Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duygularınla Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ilişkiniz için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Zorlukları gözünüzde çok fazla büyütmemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki anlamda daha dengeli ve tedbirli olmaya çalışın. Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermeniz gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar karşınıza çıkabilir. Şartları zorlamamaya özen göstermeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mevcut uğraşlarınızın dışında bir şeylerle uğraşmanız gerekebilir. Maddi bir getirisi olması fark etmeksizin, kendinize bir b planı ya da bir çıkış noktası belirlediğinizde hayatın umutlu yanlarını daha net görebilirsiniz. Bugün fiziksel ve ruhsal olarak sizi sıkıştıran durumlardan nasıl uzaklaşacağınızı araştırabilir, ailenizden ya da çevrenizden destek alabilirsiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, duygusal olarak hassas olabilirsiniz. Kendinizi çevrenizdekilere açmakta zorlanabilir, içe dönük bir tutum sergileyebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı net bir şekilde ifade etmekte zorlanabilirsiniz ancak gereksinimlerinizi ihmal etmemeniz önemli olacaktır. Duygusal ilişkilerde de ani tepkiler vermekten kaçınarak, anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışmalısınız. Aşk hayatınızda romantik ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz. İyi bir dinlenme ve meditasyon günü geçirebilirsiniz. Enerjinizi dengede tutmak için yoga veya meditasyon gibi rahatlatıcı aktivitelere yönelebilirsiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaz tatili planlamalarına erken başlıyorsun. En güzel otelleri araştırarak erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak isteyeceksin. Eğer arkadaşlığını bitirdiğin kişiler varsa duyduklarından sonra ne kadar doğru bir karar verdiğini tekrar fark edeceksin. Bazen duygularınla hareket etmek sana doğru yolu gösteriyor.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı hataların tekrarlanmasından endişelenebilirsiniz. Bu endişeler yerine hatalara neden olan konuları, davranışları düşünüp ona göre hareket etmeniz daha doğru olacaktır. Olana, olmadan önce müdahale etmelisiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Para ve finans konularında sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun. Değişim ve yenilenme yönünde ilerlemenizi sağlayacak koşullar içindesiniz. Köklü değişiklikler yapmak istiyorsanız fırsatları kaçırmayın. Bazı alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Öte yandan duygusal yönden sizi bağlayan koşulların baskısını daha fazla hissedebilirsiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda düzeni oturtmak için gösterdiğiniz çaba partnerinizin gözünden kaçmayacak, aşk ilişkilerinizde iyileşmeye giden bir evredesiniz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşk konularına daha fazla odaklanabilirsin. Sen başka şeylerle uğraşmak istesen bile aşk gelip kapını çalabilir. Bu durumla savaşmamalı ve yeni etkilere kendini açarak bazı şeylerin keyfini çıkarmalısın bugün.

3 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, geçmişle ilgili, özellikle de arkadaşlık veya aşkla ilgili konuşmalar ve derin düşünceler bugün verimli olabilir. Bu sizin için ilişki odaklı bir gün ve kişisel gündemler ve planlarla biraz rahatlama eğilimindesiniz. Yine de günün ilk yarısında havada çok fazla sorun olduğunu hissedebiliyorsunuz. Çok fazla seçenek bunaltıcı gelebilir. Düşünceleriniz sizi başka yerlere götürüyor, bu da anın tadını çıkarmayı biraz zorlaştırıyor. Gerginliği gidermeye odaklanmaya çalışın ancak merakınızı kolay ve mutlu yollarla gidermeyi hedefleyin. Başka bir deyişle, bir uzlaşma arayın.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kararlarınızı alırken, duygusal istekleriniz daha belirgin olduğu için, mantık ve hisler konusunda bocalayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek istiyorsunuz fakat alışkanlıklarınızdan vazgeçemediğiniz için, gecikmeler yaşıyorsunuz.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi çok daha şanslı hissedeceksiniz. Tüm sorunları geride bırakmak için gerekli olan adımları atma şansınız var. Dengeleri gereğinden fazla zorlamadığınız takdirde istediklerinize daha rahat ulaşabileceksiniz. Hata yapmamaya özen gösterin.

3 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kaybetme korkunuzu, sevgilinizi kaybetmemek için her şeyi yapabileceğiniz boyutlara götürmekten kaçınmalısınız. Sevgiliniz bu korkuları yaşayacağınız biri asla değil. İş hayatınızda değişiklikler yapma zamanınızın geldiğini düşünüyorsunuz. Ama mevcut şartları değiştirmek sizi zorlayabilir. En iyisi mevcut şartları zorlamadan küçük değişikliklerle yetinmelisiniz. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak. Bel ağrıları yanlış duruşunuzdan olabilir

3 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 10" R
Ay
Akrep
09° 58' 22" R
Merkür
Aslan
28° 20' 48" R
Venüs
Terazi
11° 38' 02" R
Mars
Yengeç
01° 56' 42" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 23"
Satürn
Balık
16° 02' 14"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 10"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 53"
Lilith
Terazi
07° 49' 41"
True Node
Koç
06° 41' 55"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>