Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Arkadaşına Destek Oluyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk hayatınızda bugün, partnerinizin duygularına ve düşüncelerine daha fazla önem verme eğilimindesiniz. İlişkiniz üzerinde düşünerek hareket ettiğinizde, her şeyin daha iyiye gitme olasılığı artacak. Tüm olumsuzlukların yavaş yavaş ortadan kalkması, ilişkinizi güçlendirebilir.

İş ve kariyer alanında, bugün, olumlu gelişmelerle karşılaşacaksınız. Bu etkiler sayesinde mevcut sorunları ortadan kaldırmak için çaba göstereceksiniz. Hedeflerinizi yeniden gözden geçirebileceğiniz bir süreçtesiniz; geniş düşünmeli ve her şeyin iyiye gitmesi için mücadele etmelisiniz.

Bugün, finansal durumunuzda karşılaştığınız olumsuzlukları giderme fırsatınız olacak. Hedeflerinize odaklanırken kendinize fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Güzel gelişmelerin sizi beklediği bir süreçtesiniz; bu dönemi iyi değerlendirmek önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal konularda beklentilerinizin karşılığını bulmak için günün ikinci yarısında konuşmayı tercih edebilirsiniz. Öncesinde kendinize zaman ayırmanız, hislerinizi anlamanız açısından önemli olabilir. Ailenizden gelecek destek ve önerileri sakin kafayla düşündüğünüzde onlara hak vereceksiniz.

4 Ekim 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz kararsızlık yaşayabilirsiniz. İçsel dünyanızla dış dünya arasındaki dengeyi korumak için çaba gösterebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişiminizde daha anlayışlı olmaya gayret edin. Enerjinizi doğru yönlendirecek aktivitelere zaman ayırabilirsiniz. Aile ilişkilerinde de dengeli ve uyumlu davranmaya özen göstermelisiniz. Özellikle kendinize zaman ayırmanın ve ruhsal denge sağlamanın faydalı olabileceği bir gündesiniz.

4 Ekim 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşının ilişkisinde problemler olabilir. Arkadaşının problemlerini dinleyerek, ona destek olmak isteyebilirsin. Ailesiyle yaşayan bir Yengeç burcuysan, eve geç saatlerde gelmen aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir. Kariyerinle ilgili beklenmedik bir fırsat karşına çıkabilir. Bu fırsatı değerlendirmek isteyebilirsin.

4 Ekim 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile hayatında dengeleri yeniden kurma isteği öne çıkabilir; özellikle aile üyeleriyle ilişkilerde adımlar atılabilir. Geçmiş anlaşmazlıkların çözülmesi ve ailevi planların yapılması gündeme gelebilir. Evinizi yeniden dekore ederken işlevselliğe öncelik verin ve gereksiz harcamalardan kaçının.

3 Ekim 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda farklı konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi, yeteneklerinizi dikkatli biçimde ortaya koymalısınız. Gün içindeki değişiklikler sizi yorabilir. Aşkta önem verdiğiniz konular gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konuları fazla zorlamamanızda fayda var. Zevk aldığınız işlere zaman ayırabilirsiniz.

4 Ekim 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda dengelerinizin oturduğu bir gündesiniz. Süreci istikrarlı götürmek için çaba göstermenizde fayda var.

4 Ekim 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Pozitif düşünceler içerisine girecek ve ona göre adımlar atacaksınız. Yaklaşımlarınızın sürekli olarak değişim gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeler ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz.

4 Ekim 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, şu anda iç dünyanıza, ailenize veya kişisel yaşamınıza daha fazla odaklanmış olabilirsiniz; yine de kendinizi geçmişte ya da kendi içinizde sıkışmış bulmuyorsunuz. Aksine, sizi bir süredir rahatsız eden sorunlara mükemmel çözümler bulabilirsiniz. Yine de, küçük bir engeli aşmanız gerekebilir. Gün ilerledikçe, Merkür ve Satürn bir quinqunx açısına doğru ilerlerken, bir uzlaşmaya varmak zorlayıcı ve hatta yorucu olabilir. Bunun yerine, aile veya ev işleri tarafından bunalmış hissedebilir; ancak kendinizi bunlardan uzaklaştıramayabilirsiniz. Bu geçişin enerjisiyle savaşmak yerine, rekabeti veya eleştiriyi, sizi geliştirmek için motive edecek şekilde kullanmayı hedefleyin. Gerçek şu ki, insanlar kalpten hareket etmiyor olabilirler, ancak niyetleri iyi olabilir. Bu, bir adım ileri iki adım geri gibi hissettiren bir enerji olsa da, aslında fark ettiğinizden daha fazla ilerleme kaydediyorsunuz.

4 Ekim 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geleneksel bakış açıları ve yöntemler ile hayatına yeniden yön verebilirsin. Ruhsal organizasyonlara katılıp, akıl hocaları ve seninle aynı görüşte olan arkadaşlarınla daha fazla birlikte olabilirsin bugün. Parlak yeni fikirler ve ilham bugün sana geliyor. Bir durumdaki gerçeği görüyorsun buna rağmen zorlu bir durumun üstesinden geliyorsun ve başarıyorsun.

4 Ekim 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

4 Ekim 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ve şanslı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

4 Ekim 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgide hata yapabileceğiniz bir gününüzdesiniz. Karşı cinsle yeni bir arkadaşlık geliştirebilir, kısa bir süre heyecanlı ve zevkli anlar yaşayabilirsiniz. Ancak bugün başlayan ilişkilerin sonu olmayabilir. Çalıştığınız işle ilgili gerçekleri görmeniz, yerinde kararlar alabilmenizi sağlayabilir. Bunun sonucunda, işbirliklerinden karlı çıkmanız ve savaş verdiğiniz arenadan başarılı ayrılmanız mümkün olur. Para durumunuzdaki sıkıntılar abartılacak boyutlarda değil.

4 Ekim 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 02' 43" R
Ay
Yengeç
13° 45' 23" R
Merkür
Akrep
14° 15' 19" R
Venüs
Yay
06° 14' 02" R
Mars
Yengeç
25° 19' 13" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 30" R
Satürn
Balık
13° 10' 18"
Uranüs
Boğa
26° 14' 31"
Neptün
Balık
27° 41' 18"
Plüton
Oğlak
29° 40' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 12"
Lilith
Terazi
12° 48' 05"
True Node
Koç
06° 24' 07"
Son Güncelleme : 23/10/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>