Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeni Kararlar Alıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2024, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda gerçekleştirmek istediğiniz yeni planlar gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Huzur ve mutluluk çok da uzağınızda olmayacak.

Mesleki olarak beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Amaçlarınız üzerinde yoğunluk gösterme şansınız da var. Sınırları tamamen lehinize çevirebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal sınırlar üzerinde etkinlik göstermekte zorlanmayacaksınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını arzu ediyorsanız, her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekmekte. Hata yapmamanız gereken bir sürece giriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik kararlar almadan önce emin olmaya dikkat edin. Yeni planlar ve görüşmeleri, eski tecrübelerinizden feyz alarak değerlendirmelisiniz. Öneri aldığınız ve verdiğiniz kişiler konusunda daha seçici olmanız, doğru analizler yapmanız gereken bir gündesiniz.

6 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

"nBugün ilişkiler konusunda daha duyarlı ve hassas bir tutum sergileyebilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek için zaman ayırmak faydalı olacaktır. Günlük rutininizde yenilikler yapmak, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin ve iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmeyin, bugün size içsel bir rehberlik yapabilir." Umarım yardımcı olabilmişimdir. Eğer başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin.

6 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Merkür Retrosu başlıyor. İşinden memnun olmayan bir Yengeç burcuysan, kariyerine farklı bir alanda devam etme kararı alabilirsin. Sana uygun olacak işleri araştırıyorsun. İlişkisi olmayan Yengeç burcuysan, ailenin istediğiyle yeni biriyle tanışabilirsin. Bu kişiyi daha yakından tanımak isteyeceksin.

6 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aradığınız bir bilgiye ulaşmanın kolaylaşacağı bir gündesiniz. Bu araştırma ve merak hali, istemediğiniz ya da ilgilenmediğiniz konuların önünüze düşmesine de neden olabilir. Odağınızın farkında olun, size bir getirisi olmayacak ya da kesin sonuç vermeyen konular hakkında zihninizi zorlamayın.  

6 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde fazla sorumluluk alabilirsiniz. Yoğun bir gündeminiz olabilir. Yazışma konuşmalarda sizi geliştirecek durumlar ortaya çıkabilir. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kadınlardan destek görebilirsiniz. Gün içinde kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Yakın çevrenizle ilgili sorumluluk alabilirsiniz.

6 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seni bekleyen iyi bir şeyler var. Senin için doğru olduğunu bildiğin şeyi yap. Spiritüel bir arayış var. Endişen gereksiz. Düşüncelerini istediğin sonuca odaklayabilirsin.

6 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Siz şimdi istediğini elde edeceksiniz, ama maddi başarıların geçici olduğunu da unutmayın. Hayatınızı zenginleştirmek için farklı yollar arayın. Eğer kişisel ilişkilerde sınırlarınızı aşarsanız yetkililer ya da statünüzle ilgili bazı problemlerde risk alacaksanız demektir.

6 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün seçeneklerinizi gözden geçirecek veya planlarınızı yeniden düşüneceksiniz. Yanlış anlaşılan iletişimler, ulaşım sorunları ve muhtemelen teknolojik zorluklar nedeniyle bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Her şey tam olarak beklendiği gibi gitmeyebilir ancak şu anda karşılaşılan tümseklerinin kalıcı olması muhtemel değildir yalnızca rahatsız edicidir. Aslında, bunlar sayesinde, bağlantılarınızı kurmanın yeni ve gelişmiş yollarını keşfedebilirsiniz. Çalışmalarınızı iki kez kontrol etmeniz ve randevulara yetişmek için fazladan zaman ayırmanız akıllıca olacaktır çünkü biraz unutkanlık mümkündür.

6 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın çevrenizle keyifli vakit geçirebileceğiniz ve iletişim sorunlarınıza çözüm bulabileceğiniz bir gün sevgili yengeçler. Kendinizi olduğunuz gibi ifade edebildiğinizde ve duygularınızı dürüstlükle ifade ettiğinizde anlaşıldığınızı göreceksiniz

6 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Heyecanınız ve coşkunuz sayesinde takım çalışmalarında özellikle başarılısınız. Takım halinde başarılması gereken işlerde sessiz ve sakince farkınızı gösterebilirsiniz. Ancak egonuzu bir kenara bırakın ve önemli olanın grubun başarısı olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu durum evde de iyi bir atmosfer yaratacak. Ancak bencilce davranışlar uzun vadede ailenizle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

6 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili yeni başlangıçlar için karar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

6 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygusal konularda aşırılığa kaçabilirsiniz. Geleneksel yapınızın dışına kayarak, bazı kaçamaklar söz konusu olacaktır. Ay sezgisel evinizde ilerlerken, finans konularını gündeme getirecektir. Yaşamı farklı algılayacağınız bir gün.

6 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 52' 30" R
Ay
Yengeç
24° 38' 06" R
Merkür
Akrep
15° 30' 34" R
Venüs
Yay
07° 14' 21" R
Mars
Yengeç
25° 40' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 10" R
Satürn
Balık
13° 08' 21"
Uranüs
Boğa
26° 12' 43"
Neptün
Balık
27° 40' 11"
Plüton
Oğlak
29° 40' 31"
Chiron
Koç
20° 47' 57"
Lilith
Terazi
12° 53' 38"
True Node
Koç
06° 23' 14"
Son Güncelleme : 23/10/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>