Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Mutlusun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2024, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Kendinizi ifade ederken hata yapabilirsiniz. Hisleriniz doğrultusunda hareket etmekten kaçınmayacaksınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlama şansına sahipsiniz. Her türlü sorunu geride bırakmaya hazırsınız. Koşulları yeniden gözden geçirebilirsiniz.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Daha dengeli olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne için çabalarsanız onun için sonuçlarını alabilirsiniz. Bu düzenin değişmesi mümkün değildir ancak düzene ne ile katkı sağladığınızı değiştirmek mümkündür. Ekonomik beklentileriniz ve çıkmazlarınız sizi farklı alternatiflere itebilir.

4 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, duygusal yönden oldukça hassas olabilirsiniz. İçinizdeki derin duygular ortaya çıkabilir ve yakın ilişkilerinizde daha anlayışlı ve duyarlı olabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda daha cesur olabilir ve duygularınızı açıkça dile getirebilirsiniz. İş hayatınızda ise dikkatinizi toplamakta zorlanabilirsiniz, bu nedenle önemli kararlar almadan önce detayları dikkatlice incelemekte fayda var. Enerjinizi pozitif şeylere odaklamaya çalışarak günü daha verimli ve huzurlu geçirebilirsiniz.

4 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli Yengeç burcuysan, eşinin işi nedeniyle farklı bir şehre taşınmanız gerekebilir. Her ne kadar farklı bir lokasyona taşınmak istemesen de eşini yalnız bırakmak istemeyeceksin. Değişikliğin hayatınıza hareket kattığını fark edeceksin. Arkadaşlarını akşam yemeğine davet etmek isteyebilirsin. Sevdiklerin için mutfakta olmak seni mutlu ediyor.

4 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üzerinde çalıştığınız bir işin istediğiniz sonucu vermemesi moralinizi bozabilir. Bunu bu kadarla tutun ve motivasyonunuzu kırmayın. Hukuksal ve ilahi açıdan çabanızın karşılığını alacağınız farklı haberler ve gelişmeler önünüze düşebilir.  

4 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili konularda otorite sahibi kişilerden destek alabilirsiniz. Ortaklı konularda tekrar düzenlemeniz gereken koşullar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarının katılımları olabilir. İşleri yenide hareketlendirmeniz gerekebilir. İletişimle ilgili konular sizi biraz hassas kılabilir. Kardeşlerinize zaman ayırın.

4 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş başarılarınızın ve kendinizi geliştirdiğinizin görülüp bilinmesi sizde olumlu bir izlenip yaratacak kendinizi siz de başarılı sayabileceksiniz.

4 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Farklı ve yeni bir konuya odaklanmak isteyebilirsin. Ancak hemen eyleme geçmeden önce ne istediğine tam karar vermeli ve iyice araştırarak adım atmalısın. Bazı şeyleri aceleye getirip sonradan pişman olabilirsin bugün.

4 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün daha dar görüşlü ama aynı zamanda daha sezgisel düşünmeye doğru bir yöneliminiz var. Bugün muhtemelen bir konuyu çok daha net göreceksiniz. Geriye dönüp bakmak değerlidir çünkü ilerlemenize yardımcı olur. Bu aynı zamanda bilgeliğinizden yararlanma ve başkalarına yardım etme zamanıdır. Güvendiğiniz biriyle özel bir konuyu açmak için mükemmel bir zaman olabilir. Perde arkasında önemli bir toplantı ya da olay olabilir, vicdanınıza ağır gelen bir konu hakkında yeni bir anlayış söz konusu olabilir. Olaylara daha olumlu ve bağışlayıcı bir açıdan bakarsınız. Yeni bir konudan keyif alabilir veya bir konuyu daha derinlemesine araştırabilirsiniz.

4 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde iyi niyetli yaklaşımlarınız, partneriniz tarafından yanlış anlaşılabilir. Onu ikna etmeye özen gösterin, bu konuda başarılı olacağınız bir gün. Bağlantı içinde olacağınız kişilere daha yakın davranmalısınız.

4 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

4 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla ilgili sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

4 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bastırdığınız duygularınızın sizi rahatsız etmesinden etkilenmek istemiyorsanız, yaratıcılığınızı akıllıca kullanmalısınız. Uzun süredir düşündüğünüzü konular üzerinde destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız.

4 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 23' 47" R
Ay
Balık
05° 48' 52" R
Merkür
Başak
12° 22' 42" R
Venüs
Terazi
22° 17' 53" R
Mars
Yengeç
07° 02' 43" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 37" R
Satürn
Balık
15° 22' 22"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 41"
Lilith
Terazi
08° 47' 41"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>