Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zamansızlık sorununuz, partnerinizin iradesinde olan bir şey değil. Ona yaptığınız zorlamalar, ilişkinizi tatsızlaştırabilir. Bu tür açmazlarda, duygulara duyulan güveni yeterli sayabilmelisiniz.

İnisiyatifli davranışlarınız toparlayıcı oluyor. Programcılığınızı daha da geliştirme çabalarınız var. Size yarar sağlamadığını düşündüğünüz toplantılarla ilgili, biraz yanılgılar içindesiniz.

Sosyal uğraşlarınızı dönemin koşullarıyla dengelemeniz gerekiyor. Daha masrafsız seçenekler daralmaları giderebilir. Arkadaşlar arasındaki dayanışmanız bugünlerde bir miktar para çıkışına yol açabilir.

Bazı durumlarda yaşadığınız iletişim kopukluğu, kendinizi ifade etme biçiminizden kaynaklanıyor. Savunduğunuz fikirleri ifade ederken, fikirlerinizden çok tavrınızla ilgi çekiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başarıyı ve başarısızlığı çok uç duygularda algılıyorsunuz. Bunun iddialı bir bakış olduğu düşüncenizin yanılsama olduğunu göremiyorsunuz. Oysa hayatı bu gerginliği yaşamadan sürdürebileceğiniz birçok yeteneğiniz var. Hayallerinizi gerçeklerle çakıştırma çabanız, sizi sandığınızdan da fazla yoruyor. Düşlerinizle gerçekler arasındaki mesafeyi kısaltmanız gerekiyor.

1 Mart 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 10:00 itibariyle Balık burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında cumartesi günümüz başlayacak. Görünümleriyle birlikte ele aldığımızda görüyoruz ki, hayata bakış açımızı, inancımızı güçlendirici bir yansıma altındayız. Sezgilerimizi yükseltici olan bu Yeniay, duyarlı olduğumuz konularda bize kuvvet sunuyor. Evrensel anlamda düşüneceğiz. Birlik ve bütünlük duygumuz gönlümüzün derinliklerinde büyüyecek. Hayatın zorlukları, karmaşası olsa da, hayırlı olanın bize ulaşacağını, kavgaların yersiz olduğunu düşüneceğiz. Eğitim,veya farklı alanlardaki işlerimizi gözden geçireceğiz. Bizim için kutsal olan ne varsa ona yöneleceğiz. Merhameti, sevgiyi, hoşgörüyü geliştireceğiz.  Bu Yeniay bir  moral takviyesidir. Hayatı daha anlamlı bir şekilde ele almanızı, yenileşmek adına keşifte bulunmanızı ve kendi yolunuzda inançla ilerlemenizi sağlar. Özverili yanlarınız, mütevazı yaklaşımlarınızla itibar kazanırsınız. İç dünyanızda arınırsınız. Ruhsal anlamda gelişirsiniz. Bu iki haftalık süreçte gittiğiniz yerler, gördüğünüz insanlar, yaşadıklarınız size anlamlı gelecektir. Ben derim ki, tüm inancınızla kendiniz ve tüm sevdikleriniz için güzel dileklerde bulununuz.   1 Mart saat 18:23-20 Mayıs saat 04:31 arasında, ailevi konular, yuvanız, birlikte aynı ortamı paylaştığınız kişilerle ilişkiniz ve gelecek hedefleriniz anlamında etkili olacak Mars geri hareket döneminde sabırlı olunuz. Şöyle bir iç dünyanızın derinliklerine dönerek eviniz sınırları içinde olan bitenleri ele alınız. Bir yere taşınmak, bir ev satın almak, ailenizle ilgili hedeflerinizi gözden geçiriniz. Aceleye gerek yok. Bu süre bir bekleme hali olsa da, aslında bir çok meseleyi nasıl hale yola koyacağınızı anlamanızı sağlayabilir. Nezaketi, paylaşımı ihmal etmeyiniz. Hani deyim yerindeyse vites küçültüp, şartlarınıza göre hareket etmeyi ihmal etmeyiniz.   Not:   Dün itibariyle Merkür geri hareketi sona erdi. Ancak, bitiş tarihinin bir hafta sonrası olan 7 Mart tarihine kadar gölgeli günleri devam edecektir. En az geri hareket kadar önemlidir.  Başkalarıyla olan her türlü parasal ilişkinize dikkat ediniz. Kimseye kefil olmayınız. Ödemeyeceğiniz borçlar altına girmeyiniz. Yok tanıdıkmış, eşmiş dostmuş diyerek mali açıdan kendimizi zor duruma düşürmeyelim. Bu arada parasal ilişkimiz olan kişiler zor bir durumda olabilir. Banka kredisi çekmek, miras, hukuk ve yasal konularda dikkatsizce hareket etmemek lazım. Yüksek faizli bir borç altına lütfen girmeyiniz. Hesaplarınızı kontrol ediniz.   Topluyorum yıldızları gökyüzünden, Umut olsun diye hepimize Hayat bu belli olur mu Elbet gülecektir,  kader bir gün yüzümüze....   Yeniayın, hayatınızda güzelliklere vesile olması dileğimle,

1 Mart 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zor durumda kalan insanların "hızır servisi" gibisiniz. Yardımlarınıza alışan insanlar, yaşamın diğer pencerelerinde de sizi yanlarında görmek istiyorlar. İşte bu noktada, bazen taşan sabrınızla hemen "kötü insan" oluyorsunuz. Yardım etmeniz gerektiren şartlar kalktığı anda, herkesin kendi sorumluluğunu almasının, bir yaşam kuralı olduğunu onlara belirtin.

1 Mart 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğer kişilerin olumlu tekliflerine şans tanımak isteyebilirsiniz. Dikkatli hareket etmelisiniz ve algılarınız açık olmalı ilginç bir Mart ayı sizi bekliyor olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Düzelmek üzere durağanlaşacak olan Merkür iki gün içinde bir noktadan diğerine ilerlemenin daha kolay olabileceği normal günlere geçişimizin de habercisi. Bilgi karışıklığı, ulaşım ve iletişim problemleri sona ermek üzere. Gün içerisinde maddi başlıklı konular ön plana çıkabilir. Sabah saatlerinde hareket etmekte zorlanabilir, stres veya baskı altında hissedebiliriz, engellenmişlik hissinin ön plana çıkacağı dakikalarda olacağız. Akşam saatlerinde ise yardımlaşma ve empati yapma temaları ön planda ya da spiritüel konulara ilgi duyabiliriz.

1 Mart 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

1 Mart 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN partnerinizle ortak kararlar almak için uygun bir gün değil. Onun farklı biri olduğunu görmek hayalkırıklığı yaratabilir.

1 Mart 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne kadar çok eleştiri ya da baskıyla da karşılaşsanız, kendinizi kaybetmemeniz ve herşeyi alttan almanız gerekiyor. Hoşgörülü olmanız, herşeyin hızla düzelmesine yarayacaktır. Aksi takdirde, ilişkilerinize zarar verebilirsiniz.

1 Mart 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 06' 04" R
Ay
Boğa
18° 11' 35" R
Merkür
Başak
21° 15' 38" R
Venüs
Terazi
28° 10' 32" R
Mars
Yengeç
09° 46' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 20"
Satürn
Balık
15° 00' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 29' 54"
Plüton
Oğlak
29° 44' 23"
Chiron
Koç
22° 14' 06"
Lilith
Terazi
09° 19' 42"
True Node
Koç
06° 38' 10"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>