Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Alttan Almıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda yeni sayılabilecek etkiler almaktasınız. Birlikteliğinizi dilediğiniz gibi yönlendirme şansınız bir hayli fazla. İlişkisi olmayanlar için fazlasıyla hareketli bir gün olabilir. Kendinizi her açıdan şanslı hissedeceksiniz. Duygusal yoğunluk, mutluluğu beraberinde getirebilir.

Enerjinizin yüksek oluşu, gelişmeleri yakından takip etmenizi sağlayabilir. Mantıklı yaklaşımlarınız sayesinde her şeyi bir arada toparlayı başaracaksınız. Kendinize olan güveninizin size her konuda yardımcı olabileceğini de aklınızda bulundurun. Ayrıca, içinizde şüphe oluşmasına neden olan konuları da çözümlemelisiniz.

Kazançlı çıkmanızı sağlayacak işlerle daha yakından ilgilenme şansınız var. Tercihlerinizin her açıdan belirleyici olabileceğini de unutmamalısınız. Etkilerden yarar sağlayabilirseniz, maddi açıdan nefes alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedeflerinize odaklanarak elle tutulur sonuçlar elde edebilir, özgüveninizi artırabilirsiniz. Sizi mutlu eden ve ekonomik konulara daha fazla yer açarak tıkanıklıkların çözüldüğünü görebilirsiniz. Ancak, harcamalarınıza ve beslenme düzeninize dikkat etmeli, manipülasyona karşı tetikte olmalısınız.

4 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal açıdan dengeli olmaya özen göstermelisiniz. Yengeç burcu olarak hassas doğanız bugün daha da belirgin olabilir; kendinizi ifade etme konusunda zorlanabilirsiniz. Ancak, içsel gücünüzü kullanarak olumlu iletişim kurmaya çalışmak size fayda sağlayacaktır. İlişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmaya özen gösterin. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

4 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının arkadançevirdiğini öğreniyorsun. Dostluklarını tekrar gözden geçireceksin. Bu sefer hiçbir şeyi alttan almayacaksın. Uzun zamandırarayışında olan Yengeç burcuysan, kariyerinde önemli fırsatlar yakalayabilirsin. Emeklerinin karşılığını aldığın için mutlusun!

4 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İmkanlarınız için sizinle arkadaşlık eden insanlar kendilerini belli edebilir. Bu kişilere verdiğiniz değeri sınırlamanız gerekebilir. Duygusal, ekonomik ya da psikolojik açıdan kendinizi eksik hissetmenize ya da gerçekten eksilmenize neden olan ilişkiler yerine seçimlerinizi değiştirmelisiniz.

4 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen yeniay para durumunuz ve birikimleriniz üzerinde daha fazla odaklanma getiriyor. Hayatın güzel yönlerine zaman ayırmak istiyorsunuz.

4 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan umduğunuzu bulamamak moralinizi bozsa da bu sürecin geçici olduğunu bilin. Kendinizi koruma altında tutmaya çalışın.

4 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eylemleriniz direk olarak kişisel arzu ve isteklerinizden doğuyor. Güven seviyeniz diğerleri için motivasyon kaynağıdır.

4 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün günün büyük bir çoğunluğunda hayatınızın bir alanını organize etmekle veya bir durumu sizin için işe yarayacak şekle sokmanın yollarını bulmakla harcıyorsunuz. Siz kendi içinizde rahat ederseniz, dünyevi hedeflerinizi takip ederken kendinizi daha yetenekli hissedeceğinize dair iyi bir his elde edersiniz. Bugün ilerleyen saatlerde hoşnutsuzluk mümkün ancak bu aynı zamanda sizi gerekli ayarlamaları yapmaya teşvik eder. Düz bir şekilde ilerlemek mümkün değil ancak nihayetinde ilerlemenize yardımcı olacak bazı küçük şeyler yapabilirsiniz. Etkileşimler kafa karıştırıcı olabilir veya duygusal önyargılar iletilen şeylerin çoğunu renklendirebilir. Yavaşlamayı ve hayatınızın biraz ince ayar gerektiren alanlarını belirlemeyi hedefleyin.

4 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir süredir beklediğiniz şartların, kendiliğinden oluşması sizi şaşırtabilir. Enerjinizi arttıracak olaylar peşinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz şartların sosyal yönüyle değerlendirmeniz, size farklı bir statü kazandırıyor.

4 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

4 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün maddi kaynaklarınızla ilgili ise beklenmedik destekler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak ödemelere, borçlara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

4 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her şeyinizle gününüze damganızı vurabilirsiniz. Duygularınızda sınır tanımıyorsunuz. Bugün, egolarınız ve istekleriniz ön planda olacak. Yapmayı planladığınız işlerin hızlı bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz.

4 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>