Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sağlık Konuları Ön Planda Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etmek isterken zorlanacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlama şansına sahipsiniz. Karmaşık durumların sizi zorlamasına müsaade etmemeniz gerekiyor.

Maddiyatla ilgili durumlara karşı daha tedbirli yaklaşmaya çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konuları yönetirken bazı kurallara göre hareket etmelisiniz. Her şey değişse de değişmeyecek değerler olduğunda sorunların çözümü, kayıpların telafisi yapılabilir. Destek ve danışmanlık hizmetleri daha profesyonel ilerlemenize yardımcı olacaktır.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Yengeç burcu için bugün, duygusal olarak oldukça hassas olabileceğiniz bir gün olabilir. İçsel dünyanızda bazı endişeler ve belirsizlikler olabilir, bu nedenle sakin kalmak ve kendinize zaman ayırmak önemlidir. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve empatik olmanız gereken bir dönemdesiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak sorunları çözebilir ve ilişkilerinizi destekleyebilirsiniz. Sağlık konusunda ise enerji seviyenizi yükseltecek aktivitelere zaman ayırmak size iyi gelebilir. Unutmayın, kendinize dikkat etmek huzurunuzu artırır. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

30 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizde sağlık sorunları gündeme gelebilir. Endişeye kapılmadan çözüm yolu arayacaksınız. Dün gece gördüğünüz rüyaların etkisinden çıkmanız kolay olmayacak. Rüyalarınızı anlamak için internette araştırmalar yapıyorsunuz. Yalnız yaşayan bir Yengeç burcuysanız, ailenizi özlediğinizi fark ediyorsunuz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi yazmak ve bunları bir işe, fikre, faydaya dönüştürmek size iyi hissettirebilir. Bir şeyler yapabilme fikrine yaklaştığınızda özgüveniniz yükselecektir. Bu sayede sizi aşağıya çeken duygulara iyi bir cevap vermiş olacaksınız.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi konularda cömert davranabilirsiniz. Ancak bütçenizi de gözden geçirmeniz gerekiyor.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanlama konusunda yaşadığınız problemleri çözmek için planlı olmayı tercih edebilirsiniz. Öz disiplini kendinizde hissetmek için daha çok çaba göstermeniz gerekebilir.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hafta içi sona ermeden ev ile ilgili işleri düzene sokmak için uğraşabilirsin. Ufak tadilatlar ya da dekoratif değişiklikler yapmak senin için önemli olabilir. Yaşadığın yer ile ilgili küçük müdahaleler yeni yıla girmeden önce kendini iyi hissetmek için önemli olabilir.

30 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç şimdi bir inancınızı, hayalinizi veya ihtiyacınızı önemsediğiniz biriyle paylaşma arzusu olabilir. Ayrıca gelişmenin veya ilerlemenin yollarını düşünebilirsiniz ve şimdi bulduğunuz stratejiler özellikle başarılı olabilir. Günlük yaşamınıza veya çalışma ortamınıza uyum getirmenin tam zamanı. Sosyal fırsatlar işiniz, günlük rutinleriniz veya hedeflerinizin peşinde koşmanız yoluyla ortaya çıkabilir. Şimdi, hayatınıza düzen getirmekten, kendinize özen göstermekten yardım etmekten ve çalışmaktan daha fazla zevk almak için ödüllendirici olabilir. İlişkiler detaylara gösterilen ilgiden ve olayların pratik yönünden faydalanır.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkilerinizde dostlarınız tarafından çok seviliyorsunuz. İletişim konularında istediğiniz performansı yakalayacak, ulaşmak istediğiniz kişiler konusunda zorluk çekmeyeceksiniz. Çevrenizde imaj yaratmalısınız.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir şey yolunda gitmezse hemen suçu kendinizde aramayın. Belki de sadece dış koşullar müsait değildir. Kendinize iyi davranın, her şeyi oluruna bırakın. Böyle yaptığınızda, bazen önünüzde öyle yollar açılır ki yepyeni olanaklarla karşılaşırsınız. İşte o zaman enerjinizi vargücünüzle harcayabilirsiniz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün maddi kaynaklar, kazançlar ön planda olabilir. Yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Çalışma hayatı, gündelik hayat rutinlerinizden dolayı harcamalarınız artabilir. Harika bir gün geçirmenizi diliyorum.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Ay size derin duygular veriyor. Hedeflerinize doğru yol almanız, siz mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Üstlerinize karşı saygılı olmakta yarar var. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için, daha fazla beklemeyin.

30 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 45' 27" R
Ay
Koç
27° 54' 00" R
Merkür
Başak
18° 42' 23" R
Venüs
Terazi
26° 29' 57" R
Mars
Yengeç
08° 59' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 25"
Satürn
Balık
15° 06' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 47"
Neptün
Balık
28° 32' 11"
Plüton
Oğlak
29° 45' 11"
Chiron
Koç
22° 17' 28"
Lilith
Terazi
09° 10' 34"
True Node
Koç
06° 37' 16"
Son Güncelleme : 20/09/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>