Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona başlangıçta açtığınız bütün kredileri, cömertçe harcadığına inanırken biraz haksız görünüyorsunuz. Partneriniz yeniden birlikte olmak için elinden geleni yapıyor. Dostlarınızdan da destekler istiyor.

Ekonomik olarak memnunsunuz. Bu aralar konumunuzu daha netleşmiş yetkilerle daha belirgin duruma getirebilirsiniz. Çok doyumlu ilişkiler içinde, çok sevdiğiniz bir işi yapıyorsunuz.

Kimse size güvendiğini gizlemiyor. Fakat, beklediğiniz destekler listenizde gelecek günlerde rencide olabileceğiniz isimler var. Bazı yaklaşımlarınızdaki tavrınız, Yanlış değerlendirilmenize çok elverişli.

Kullanılma anlamında çok davetkar olduğunuz bir ilişkinizde zarar görmeye çok açıksınız. Bu gibi durumlarda iyi niyetinizi frenlemelisiniz. Biraz kuşkucu yaklaşımlarınız, sorunlarınızı aza indirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgüveniniz bugünlerde, bazı olayların etkisiyle tırmanışa geçmiş gibi. Bu yüzden ilişkilerinizde şu sıralar sınırsız bir hoşgörü hakim. Bundan, sizin dışınızdaki bazı ilişki pürüzlerini düzeltme anlamında yararlanabilirsiniz. Bugün birtakım duyumlar sizde kısa süreli gerginlikler yaratabilir. Dost çevrenizdeki sağduyu sizi etkileyip şekillendirecek. Kararlı birisiniz. Başarılara açık özellikleriniz var.

28 Şubat 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:12  Ay-Satürn mücadeleci  görünümü, Cuma günümüzün ilk etkili enerjisidir. Aşk hayatınız ve başkalarıyla olan her türlü maddi ve manevi anlamdaki meseleler üzerinde  ciddiyetle durmamızı sağlıyor.   Saat 12:56-16:53 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. İçsel huzurunuz son derece önemlidir. Hiç kimsenin keyfinizi bozmasına veya sinirlendirmesine izin vermemek için, sizin de sakin ve kontrollü olmanız faydalıdır. Fikirlerinizde diretmek yerine, başka görüşlere de açık olmanız gayet faydalıdır.   Saat 16:53 Ay-Balık burcu geçişinde, birilerinin bize dışarıdan etkileyerek huzursuz etmesine müsaade etmeyiz. Hatalı-eksik- çirkin-olumsuz olan ne varsa kendimizden uzak tutarız.  Şekle değil, öze önem veririz. Yaşadığımız hayatı birilerinin onaylaması, bizi göklere uçurmalarını beklemek yerine kendi içimizde huzur ve sevgiyi yaratırız. Bizim için en doğru olanın ne olduğunu biliriz. Hayatı güzel yanlarıyla görürüz.   Cuma gününüzün  hayırlı güzelliklere  vesile olması dileğimle   Can-ı yürekten sevgilerimle,  

28 Şubat 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışmalarınızda yenilik yapmaktan yanasınız. Her zaman yaptığınız rutin işlerden sıkıldınız. Balık'ta ilerleyen Ay yatırım konusunda size farklı imkanlar sunuyor. Bugün görüşeceğiniz kişiler, şimdiye kadar aklınıza gelmeyen seçeneklerle karşınıza çıkabilir. Geleneksel yapınızı zorlayacak işler karşısında bocalayabilirsiniz. Sınırlarınızı zorlamalısınız.

28 Şubat 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren işleriniz, maddi konular veya duygusal alanlarda risk almak ya da yeni şeyler denemek isteyebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Gerçekleştirmeye çalıştığımız planlar veya işler gün içerisinde destekleniyor. Belli işlerimizi sıralı şekilde halledebilir veya dışarıdan gereken desteği görebiliriz. Dolayısıyla, belki ve acabalarla uğraşmak yerine isteklerimizi gerçekleştirmeye odaklanmamızda fayda var.

28 Şubat 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğrenme ve anlama arayışı bugünkü gündeminizi oluşturabilir. Karşılaştığınız insanları ve olayları anlama çabası içerisindesiniz. Yeniye açık ve heveslisiniz. Başta yakın çevrenizde olmak üzere yaşam tarzı sizden farklı olan veya mantığını kavramakta zorlandığınız kişilerle ilişkileriniz üzerine düşünebilirsiniz. Bugün aynı zamanda yolculuklar verimli olabilir.

28 Şubat 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLAYLARI abartmadan önce, içsel sesinizin sizi yönlendirmesine izin vermemelisiniz. Sezgilerinizin yanıltıcı olabileceğini de düşünün.

28 Şubat 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Süregelen sessizliğinizi bozup, çevreyle iletişim kurmaya başlayacağınız bir günde olabilirsiniz. Kendinizi ifade etme ihtiyacı hissedeceksiniz. Konuşmalarınızda da akıcılık, canlılık ve renkli ifade şekilleri olacaktır.

28 Şubat 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 12' 11" R
Ay
Boğa
19° 42' 13" R
Merkür
Başak
21° 27' 15" R
Venüs
Terazi
28° 18' 09" R
Mars
Yengeç
09° 49' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 41"
Satürn
Balık
15° 00' 28"
Uranüs
Boğa
27° 05' 23"
Neptün
Balık
28° 29' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 20"
Chiron
Koç
22° 13' 51"
Lilith
Terazi
09° 20' 23"
True Node
Koç
06° 38' 14"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>