Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hesaplaşma Vakti Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hoşunuza gidecek ve sizi içten içe heyecanlandıracak yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İçsel sorunların ve sıkıntıların tamamen geride kalmasını sağladığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Öncelikleriniz konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Kavrama gücünüz bir hayli fazla. Karşınıza çıkan sorunları ve sıkıntıları tamamen geride bırakmayı başaracaksınız.

Parasal durumunuzu yakından ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına aldığınız sürece sorun ya da sıkıntı yaşamayacağınızı da bilmeniz gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailevi sorumluluklarınız ağır basabilir. Hastalıklar, ev işleri, ikili ilişkiler gibi konulardan payınıza düşecek bir şeyler olduğunu görebilirsiniz. Bu da, zihninizin sakinleşmesi için öncelikle içinde bulunduğunuz ortamla savaşı bitirmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinize zaman ayırmalı ve içsel dinginliğinizi bulmalısınız. Duygusal olarak kararsız hissedebilirsiniz ancak sabırlı olmalı ve doğru kararları vermelisiniz. İletişim konusunda dikkatli olmakta fayda var, sevdiklerinize duygularınızı net bir şekilde ifade etmeye özen gösterin. Enerjinizi olumlu ve yapıcı alanlara yönlendirirseniz, başarılı olabilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Halının altına süpürdüğün dertler bir anda gün yüzüne çıkabilir. Bu durum seni daha net kararlar almaya itecek. Geçmişle ilgili yaralarını sarıyorsun. Uzun süredir ilişkisi olan bir Yengeç burcuysan, ilişkini bir adım ileriye taşımak isteyebilirsin. Taşınma konuları seni bir hayli yorabilir.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile yaşantınızda yeni düzenlemeler ve yatırımlar yapabilirsiniz. İlişkilerinizde ciddi adımlar atarak aile içi törenler düzenleyebilir veya mutlu günlere katılabilirsiniz. Ev dekorasyonu ve estetik değişikliklerle ilgilenirken, evde çalışarak yüksek performans gösterebilirsiniz.

5 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Güvenlik konularıyla uğraşabilirsiniz. Toprak veya emlak işlerinizde değişiklikler olabilir. Gün içinde geçmişe ait konular gündeme gelebilir. Kendi iç dünyanızı daha iyi anlamaya çalışabilirsiniz. Babanızın sağlığıyla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Mücadele vereceğiniz zamanlar var.

5 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda bilhassa bekar olan Yengeç'ler kısmetlerine şans verebilirler. Aşk özellikle de sevilme potansiyeliniz oldukça yüksek.

5 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsan sadece bilmediklerinden korkar. Bugün endişelendiğiniz için geri durduğunuz ancak içinizde büyük istekler barındırdığınız konular hakkında, çevrenizle fikir alışverişi yapabilirsiniz. Korkunun kendiliğinden değil, onun karşısına daha güçlü bir şey çıktığında yok olacağını unutmayın.

5 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün muhtemelen aşmanız gereken küçük bir engelle karşılaşıyorsunuz. Kişisel bir sorun veya ilişki zorluğu normalden biraz daha ağır hissedilebilir. İnsanlar sizden beklediğiniz şeyi yapmıyorsa sinir bozucu olabilir ki bugün durum büyük ihtimalle böyledir. Nitekim henüz değiştiremeyeceğiniz bir şey üzerinde durarak zaman kaybetmemek için sadece yeterince düşünmeye çalışın. İlla bir karar vermeniz gerekli olmayabilir, bu yüzden baskıyı kendinizden uzaklaştırın. Belki de bilmeceyi şimdi duymalı ama cevabı daha sonra çözmelisiniz!

5 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili yengeçler, olaylar fazlasıyla kişisel algılamanız yakınlarınızı sizden uzaklaştırıyor. Uyumlu olmakta zorlanacağınız bir gün. Yakınlarınızın kalbini kırmayın. Bugün duygularınız ile mantığınız çatışıyor. Yapmanız gereken şey adaletli olmak.

5 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

5 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ev, aile konularında duygusal iniş, çıkışlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygularınızı denetlemeniz biraz zor olabilir. Kolay heyecanlanıp hemen tepki gösterebilirsiniz. Özellikle sevdiğinize karşı sert ve kırıcı davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Bu gün evinizle ilgileneceksiniz. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük bir başarı sizi bekliyor. İşle ilgili kararlar alırken duygusal davranmaktan kaçınmalısınız. Güçlü birinden destek var. Para konusuna diyecek yok. Son günlerde sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.

5 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>