Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Merhametlisin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa çözümlemeye çalışın. Koşullara uygun adımlar atabildiğiniz sürece mutluluğa ulaşma şansınızı artıracaksınız.

İş ve kariyer hayatınıda bugün, daha güçlü ve heyecanlı hissetmeye başlıyorsunuz. Genel olarak çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmayın. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Doğru koşullar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız. Biraz daha kontrollü olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile gibi gördüğünüz insanlarla uyum içerisinde olabileceğiniz bir gün sevgili yengeçler. Verdiğiniz fikirlerle insanların işlerini kolaylaştırabilirsiniz. Birikmiş işleriniz ve detay gerektiren konular varsa bugün odaklanabilirsiniz. Yer değişiklikleri ve seyahatler gündemde olabilir.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal olarak biraz hassas olabilirsiniz, ancak bu durumu olumlu yönde kullanarak içsel gücünüzü ortaya çıkarabilirsiniz. İlişkilerinizde anlayışlı ve empatik bir tutum sergilemek önemli olacaktır. Kendinize zaman ayırarak duygularınızı dengelemeniz gerekebilir. Sağlığınıza ve beslenmenize dikkat etmek önemlidir. Umutsuzluğa kapılmayın, her şey zamanla düzelecektir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mücadele gezegeni Mars bugün itibariyle burcunda hareket etmeye başlıyor. Çevrene karşı gösterdiğin hassas tavrın ve merhametin artıyor. Herkesin derdine yetmeye çalışırken girdiğin koşturmaca ve dinleme özenin seni yıpratacak. Bu yüzden ruhsal ve bedensel olarak kendini yorgun hissedebilirsin. Kardeşlerinle yapacak olduğun ufak çaplı hafta sonu organizasyonu için bugünden alışverişe çıkabilirsin.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi duygusal olarak daha hassas hissedebilirsiniz. Yalnız kalmak ve düşünmek isteyebilir, kişisel bakımınıza önem vermek iyi olabilir. Gerçek mutluluğu uzakta aramamanız gerektiğini anlıyorsunuz. 

4 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizde yoğun bir hareketlilik içinde olabilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde üstlerinizle ilgili konulara özen gösterin. İdealize ettiğiniz konularda farklı yönler ortaya çıkabilir. Teknik konularda eğitimler söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ailenizle birlikte zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal yaşantınızda iç içe bulunduğunuz konular geçmişe göre değişkenlik gösterebilir ancak çoğu zaman bu değişkenlik sizin hayrınıza olacak.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşbirliklerinizle ilgili pürüzlerin, yerine oturmayan konuların artık çözülmesi gerektiğini düşünebilirsiniz. Sizi asıl amacınızdan saptıran, farklı yönlere gitmenize neden olan durumların ortaya çıkışıyla ilgilenmelisiniz. Özellikle arkadaşlıklarda nasıl sınırlar çizdiğinizi ya da çizemediğinizi düşündüğünüzde, size bugün itici gelen her şeyi aslında kendinize çektiğinizi fark edebilirsiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha fazla hareket ve etkileşimi teşvik ettiği için canlı hissettiriyor. Günün erken saatlerinde, daha farklı bir yaşama duyulan arzu güçlü olabilir ve monotonluktan kaçış ihtiyacı ciddidir. Bu koşullar altında esnek olmayı hedeflemek iyi bir stratejidir. Gün ilerledikçe, sizi dengeleyen yönetilebilir şeylere odaklanmak daha kolaydır. Nitekim zihinsel düzeyde yaratıcı bir gün olabilse de kendinize meydan okumak veya büyümeyi ve öğrenmeyi hedeflemek yerine eski davranışlara geri dönme eğilimi vardır. Eski alışkanlıkların şu anda sizi güçlü bir şekilde çektiği görülüyor ve buna karşı koymazsanız çok şey kaybedebiliyorsunuz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Nedenler üzerinde etkinlik göstermenin yollarını aramalısınız. Pozitif etkiler alıyorsunuz ve bundan doğru anlamda yarar sağlamayı başardığınız sürece herhangi bir sorun da yaşanmayacak. Düşündüklerinizi gerçekleştirme noktasında biraz daha sabırlı olmaya ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Hata yapmamanız gerekiyor.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde gözler sizin üzerinizde olacak. Takım ruhu özellikle ön plana çıkıyor. Mümkün olduğunca takım çalışması yapın, çünkü özellikle bu alanda işleriniz kolay yürüyecek. Bugün arkadaşlarınızla sıradışı bir şey yapın. Akşam yemeğine ne dersiniz? Keyfinizin yerinde olduğu her halinden belli, istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Ama kendinize aşırı yüklenmekten de kaçının, yoksa sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Rahatlayın. Bünyenize dayanabileceğinden fazlayüklemeyin. Enfeksiyon ya da ateşe karşı duyarlı olacaksınız. Zorunlu durumlardan, özellikle müzakerelerden kaçının. Dürüst olmayan veya aldatıcı uygulamalardan geri durun. Net kararlar alabilmeyecek kadar kafanız karışmış durumda.

4 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizi dengelemek için biraz anlayışlı olun. Çok farklı beklentiler içinde olan birisiniz ama bu beklentiler hiç ummadık sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle beklentilerinizi biraz aşağı çekmeye çalışın. Sevgilinizin sizi yanlış anladığını düşünüyorsunuz. Fakat sorun biraz da sizden kaynaklanıyor. Biraz daha olumlu davranın. Sempatik ve etkileyici bir tutum sergileyin. Fiziksel ve zihinsel yönden sağlığınızı daha fazla düşünün. Öfkenizi boşaltmak için jimnastik veya koşu yapabilirsiniz.

4 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 27' 36" R
Ay
Yengeç
19° 13' 58" R
Merkür
Akrep
14° 52' 60" R
Venüs
Yay
06° 44' 11" R
Mars
Yengeç
25° 29' 44" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 21" R
Satürn
Balık
13° 09' 19"
Uranüs
Boğa
26° 13' 37"
Neptün
Balık
27° 40' 45"
Plüton
Oğlak
29° 40' 22"
Chiron
Koç
20° 49' 04"
Lilith
Terazi
12° 50' 52"
True Node
Koç
06° 23' 35"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>