Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşı konulmaz duygularla severken bunu gizlemeye çalışmanız, pek anlaşılır bir davranış değil. Neyin doğru, neyin yanlış bir tarz olduğunu söyleyecek birilerine danışmanız gerekebilir.

Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartabiliyor. Mutlak egemenlik saplantınızı biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız.

Lüksünüz olmadığını, gerekli harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz, ama bu tek başınıza değerlendirebileceğiniz bir konu değil. Paranızın, temel gereksinimleriniz dışında dağıldığı birçok yer var.

İş yaşamınızda pek akıl yürütemediğiniz bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Tepkimeci tavrınız, bu önlemleri alanlara biraz itici gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızın arasında ciddi, tutarlı bir imajınız var. İmajınızı sarsabilecek gelişmeler söz konusu, dikkatli olmalısınız. Önemli bir adım atmak üzeresiniz. Ama etrafınıza sizden beklendiği kadar kararlı bir görüntü veremiyor gibisiniz. Bu adımda, çok kararlı olmanızı engelleyen haklı nedenleriniz var. Bu nedenler yakın günlerde anlamını kaybedecek.

9 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında boşluktaki Ay, 00:14 itibariyle İkizler burcuna geçiyor. Bugün maddiyatınıza odaklanabilirsiniz. Gelir ve giderleriniz arasındaki dengesizlikleri çözümlemeye çalışabilirsiniz. Kredi başvurusu yapmayı düşünüyorsanız bugün eyleme geçmeniz olumlu sonuçlanacaktır. Miras meselesi olanlarınız varsa bugün lehinize gelişmeler olabilir. Evrak teslimi veya resmi işleriniz varsa yarına bırakmamanızda fayda var.

9 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumsal konulara yöneliyorsun!Ay, değişken burçta hareket ediyor. Aile içerisinde miras konuları tekrar gündeme gelebilir. Her ne kadar parasal konulardan uzak kalmaya çalışsan da adaletsiz konuşma ve tutumlar karşısında kendine engel olamayabilirsin. Yeni başlangıçlar için önemli fırsatlar yakalayacağın bugün de detaylar senin için daha da önemli hale gelecek. Çok çalışıyor olmanın mükâfatını alabilir,yerinde üstünle yapacağın konuşma sonucu istediğin sonuca ulaşabilirsin. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Akrep burcuysan, düğünün küçük detayları seni biraz yorsa da her şeyin sorunsuz ilerlediğini görmek keyfini yerine getirecek. Sanatla ilgilenen bir Akrep burcuysan, toplumsal meseleler çalışmalarına yön verebilir.

9 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak gelirleriniz ya da kredi borçlarınız sizi biraz yoruyor olabilir. Kendinizi bu noktada rahatlatmak isterken daha yüksek borçlar altına girmemelisiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde şansızlıklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde kriz yaratan koşullardan uzak durmanızda fayda var. Endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Finansal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal açıdan bağlayıcı konular söz konusu. Hareketli ve yoğun bir gündesiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bir başarıyı elde etmeniz için uğrunda savaşmanız gerekebilir. İkili polemikler ve haklı çıkma çabaları bugününüzün genel konusu olabilir.

9 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aksiyonlarınız ortaklıklarınız üzerine olmalı. Ortaklık deyince tüm ikili ilişkilerinizi düşünebilirsiniz. Sevgilik, evlilik,ortaklıkları vb. Ne kadar çok ilişkilerinizi sağlamlaştırabilirseniz, duygusal anlamda o kadar rahatlayacaksınız. Biraz agresifsiniz. Öfke kontrolünüz zayıfladı. Kendinize dikkat edin.

9 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde kırılganlıklar olası. Tutkuyla bağlı olduğunuz ancak sizi sınırlayan tutumlarınızı analiz edebilirsiniz. Eş ya da partnerinize karşı bağımlılık gösteriyorsanız objektif tutumlar önem kazanıyor. Ruh beden dengesini koruyun ve sağlığınıza dikkat edin.

9 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Neptün?ün birlikte hareketi sizi aşk konusunda mecnun haline getirebilir. Bohem insanlarla çevreli ortamlarda bulunup sanat konulu sohbetlere dalabilirsiniz. Gündelik hayatın gerçeklerinden kopmadan soyut kavramlarla ilgilenmek sizin için harika olur. Hobi ve yaratıcılığınızın yüksek olduğu bir dönemdesiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

9 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 53' 16" R
Ay
Oğlak
04° 02' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 31"
Venüs
Koç
29° 02' 57"
Mars
Balık
28° 30' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 18"
Satürn
Balık
16° 26' 05"
Uranüs
Boğa
22° 15' 25"
Neptün
Balık
28° 51' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 09"
Lilith
Başak
23° 09' 44"
True Node
Koç
15° 24' 50"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>