Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Şubat 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İş hayatınızın gerginlikleri, sevgiliniz için anlaşılır nedenler olabilir, ketum davranmanız gerekmiyor. Bu akşamı gönül almak için değerlendirebilir, zaman ve moral sorunlarınızı dile getirebilirsiniz.

Yakın bir zamanda kısmi rahatlamalar söz konusu. Kısa da olsa birkaç günlük dinlenme, size çok yararlı gelebilir. İş yaşamınızın sorunlarını dışarıya taşımamaya gayret gösterebilirsiniz.

Bugünlerde umut bağladığınız gecikmiş bir parayla ilgili sevinçleriniz var. Belli bir ferahlama dönemine giriyorsunuz. Geride bıraktığınız ödemeler sizi epeyce rahatlatmış görünüyor.

Sıkışıklık yaşadığınız bir olayı, yeniden bambaşka cephelerden ele almanız gerekebilir. Bunu yapmanız halinde, değişik değerlendirmelerle daha fazla şansa sahip olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pek yakın olmadığınız bir insanın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Bu, aranızda bir yakınlaşmaya yol açacak Yaratıcı yeteneklerinizle yeni uğraşlar içinde olmak istiyor, sizi bu konuda birilerinin desteklemesini bekliyorsunuz. Aceleci bir tavırla ele aldığınız bir konu, sorun haline dönüşüyor. Sabırlı davranmanız gereken bazı durumlarda bunu yapamıyorsunuz.

27 Şubat 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler gün boyu Kova burcunda ilerlemesini sürdürecek Ay, üstesinden gelemediğiniz konularda zekice hareket ederek uygun çıkış yolları bulabilmenin simgesidir. Bu konular maddi olabileceği gibi, eşiniz, partneriniz veya karşı cinsle aranızdaki paylaşımı da kapsayabilir. Başarılı bir gün geçirmek için öncelikle yapılması gereken kayıp-kazanç çerçevesi içinde olayları bütünleştirmektir.   Eğer yaşadığınız ilişkide eşitsizlik varsa, birinizin inandığı değerler diğeriyle örtüşmüyorsa, taraflar birbiri üzerinde gerek cinsel gerekse farklı nedenleri bahane ederek hakimiyet kurmaya çalışıyorsa  kafanızın karışık olması gayet doğaldır. Böyle bir durumda durup etraflıca düşünmek ve içinde bulunduğunuz şartlarda kazançlı çıkabilmek adına akıllı davranmak gerekir. Saat 09:55 Ay-Uranüs olumlu görünümü kredi veya borçlanmanın işaretçisi olabilir. Kafanızın içindeki planların gerçekleşmesi için paraya ihtiyacınız olabilir.   Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

27 Şubat 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınızla birlikte iletişim yoğunluğu yaşayacağınız bu günde, bazı olaylara radikal çözümler üretmenin zevkini yaşayacaksınız. Olayların sonrasını görmeden, hiçbir olaya evet demiyor ve sonuçlarda haklı olan siz oluyorsunuz. Bugün, çabalarınızın olumlu geliştiğini görmek sizi sevindirecek. Farklı bakış açınız ufkunuzu genişletiyor.

27 Şubat 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her şeyi yapabilecek güce ve olanağa sahipsiniz. Eğer olumsuz koşullar söz konusuysa veya ters giden şeyler varsa, kendiliğinden düzelmesini beklemek yerine gereken müdahaleyi yapmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Peşinden gittiğimiz fikirlerin, planların, anlaşmaların ya da ilişkilerin gerçekten işe yarar veya doğru olup olmadığını test etmemiz gereken bir gündeyiz. Gerekli ölçümleri yapmadan, sadece göze doğru göründüğü veya kendi fikrimiz öyle olduğu için arkasına takıldığımız her tür fikri ve konuyu gözden geçirmemiz gerektiğinin farkına varabiliriz.

27 Şubat 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sıklıkla evhama kapılan yapınız olsa da bugün kendini özgür bırakmaya çalışın. Sizi zorlayan olaylarla karşılaşsanız bile kolayca duygusal tepkiler vermediğinizi fark edebilirsiniz. Bakış açınız daha objektif olabilir. Bu durum finansal konularda sizi güçlendirici bir etki yapacak. Ortaklı konularda, finansal alanda bugün hareketlenme olabilir.

27 Şubat 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BU dönem içinde sizin için önemli olan arzu etmediğiniz şeyleri istekleriniz doğrultusunda yeniden düzenlemek olmalıdır.

27 Şubat 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün gereğinden fazla iyimser bir gün geçirebilirsiniz. Rehavete kapılmanız da mümkündür. İşlerinize konsantre olamayabilir, aklınızın sürekli eğlence ve dinlence faaliyetlerine takıldığını fark edebilirsiniz.

27 Şubat 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 11' 47" R
Ay
Boğa
19° 36' 11" R
Merkür
Başak
21° 26' 28" R
Venüs
Terazi
28° 17' 38" R
Mars
Yengeç
09° 49' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 40"
Satürn
Balık
15° 00' 30"
Uranüs
Boğa
27° 05' 23"
Neptün
Balık
28° 29' 45"
Plüton
Oğlak
29° 44' 20"
Chiron
Koç
22° 13' 52"
Lilith
Terazi
09° 20' 21"
True Node
Koç
06° 38' 14"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>