Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tedbirlisin! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Duygularınızı net olarak ifade etmeyi başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansına da sahipsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

Maddi anlamda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Amaçladıklarınıza ulaşmanızın çok da zor olmayacağını bilmeli ve ona göre adımlar atmalısınız. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni planlar ve sorumluluklar gündeme gelebilir, İlişkilerde yanlış anlamalara karşı sakin olmak vekonusunda da detayları gözden geçirme gerekliliği önemli olacaktır. Ekonomik ve çevresel faktörlerin sizi olmadığınız birine dönüştürmesine mahal vermemelisiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz ve çevrenizdekilerin sözleri sizi daha fazla etkileyebilir. Kendinizi daha dengeli ve sakin tutmaya çalışmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilerle anlaşmazlık yaşamamak için sabırlı olun. Aynı zamanda, içsel dünyanıza da zaman ayırarak duygularınızı dengelemeniz önemli olacaktır. Bu sayede, günü huzurlu ve mutlu bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Yengeç burcuysan, bugünlerde partnerine yeteri kadar ilgi gösteremediğini düşünebilirsin. İşlerine ara verip partnerine biraz daha vakit ayırmak isteyeceksin. İş hayatınla ilgili kafanda soru işaretleri olabilir. Ani kararlar alamadan önce iyice düşünmelisin. Tecrübelerine güvendiğin bir arkadaşından yardım almak isteyebilirsin.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yorgunluklarınızı bir kenarda bırakın. Önünüzde yeni bir hafta, yeni bir zaman dilimi varken gündeminiz, burada neler yapacağınız olmalıdır. Maddi konularla ilgili fikirlerinize destek bulabilir, bunları uygulamaya koymanın yollarını araştırabilirsiniz. Bu konuda hevesli olun. 

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelmek sizi daha keyifli kılabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda destek alacağınız kişilere ulaşabilirsiniz. Gün içinde farklı fikirlerinizle etrafınızdakilerin ilgisini çekebilirsiniz. İşlerinizle ilgili alternatif konulara yönelebilirsiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissedebilirsiniz ve partnerinizin size ayak uydurmasını bekleyebilirsiniz. Gerçekleşmeyen konular olduğunda kavgacı tutum sergilemeyin.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bilgi, yeni insanlarla tanışlıklara açık olacaksınız. Istediklerinizi elde etmek için iyimserliğinizi ve sezgi gücünüzü kullanın. Başarınızı gerçekleştirmek için aşırılıklardan kaçının.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün para kazanma fikirleri, tasarruf hesapları, bütçeler ya da kaynaklarınızı oluşturmanıza veya kontrol altına almanıza yardımcı olan her şey için yeni yaklaşımları teşvik ediyor. Kişisel finans ve kaynaklar alanlarında geçmişi temizleyip sizin için kapılar açıyor. Paraya yeni, tazelenmiş bir bakış açısıyla yaklaşacaksınız. Paranızı ve eşyalarınızı yönetmenin yeni ve geliştirilmiş yolları için iyi bir zaman. Ayrıca pratik işlerinizi planlamak ve organize etmek için mükemmel bir zaman. Bugün, iş, finans ve güvenlik duygunuzu artırmakla ilgili bazı kararlar alabilirsiniz. Daha fazla kazanmayı düşünüyorsanız, yeni kanallar aramak için motive hissedebilirsiniz. Bu, olağanüstü bir şeyin başlangıcı olabilir!

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızla ilgili değişimlere hazır olmanıza rağmen, güvenliğe ve huzura ihtiyacınız var. Sevdiklerinizin desteğinin önemli olduğunu biliyor ve partnerinizden ilgi bekliyorsunuz. Çevrenizle ortak bir sistem geliştirmelisiniz.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyal çevreniz, topluluk-derneklerden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları çok fazla irdeliyorsunuz. Bugün, bilinçaltınızın yoğunluğuna 'dur' demelisiniz. Mesleki konumlarınızın size sağlayacağı avantajlardan faydalanmalısınız. Sizden daha yaşlı kişilerin desteğini alacaksınız.

5 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>