Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2013, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şey gayet yolunda gidiyor. Gün içerisinde defalarca birlikte olduğunuz insanın sesiniz duyuyor ve bundan mutlu oluyorsunuz. Sizinle görüşmek isteyebilir.

İş yerinizde, yöneticileriniz ve birtakımarkadaşlarınız arasında bir tartışma yaşanabilir. Siz bu tartışmaya katılmayacaksınız fakat tartışma konusunun ne olduğu üzerine konuşacaksınız.

Aldığınızı borçlarınıza vermekten yine cebinizde paranız kalmadı. Bu yüzden kendinize bir borç kaynağı aramaya çalışacaksınız. Ama borçlarınızın çoğalmamasına da biraz daha dikkat etmelisiniz.

Çevrenizdeki bazı insanlara karşı biraz daha dikkatli olun, sırlarınızı paylaşmaktan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu burcun insanıysanız sabah saatlerinde evinizde, ailenizden biriyle ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz. Ama karşınızdaki insanın çabalarıyla bu tartışma tatlıya bağlanacak ve gününüzün geri kalan kısmını etkilemeyecek. Ayrıca şansınızın üzerinizde olduğu bir gündesiniz. Çeşitli konularda atılımlarda bulunabilir şans oyunları dahi oynayabilirsiniz.

30 Ağustos 2013, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma gününe, Ay-Boşluk etkisi altında başlıyoruz. Saat 14:32 olana dek, Herhangi bir konuda yeni bir karar vermeyelim. Beklemede kalalım. Emin olmadığımız, tam olarak karar vermediğimiz bir işi yürürlüğe koymayalım.

30 Ağustos 2013, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kombinasyon burcunuzda ilerleyen Ay, duygusal yaşamınızla ilgili bazı pürüzle çıkarabilir. Partnerinizle ortak görüşlere sahip olmayacaksınız. Onun alıngan tavırları yüzünden sinirlenebilirsiniz. Aklınıza gelen her şeyi, yaşama geçirme konusunda acele ediyorsunuz. Küçük hatalar sonradan önem kazanabilir.

30 Ağustos 2013, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki bir kişi bir konunun halledilmesi için ilginç bir yöntem önerebilir, hemen ‘'hayır'' demek yerine üzerinde düşünmenizde fayda var. İnsanlarla iletişim içinde olmanız kendinize yeni bir yön vermenizi sağlayacak tecrübeler edinmenizi ya da seyahatlere çıkmanızı sağlayabilir. Birbirliği veya ilişki sizi hedeflerinize yakınlaştırabilir. Kişisel değişiklikler yapmak için uygun zaman değil. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün gün içerisinde, nedensiz iltifatlar, taltifler, özürler ya da hediyelerle karşılaşabiliriz veya başkalarına hiç nedensiz bu şekilde yaklaşımlarda bulunabiliriz. Ne diyelim? Zarif Venüs dokunuşu!

30 Ağustos 2013, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilerleyen saatlerine kadar sabırlı olun. Zira geçmişe sünger çekeceğiniz zamanlar yakın. Ay burcunuzda yerini alırken, duyguların ön planda olacağı paylaşımlar içindesiniz. Olaylara karşı daha duyarlı yaklaşacak, kişisel açıdan sizi oyalayan konuları toparlayacaksınız. En önemlisi çok büyük imkanlar yaratacağınız fırsatların peşinden gideceksiniz.

30 Ağustos 2013, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Araç... Almak istediğiniz bazı şeyleri ertelemekte ustasınız. Her alanda olduğu gibi bu konuda da başarı sağlıyorsunuz.

30 Ağustos 2013, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

29 Ağustos 2013, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
01° 38' 58" R
Ay
İkizler
24° 37' 11" R
Merkür
Başak
26° 05' 30" R
Venüs
Akrep
01° 20' 55" R
Mars
Yengeç
11° 12' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 57' 41"
Satürn
Balık
14° 49' 38"
Uranüs
Boğa
27° 02' 47"
Neptün
Balık
28° 25' 36"
Plüton
Oğlak
29° 43' 01"
Chiron
Koç
22° 07' 37"
Lilith
Terazi
09° 37' 00"
True Node
Koç
06° 39' 20"
Son Güncelleme : 24/09/2024 08:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>