Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yapıcısın! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, duygusal yaklaşımlarınız farklılık gösterebilir. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri bu süreçte daha net belli etmeye çalışın.

Mesleki anlamda zorlanma ihtimaliniz var. Koşullara uygun adımlar atmanız çok daha doğru olabilir.

Maddiyatla ilgili konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Daha sabırlı olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Korkularınızla yüzleşerek ve hatalardan çekinmeyerek kendinizi geliştirmeniz gerektiğini unutmayın. Sorumluluklarınızın ve ilişkilerinizin farkında olarak, hayatınızda ilerlemek için gerekli adımları atmanız önemlidir. Geçmişe bağlı kalmadan, hayatın akışına uyum sağlayarak ve hatalarınızdan ders alarak daha mutlu ve sakin bir yaşam kurabilirsiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün duygusal açıdan hassas olabilirsiniz ve ani tepkiler vermekten kaçınmanızda fayda var. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmanızda yarar var. İş hayatınızda ise detaylara daha fazla önem vermeniz gerekebilir. Kendinize zaman ayırarak, duygusal dengenizi korumaya özen göstermelisiniz. Sağlık açısından ise stresle baş etmek için nefes egzersizleri yapabilirsiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenle yaşadığın sorun karşısında yapıcı olan taraf olmak istiyorsun. Fakat sabrının fazla zorlanması seni çileden çıkarabilir. Meditasyon yaparak ruhunu dinlendirebilirsin. Yeni bir ilişkiye başlamış Yengeç burcuysan, partnerinin hal ve hareketlerine alışmakta zorluk çekebilirsin.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni insanlarla bağlantılar kurabilirsiniz, kararlarınızda değişiklik olabilir ve güçlü ilişkiler geliştirebilirsiniz. Başlangıçlar için hazır olun, işbirlikleri ve finansal konular için yeni adımlar atılabilir. Değişimlerle dolu bir döneme giriyorsunuz, kararlılıkla ilerleyin.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi gösterebileceğiniz pek çok fırsat var. Kişisel yeteneklerinizi kullanma yönünde cesur davranabilirsiniz. Şanslısınız.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı bakış açılarını anlamaya çalışmak sizi kültürel anlamda da yükseltecektir. Mesleki alanlarda kendinizi kanıtlamayı başarabileceğiniz bir evredesiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün büyük bir mevzu ile uğraşmak zorunda kalabilirsin. Bazı konuların seni normalden daha fazla oyalaması yorulmana sebep olabilir. Seni ilgilendirmeyen, gereksiz gördüğün bütün mevzulardan geri çekilmek ve sadece önem verdiğin konulara odaklanmak sana daha iyi gelebilir.

29 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün ilk yarısında kelimelerinizi daha dikkatli seçmek en iyisi olabilir! Genel olarak konuşursak, bu büyümek ve yaratmak için mükemmel bir zamandır ve gün ilerledikçe bu enerjiden daha çok yararlanabilirsiniz. Günün ilerleyen saatleri sorunları yumuşatmanıza ve gidermenize yardımcı olur. Bu, arkadaşlarla eğlenmek ve belki de özel biriyle tanışmak için potansiyel olarak mükemmel bir zamandır. Güzel enerjiler yayıyorsunuz ve ilgi odağı ya da şu anda herkesin bahsettiği kişi olabilirsiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk konusunda kariyer ve üstün nitelikler göz dolduracaktır. Bugün konuşulan şeyleri gözünüzde büyüterek, gereksiz tartışmalara meydan verebilirsiniz. İnandığınız konulardan nedense taviz vermek istemiyor olmanız şaşırtıcı..

29 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün seyahat ve eğitimde bazı aksilikler gerçekleşebilir. İş hayatınızda veya kaderinizde güzel gelişmeler olabilir. Gününüz harika geçsin.

29 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Araştırmacı bir ruhla hareket ederek, çevrenizi sıkı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Sistemli yapınızı daha da belirgin bir şekilde vurgulayacak ve etrafınızda gelişen olayları yeniden düzenlemek isteyeceksiniz. Bilinçaltınız özel duygularınıza takılmanız neden oluyor.

29 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 18' 42" R
Ay
Boğa
05° 42' 31" R
Merkür
Akrep
06° 57' 24" R
Venüs
Yay
00° 28' 55" R
Mars
Yengeç
23° 14' 52" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 16" R
Satürn
Balık
13° 22' 34"
Uranüs
Boğa
26° 24' 30"
Neptün
Balık
27° 47' 52"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 10"
Lilith
Terazi
12° 16' 26"
True Node
Koç
06° 35' 55"
Son Güncelleme : 18/10/2024 08:02

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>