Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yardımseversin! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmenin daha önemli olabileceğini de unutmayın. İlişkinize zarar verebilecek herhangi bir adım atmamalısınız.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşmayacaksınız. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Maddi anlamda kendinizi toparlama şansınız var. Sınırlara uygun hareket etmeniz sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, ön planda olmayan konularla ilgilenmek gerekiyor, aksi takdirde sorunlar kaçınılmaz olabilir. İleri atılmak için öncelikler belirlemeli ve gereksiz yüklerden kurtulmalısınız. Bilgi ve destek arayışıyla ilerlemek, sağlık ve kariyer açısından önemli adımlar atmayı sağlayabilir.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz, Yengeç burcu. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirerek duygusal dengeyi sağlayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel huzuru bulabilirsiniz. Bugün yaratıcılığınızın da ön plana çıkabileceği bir gün olabilir. İlişkilerinizde anlayışlı ve sabırlı olmanız sizin için faydalı olacaktır. Sevdiklerinizle samimi ve içten iletişim kurmaya özen göstermelisiniz.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olarak kazancını artırma niyetindesin. Kendi işini yapan Yengeç burcuysan, işini genişletmek ve büyütmek kendine güvenilir bir ortak arıyorsun. Adımlarını sağlam atmak istiyorsun. İlişkisi olan bir arkadaşının sevgilisiyle arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Arkadaşın bu konuda senden yardım almak isteyebilir.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınızı, bulunduğunuz ortamı olumsuz etkileyen durumlara karşı yeni tedbirler alabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin, ortaklarınızın aynı paydada buluşacağınız insanlardan oluşması bunu kolaylaştırabilir. İlişkileriniz konusunda zamana bırakmanız gereken durumlar doğabilir.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla birlikte program yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle yeni işlerle ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda tamamlanması gereken konular gündeme gelebilir. Yabancılar veya yolculuklarla ilgili konulara daha fazla özen göstermeniz gerekebilir.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünden başlayacak enerjisizlik hali önümüzdeki günlerde karşınıza tıkanlıklık ve engel olarak yansıyabilir.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlara karşı biraz daha nazik olman gerekebilir. Gerek sözlerinle, gerekse tavırlarınla, sevdiğin insanları kırabilirsin. O yüzden davranışlarında dikkatli olmalı ve kelimeleri dikkatli seçmelisin bugün.

3 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün hayatınızdaki pürüzleri yumuşatmak için mükemmel bir zaman. Daha açık sözlüsünüz ve sözleriniz daha akıcı, doğal ve şefkatli. Neyle ve nasıl iletişim kurduğunuz konusunda takdir edilebilirsiniz ve davranışlarınız birine ilham verebilir. Bugünün enerjileri sizde insanların yanında olmak için daha güçlü bir istek uyandırıyor ancak yine de biraz alana ihtiyacınız var. Şimdi harika bir ilhama ve hayal gücüne sahip olabilirsiniz. Bu da idealist yönünüzü canlı tutar.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal konulara yoğun bir derinlik geliyor. Enerjinizi, partnerinize yansıtacak ve onun sorunları ile yürekten ilgileneceksiniz. Yeni konular icat etmek yerine, uzun süredir konuşmadığınız sorunlarınızı yeniden ele alabilirsiniz.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz ve tartışmalar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin davranış biçimlerinden hoşlanmayabilirsiniz. Bazı konularda herkesten farklı düşündüğünüz için kendinizi ifade ederken canınız sıkılıyor. Koşulların sizi engellediğini sanıyorsunuz.

3 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>