz, duygusal anlamda güvende hissedeceğiniz bir gün. Ailenizle vakit geçirmek, düzen değişikliği, yeni kararlar bugünün konusu. İlişkiler, anlaşmalar, yeni başlangıçlar için uygun bir gün. Sezgilerinize güvenin.

3 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcuna mensup kişiler için iletişim konularına odaklanmak önemli olabilir. Duygularınızı ve düşüncelerinizi net bir şekilde ifade etmeye çalışın. Ayrıca yakın çevrenizle iletişiminizi güçlendirmek ve duygusal anlamda destek almak için bugün harika bir gün olabilir. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırmanız gerekebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

3 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toprak burcunda Yeniay gerçekleşirken, tepeden tırnağa bir değişim geçirmek üzere hazırlıktasın. Dış görünüşünde değişiklik yapma isteğinin artmasıyla beraber, Hayata baktığın perspektif, konuları ele alış şeklinde değişecek. Etrafındakilerin samimiyetinden şüphe duyabilirsin. Evle ilgili tadilat işlerinin sonu gelmeyecek gibi düşünüyor olabilirsin. Zamanı iyi organize etmelisin.

3 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel dünyanıza dönüp, kendinizi daha iyi anlamak isteyebilirsiniz. Bugün, geçmiş konuları değerlendirip, duygusal olarak kendinizi yenileyebilir ve içsel huzur bulabilirsiniz. Artık bazı konuların sizde bir takıntı oluşturmasına müsaade etmiyorsunuz. 

3 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışmalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken gündesiniz. İletişim bugün sizin için önemli olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler olabilir.

3 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar kariyerinizde önünüz açık olsa da kendi düşüncelerinizle kendinizi sabote edebilme potansiyeliniz var.

3 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinizde ne varsa onu dışa vurduğunuzu bilmelisiniz. Çevrenizdeki insanları bu düşünceyle yargılar ya da benimserken bu kuralın herkes gibi sizin için de geçerli olduğunun farkında olun. Bu sayede her türlü krizin ve yanlış anlaşılmanın önüne geçebileceğiniz gibi hayal ettikleriniz konusunda da şansınızı arttırabilirsiniz.

3 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi yeni başlangıçlara hazırlanıyor, sevgili Yengeç. Öğrenme, bağlantı kurma ve fikirlerinizi paylaşma konusunda daha güçlü bir arzuya uyandınız. Yeni projeler başlatmak mümkündür ancak tüm bilgilerin henüz sizde olmadığını unutmayın. Bir plan oluşturmak için biraz zaman ayırın. İşleri zorlamamak en iyisidir. Yeni şeyler öğrenmek veya mevcut becerilerinizi geliştirmek, yeni dostlar edinmek veya başkalarıyla daha anlamlı bir şekilde bağlantı kurmak mümkündür. Söylediklerinizle veya başkalarıyla nasıl bağlantı kurduğunuzla bir fark yaratıyorsunuz.

3 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kontrolsüz enerjiler etrafını sarmışsa lütfen bugün sessizlikte kal. Senin için en iyisi bu. Sevgide kalarak her zorluğu yenebilirsin, sakın pes etme. Kişilerden olaylardan ve durumlardan gelen tüm sıkıntıları kolaylıkla atlatabilecek bir zihin yapısına sahipsin. Hakkın olanı alıyorsun, ilahi adalet sana geliyor.

3 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

3 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kardeşler, eğitim, seyahat konularında gecikmeler ve sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayal gücünüzün oldukça güçlü olacağı bugün, içgüdüleriniz sizi yönlendirebilir. Tartışmaları geride bırakmanın en doğru yolu sevdiğinize kulak vermek. Yaratıcılığınız sayesinde, istediğiniz hedeflere ilerleyebilir, hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yapacağınız girişimlerin sonuçları olumlu olacak. Yoğun ve hareketli dönem azalmakla birlikte hala devam ediyor. Biraz daha sabır! Bütçenizi aşan yatırımlar ve teklifler karşısında tereddüt yaşayabilirsiniz. Bir dostunuzun rahatsızlığı, sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda sizi uyaracak.

3 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>