Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi daha özenli davranmaya yöneltme niyetiniz, ona verdiğiniz önemi teyit ediyor. Hiç birbirinizi incitmeden sorunların üzerine gitme beceriniz harika.

Sergilediğinizhacmi ile dikkati çekiyorsunuz. İş çevrenizde oldukça iddialısınız. Bazen fazla iddialı biri izlenimi vermeniz, tamamen sübjektif bir izlenim gibi görünüyor.

Hesabınızı iyi biliyorsunuz. Parasızlık endişesi yaşamak istemiyor, tedbirli davranıyorsunuz. Bir para tartışmanız var. Bundan uzak durmanız mümkün görünmüyor.

Size hoş bir teklif olarak gelecek yolculuğu kabullenmeniz halinde,hayatınızda bazı kayıplarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var. Ama koşullarınız arzuladığınız ölçülerde ilgilenmenize uygun görünmüyor. Problemler karşısında geliştirdiğiniz yöntemlerin kopya edilmesi mümkün değil. Bunlar belli ki, sizin doğallığınızın üretimi. Çevrenizde bu anlamda uyandırdığınız hayranlık, çok yakın bir, iki ilişkinizde kötü taklitçiliğe neden olabiliyor.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay İkizler burcunda hareketini sürdürüyor. Ay-Merkür ve Ay-Jüpiter sert açıları bugün borçlarınız, ödemeleriniz ile ilgili konularda aksilikler yaratabilir. Tehlikeli hareketlerden uzak durmanız gereken bir gündesiniz. Venüs ile Neptün'ün sabah kavuşması aşk hayatınızda güzel etki yaratacakken, günün bu genel sert etkisi bunu gölgeleyebilir. Güneş ve Satürn arasındaki açı da sağlığınızla ilgili problemler yaratabilir. Ay akşam 20:26'da boşluğa giriyor olacak. Akşam 20:00'de Jüpiter retrosu başlıyor. 11 Ağustos'a kadar şansızın açık olduğu maddi konularda biraz duraklama sürecine girmenize neden olabilir. Yine kazancınız bol olacak ama beklediğiniz paralar gecikerek elinize ulaşabilir. Büyük yatırımlar yapmayı düşünüyorsanız her detayı çok iyi irdelemeniz gereken bir dönemde olduğunuzu unutmayın. Detaylı bilgileri içeren yazı için tıklayabilirsiniz.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aceleci davranıyorsun!Şans gezegeni Jüpiter, bugünden itibaren 11 Ağustos'a kadar geri hareketine başlıyor. Bugün etrafındaki insanlar hakkında karar almak konusunda aceleci davranabilirsin. İş arayışı içinde olan bir Akrep burcuysan,görüşmesine çağrılabilirsin. Çocukları olan bir Akrep burcuysan, onlara manevi duygularını güçlendirmek adına önemli geleneklerden bahsedeceksin. Kısa mesafeli geziler düzenlemek adına günü değerlendirmek, düşüncelerinin de aydınlanmasını sağlayabilir. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, eski aşkına özlem duyabilirsin. Kendine engel olamayıp onunla iletişime geçsen de, duygularına karşılık bulamayabilirsin.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konularınız varsa ya da alım-satım gibi işlerinizi bugün planlıyorsanız bu alanda önemli bir başarı elde edebilirsiniz.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Korku ve endişe yaratan durumlar bugün gündeminizi oluşturabilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar söz konusu. Banka işlerinizle ilgileneceğiniz zamanlar var. Yenilenmeye gidebilirsiniz. Finansal konularda zekice kurduğunuz iletişimle karşınızdakini rahatça etkileyebilirsiniz.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Anlaşmalar ve sözleşmelerle alakalı şanslı bir gününüzdesiniz. Verimli çalışma stiliniz özellikleverenlerinizi büyüleyecek ve başarılı hissedeceksiniz.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Akrep; aşk evinde Venüs ve Neptün'ün kavuşumu, keyifli gelişmelere işaret ederken, yeni bir beraberliğe de yeşil ışık yakmanı sağlayabilir. Ancak fazla hassas ve duygusal olabileceğin bir dönemden geçmekte olduğunu hatırlamalı, mantığının kabul etmediği konulara temkinli yaklaşmaya bakmalısın.

10 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kriz yönetimi ile uğraşabilirsiniz. Sağduyulu tutumlar önem kazanıyor. İletişim, yazı, entellektüel faaliyetler günü verimli kılar. Çiğ sebze yemeklerine karşı tedbirli olun, sindirim hassasiyeti olabilir.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Yay burcunda geri hareketine başlıyor. 11 Ağustos?a kadar geri gidecek. Para konularında aksiliklerle karşılaşırsanız moralinizi bozmayın. Beklediğiniz gelirler gecikerek de olsa yüzünüzü güldürür. Bu dönemde yatırım yaparken dikkatli olmakta fayda var.

10 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz.

10 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 29' 22" R
Ay
Yay
28° 39' 33"
Merkür
Koç
16° 17' 37"
Venüs
Koç
28° 32' 40"
Mars
Balık
28° 11' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 35"
Satürn
Balık
16° 23' 52"
Uranüs
Boğa
22° 14' 01"
Neptün
Balık
28° 50' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 45"
Lilith
Başak
23° 06' 60"
True Node
Koç
15° 26' 04"
Son Güncelleme : 28/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>