Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı yaşayış biçiminizi değiştirmeniz güç gibi görünüyor. Bağlanıyor ve bağımsız davranmakta zorlanıyorsunuz. Aşkın bağımsızlığınızı etkilediğini bilmenize karşın, yine de onsuz yapamıyorsunuz.

İşe bağlılığınız ileri boyutlarda. İlişkilerdeki problemlerde çok masum görünmüyorsunuz. Problem yaşadığınız kişi, bugünlerde aranızdaki buzları eritmek için size bir jest yapabilir.

Düzenli, hesaplı yaşamanız gerektiğinin bilincindesiniz. Yakın bir zamanda biraz karışık bir para meselesinin içinde olabilirsiniz. Bu karışıklık çözüldüğünde çok rahatlayacaksınız.

Bazı özelliklerinizi değiştiremeyeceğinize dair inancınızı acilen değiştirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dost çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlık gerekçesiyle kolayca hayır dememelisiniz. Hassas kişiliğiniz, ilişkilerde çok özel bir konumda olmanızı sağlıyor. Önümüzdeki günler içersinde, umutlarınızı yeniden yeşertecek gelişmeler var. Bugünlerde bir iç ferahlığına ihtiyaç duyuyorsunuz. Bir süredir zamanla yarışan temponuz, sizi biraz bunaltmış gibi.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay bugünün büyük bölümünde hareketine Koç burcunda devam ediyor. 05:14-16:06 arası ise uzunca bir zaman Ay boşlukta kalıyor. Yeni biryerine eski işlerinizi toparlamak daha iyi olacaktır. 16:06 itibariyle Boğa burcuna geçen Ay, ilişki ve evlilik konularınıza ışık tutacak. Daha güzel haber ise akşam saatlerinde Ay-Uranüs kavuşumunun yaşanacak olmasıdır. Sevdiğiniz kişiden hiç beklemediğiniz anda bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. İlişkinizde sorun olsa bile bu akşamki güzel destekle aranızdaki buzlar eriyecektir.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla ters düşebilirsin!Bugün Ay 16:06'ya kadar boşlukta hareket edecek. İş hayatında yeni gelişmelere hazır ol. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, ne zamandır merakla beklediğin anlaşmayı sağlayabilirsin. Ekonomik olarak rahatlayacağın gelişmeler yaşayacaksın. Eleştiri kabul etmez tarafın ortaya çıkarsa eşinle arandaki konuları çözümlemekte zaman kaybı yaşayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, geçmişte tanıştığın kişi sosyal medya aracılığıyla iletişime geçerek görüşmek isteyebilir. Her ne kadar çelişkide kalsan da bu davete kayıtsız kalamadığını fark edeceksin. Akşam saatlerinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla bazı konularda ters düşebilirsin. İnsanların bu kadar keskin, önyargılı olmalarına içerleneceksin.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi ilişkileriniz ve onların olaylara yaklaşımları ile ilgili bazı ani sorunlara bağlı içgüdüsel tepkiler verebilirsiniz. Herkesin sizlerle aynı fikirde olması mümkün olmayacaktır. İyi bir dinleyici olmalısınız.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında zaman alan işlere ve düzene dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde ise evlilik ve ortaklı konularda daha hassas olabilirsiniz.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanıza koyduğunuzu başarabildiğinizi bir kez daha kanıtlayabileceğiniz bir gün içerisindesiniz. İş ilişkilerinizde destekleyici kişilerle bir araya geleceksiniz.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Akrep; sabah saatlerinde enerjin çok yüksek olduğundan bütün işlerini bitirmeye, alacaklarını toplamaya odaklanabilirsin. Akrabalarınla arandaki para alışverişinde olumlu gelişmeler yaşanabilir. Ancak akşama doğru Ay karşıt burcunda hareket etmeye başlayacak ve karşındakilerin tekliflerine göre hareket edeceksin.

6 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün uzmanlık gerektiren işlerde tedbirsizlik nedeniyle aksilikler yaşanabilir. Yeni Ay rutinlerinizi etkileyecek gelişmeleri barındırıyor. İş yerinde veya yaşadığınız alanda değişiklik yapma arzunuz artıyor.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Bugün duygusal açıdan desteğe ihtiyaç duyacaksınız. Partnerinizin ekstra ilgisi size iyi gelir. Kadınlara yönelik çalışmalar, annenizle ilgili konular, arkadaş gruplarınızla yapacağınız organizasyonlar ön plana çıkar. Bol bol iletişim halinde kalırsınız. Dolaşım sisteminiz hassas olabilir.

6 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Akrep burcu arkadaşlarınızın arasında seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Kimin sizi ne kadar önemsediğini veya sizin hayatınız için ne kadar emek verdiğiniz gözden geçirebilirsiniz. Kafanızın içi kazan gibi. O kadar çok konuyu aynı anda düşünüyorsunuz ki; siz bile yetişemiyorsunuz.

6 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 12' 33" R
Ay
İkizler
05° 25' 17" R
Merkür
Koç
23° 01' 28"
Venüs
Boğa
12° 09' 44"
Mars
Koç
06° 41' 37"
Jüpiter
Boğa
26° 04' 58"
Satürn
Balık
17° 19' 41"
Uranüs
Boğa
22° 52' 10"
Neptün
Balık
29° 10' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
21° 09' 30"
Lilith
Başak
24° 20' 34"
True Node
Koç
15° 15' 53"
Son Güncelleme : 09/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>