Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kontrolcüsün! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Duygularınızı ifade ederken daha anlaşılabilir olmalısınız. İlişkinize zarar verebilecek adımlar atmamaya çalışın.

Tercihleriniz konusunda daha dikkatli ve temkinli olmaya çalışın. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

Maddi anlamda kendinize çok fazla yüklenmemeye çalışın. Hata yapmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgilerinize güvenin ve sizi mutlu eden insanlarla vakit geçirin. Güvenilir bir çevre oluşturmak ve sınırlarınızı korumak önemlidir. Hedeflerinize ulaşmak için disiplinli ve istikrarlı olmalısınız. Motivasyonunuz, beklentileriniz ve çabalarınız aynı doğrultuda olduğunda kazanan siz olacaksınız.

30 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal anlamda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir ve duygusal konularda derin düşüncelere dalabilirsiniz. Bugün, iç sesinize kulak verip, duygularınızı doğru bir şekilde ifade etmeye çalışmanız önemli olabilir. Karar verirken mantığınızı da kullanarak kararlı adımlar atabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

30 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyada geçirdiğin zamanı kontrol altına almak isteyeceksin. Kendini geliştireceğin online kurslar araştırıyorsun. Uzun zamandır ertelediğin dil eğitimine başlamak isteyebilirsin. Hayatında her zaman kontrolün elinde olmasını istiyorsun. Her yere yetişmeye çalışmak bedensel olarak senin yorulmana neden olabilir.

30 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve ortaklıklar üzerinde durmanız gerekebilir. Eşinizle veyaortağınızla açık ve empatik iletişim kurmak önemli olacaktır. Anlaşmazlıkları çözmek için herkesi anlayışlı olmaya davet edin, bu çağrınızın kim tarafından nasıl yanıtlandığını görmek sizde bazı aydınlanmalar oluşturabilir.

30 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi oldukça girişken ve yenilikçi hissedebilirsiniz. Öğleden sonra sevdiklerinizle ve arkadaşlarınızla bir arada olmak size olumlu zamanlar getirecek.

30 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha bütünsel hissedeceğiniz bugünlerde aşk hayatınıza karşı da anlayışlı olmaya çalışın. Size verilen sevgiyi başkaları ile paylaşın.

30 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün halletmen gereken bazı işlere vakit ayırabileceksin. Bir süredir aklını meşgul eden, halledilmesi gereken ancak ertelediğin konular varsa bugün bunları bir düzene koyabilir ve daha rahat edebilirsin. Sorumluluklarını halletmek sana daha iyi gelecek.

30 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün demek istediklerinizi ifade etmenin daha kolay olduğunu düşünüyorsun. Özellikle esprili veya anlayışlı olabilirsiniz ve başkaları da fikirleriniz ve düşünceli jestleriniz için sizi takdir edebilir. Bir arkadaşınızı tamamen farklı bir açıdan görebilirsiniz ve bu heyecan verici olabilir. Bu, mevcut ve geçmiş arkadaşlarınızla olağandışı veya beklenmedik deneyimlerin yaşanacağı bir zaman olabilir. Toplantılar, grup etkinlikleri ve ekip çalışması için de iyi bir zaman olabilir. Acele kararlar vermenin zamanı değil! Hayal kurmanıza ve büyük düşünmenize izin verin ancak bazı şeyleri abartmamaya çalışın, çünkü gerçek fırsatlar karşınıza çıktığında çok yorulacaksınız.

30 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Amaçsız yaşamaktan hoşlanmadığınız için, sürekli arayış içinde olmanız son derece normal bir oluşum. Bugün, duygularınızı paylaşmak istemiyor ve düşüncelerinizi kendinize saklamak istiyorsunuz. Pürüzlerinden kurtulmanın zamanı.

30 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun zamandır planladığınız projeleri gerçekleştirmek için cesaretinizi toplayın. Şüpheyle yaklaşanlar varsa onları da kendi tarafınıza çekmek için, fikirlerinizi güvenle anlatın. Çevrenizdekiler heyecanınıza olumlu tepki verecek ve sizi daha da teşvik edecek. Bu durum özel hayatınız için de geçerli. Bu yeni yönünüzü başkalarına göstermekten çekinmeyin – bu sayede ilerleyebileceksiniz.

30 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün iş, kariyer veya kaderinizde olumlu gelişmeler olabilir ancak duygusal iniş-çıkışlar söz konusu olabilir. Gününüz harika geçsin.

30 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, fikirlerinizi karşı tarafa istediğiniz gibi yansıtabileceksiniz.

30 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 54' 34" R
Ay
Akrep
10° 03' 20" R
Merkür
Aslan
28° 21' 20" R
Venüs
Terazi
11° 38' 32" R
Mars
Yengeç
01° 56' 57" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 25"
Satürn
Balık
16° 02' 12"
Uranüs
Boğa
27° 14' 21"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Oğlak
29° 54' 15"
Chiron
Koç
22° 44' 52"
Lilith
Terazi
07° 49' 43"
True Node
Koç
06° 41' 56"
Son Güncelleme : 08/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>