Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendinizi Hafife Almayın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı aktarma konusunda belirsizlikler yaşanabilir. Karmaşadan uzak durmalı ve birlikteliğinize zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız.

Ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Şartlar üzerindeki etkinliğinizi tamamen artırmaya çalışın. Her şeyin daha iyiye gidebileceği bir süreçtesiniz.

Maddiyatla ilgili konularda daha dikkatli ve temkinli olmaya çalışın. Fırsatları değerlendirmek isterken hata yapma ihtimaliniz var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yorgun hissedebilir ve herhangi bir konuda adım atmak istemeyebilirsiniz. Zamanı kendinizle geçirmek sakinleşmenizi sağlayacağı gibi neye ihtiyacınız olduğunu da size gösterecektir. Sizi bu ihtiyacınızdan uzaklaştıran konuların farkında olun ve yapıcı çözümler arayın.

30 Kasım 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gündesin ve duygusal ihtiyaçların ön planda olabilir. Kendini duygusal olarak beslemek ve kendine zaman ayırmak için fırsat yaratmalısın. Aynı zamanda, özel ilişkilerde iletişime önem vermelisin. İlişkilerinde duygusal paylaşımlar yapmak, karşındakini anlamaya çalışmak ve onun duygularını kabul etmek önemlidir. Ayrıca, iç dünyanda bazı değişiklikler yapmak isteyebilir ve kendine yeni hedefler belirleyebilirsin. Özellikle ruhsal ve duygusal gelişimine odaklanman gereken bir gün olabilir.

30 Kasım 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Odanızdaki fazla eşyalarınızdan kurtulmak istiyorsunuz. Bugün odanızı adeta baştan dizayn edeceksiniz. Derli toplu olmak sizi rahatlatıyor. Hayatınızda hiçbir zaman mücadeleyi elden bırakmıyorsunuz. Pes etme noktasına geldiğinizde arkanıza dönüp ne kadar zorlu yollardan bugüne geldiğinizi hatırlamalısınız.

30 Kasım 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun bir tempoda çalışabilirsiniz. Kendinizi zorlayarak aşamadığınızı sandığınız konularda, sadece gereken özeni göstermediğinizi fark edebilirsiniz. Bugünortamınızdaki bu yeni duruştan kimin memnun olup olmadığını gördüğünüzde, planlarınızı kiminle paylaşmamanız gerektiğini de anlayacaksınız.

30 Kasım 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda halen yerini koruyor. Dışadönük ve eğlenceli zamanlar yaşarken, hayata pozitif gözlerle bakıyorsunuz. Yeni başlangıçlara yöneldiğiniz son dönemin getirileri sizi cesaretlendirebilir. Yurt dışı odaklı konuların hızlanması ile yön değiştirecek gelişmeleri olumlu karşılamak, yolculuk planlarınıza ilişkin adımlar atmak mümkün olacak.

30 Kasım 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda isteklerinizin de gerçekleşmesi ile beraber keyfiniz ikiye katlanabilir. Kendinizi kusurlu hissetmek yerine daha çok başarabildiklerinize odaklanın.

30 Kasım 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ile ilgili işlere daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsin. Uzun zamandır ertelediğin ev işleriyle ilgilenmek genel olarak daha rahat etmeni sağlayabilir. Yapılması gereken ve bir süredir biriken işler için harekete geçmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak.

30 Kasım 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç şimdi işe, sağlığa veya maddi hayatın kaygılarına odaklanıyorsunuz. Bugün, ev işlerinize verdiğiniz önem ile sosyal yaşamınız veya kişisel hedefleriniz arasında kalmış hissedebilirsiniz. Biraz nefes almak iyi olabilir. Şimdilik motivasyonunuzu kaybetmiş veya kararsız hissedebilirsiniz ve bu, devam etmeden önce dikkate almanız gereken daha fazla şey olduğunun bir işaretidir. Duygusal ihtiyaçlarınıza yeterince dikkat etmemiş olabilirsiniz ve artık arayı kapatmanın zamanı gelmiş olabilir. Kenara çekilmek muhtemelen şimdilik yüzleşmekten veya meydan okumaktan daha iyidir, çünkü bu, planları veya gerekirse enerjilerinizi gözlemlemenize ve yeniden yönlendirmenize olanak tanır.

30 Kasım 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize zaman ayırmalı, yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak işlere önem vermelisiniz. İşinizle ilgili atılımlar söz konusu ve bazı kişilerle ilişkiniz gündemde olacak. Önyargılı olmamalısınız. Dostlarınızı ihmal ettiğinizin farkındasınız.

30 Kasım 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

30 Kasım 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi enerjik, atak hissedebilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz. Partnerinizle bazı sorunlar içinde kalabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

30 Kasım 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kaybetme korkunuzu, sevgilinizi kaybetmemek için her şeyi yapabileceğiniz boyutlara götürmekten kaçınmalısınız. Sevgiliniz bu korkuları yaşayacağınız biri asla değil. İş hayatınızda değişiklikler yapma zamanınızın geldiğini düşünüyorsunuz. Ama mevcut şartları değiştirmek sizi zorlayabilir. En iyisi mevcut şartları zorlamadan küçük değişikliklerle yetinmelisiniz. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak. Bel ağrıları yanlış duruşunuzdan olabilir

30 Kasım 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 09' 28" R
Ay
Boğa
04° 00' 35" R
Merkür
Başak
19° 28' 01" R
Venüs
Terazi
26° 59' 56" R
Mars
Yengeç
09° 13' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 55"
Satürn
Balık
15° 05' 10"
Uranüs
Boğa
27° 06' 24"
Neptün
Balık
28° 31' 31"
Plüton
Oğlak
29° 44' 57"
Chiron
Koç
22° 16' 28"
Lilith
Terazi
09° 13' 17"
True Node
Koç
06° 37' 31"
Son Güncelleme : 20/09/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>