Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgi bağlarınız, her şeyin ötesinde çok güçlü. Aşk ilişkinizi hareketlendirmek için bir neden görmüyor gibisiniz. Karşılıklı olarak olumladığınız ilişkiniz, yine de sürprizlere açık görünüyor.

Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Oldukça beceriklisiniz. Yüksek performansınızın hakkettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Kişisel harcamalarınız dışında da çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız. Küçük yan gelirlerinizle, problemsiz para ilişkileri içinde olduğunuz söylenebilir.

Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş ilişkilerinde sadakat duygusuna önem veriyorsunuz. Bu anlamda yaşayacağınız bir olay sizi biraz sarsacak. Bugün anlamlı ziyaretler bazı kapıları açabilir. Bir konudaki aşırı ısrarcı davranışlarınızın altında karakter özellikleriniz değil, bugünlerde çok arzuladığınız bir şey var. Elde edebilmeniz, ödemeyi göze alabileceğiniz bazı bedellere bağlı.

5 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda hareket ediyor. Güneş ile kavuştuğunda 11:50'de Koç burcunda yeniay oluşturacak. Yeniay sağlık probleminiz varsa yeni bir tedavi seçeneği sunabilir. Kronik rahatsızlığı olanlar için şifa bulacağı bir dönem olabilir. Çalıştığınız ortamda yeni fırsatlar karşınıza çıkabilir. Terfi alabilirsiniz. Yaptığınız işlerle çalıştığınız ortamdaki kişilerden takdir görebilirsiniz. Depresif ruh halinizi mutlu bir psikolojiye bırakıyorsunuz. Olumlu haberler alabilirsiniz. Yeniay hakkındaki geniş yazıyı okumak için tıklayınız.

5 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hukuki konular gündeminde!Bugün saat 10:50'de ateş burcunda Yeniay başlayacak. Samimiyetsizliklerden yorulduğunu fark ettiğin bir gün. Artık olaylarda ve insanlarda sadece ?gerçeklik? istiyorsun. Sabit fikirli olmamakla birlikte, gelebilecek teklif vebirliklerine de açıksın. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, romantik bir akşam yemeği organize ederek, değer verdiğin kişiyi mutlu edebilirsin. Bugün aynı zamanda ailende uzun süredir devam eden mal, miras paylaşımı gibi konularla ilgili hukuki bir sürece gidilebilir. Her ne kadar yaşanacak tartışmalara dâhil olmasan da, adaletli bir tutum sergilemekten de vazgeçmeyeceksin.

5 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğe yönelik maddi oluşumlar adına fırsatlar da sizinle oluyor olacak. Bu anlamda bugünü dolu dolu geçirebilirsiniz. İsteklerinizi söylemekten çekinmeyin.

5 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyeriniz konusunda daha hassas davranma zamanınız geldi. Geçmişten biriktirdiğiniz işlerinizi ve önemli konuları düzenlemeniz gerekiyor. Bugün çok daha titizsiniz ve bu işleri halledebilirsiniz. Aşk hayatınızda birtakım kırgınlıklarınız var ise yavaş yavaş iyileşeceğini, Nisan ortasından sonra ise çok daha güzel gelişmeler olacağını bilmenizi isterim.

5 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ne yapacağınızı bilmemek ve birden boşlukta kalmak sizi bunaltsa da kendinizi neşelendirmenin birçok yollarını bulacaksınız keyfiniz yerine gelecek.

5 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Akrep; çalışma ortamında yenilenmeler olabilir, yaptığın işlerde ve üstlendiğin görevlerde değişiklikler yaşanabilir, beraber çalıştığın kişilerlebirliklerine girebilirsin. İş hayatında bütün kararları tek başına alman çatışmalara yol açabilir. Bugünlerde bedenine daha iyi bakabilir, alışkanlıklarını gözden geçirebilirsin.

5 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kararlılık ve istikrar arayan Akrepler günlük rutinleriniz düzensiz ilerleyecek. Gün boyu değişen hedefleriniz ani harcamalara yol açabilir. Farklı bilgileri sentezleyerek araştırma içinde olabilirsiniz. Özümseyemediğiniz konular açığa çıkarsa gözardı etmeden anlamaya çalışmak faydalı olur.

5 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya yeni birprojesiyle başlıyorsunuz. Mesai arkadaşlarınızla takım çalışması yaparak üretken bir gün geçireceksiniz. Baş ağrısına dikkat edin. Fazla stres sizi yorabilir. Sağlık taraması yaptırmak için ideal bir dönem sizi bekler. Ufak tefek yaralanmalara dikkat etmelisiniz.

5 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek pek bir değişiklik yok. Temkinli olmanızda fayda var.

5 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 03' 20" R
Ay
İkizler
17° 39' 26" R
Merkür
Koç
23° 52' 09"
Venüs
Boğa
13° 14' 22"
Mars
Koç
07° 21' 51"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 20"
Satürn
Balık
17° 23' 44"
Uranüs
Boğa
22° 55' 13"
Neptün
Balık
29° 11' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 19"
Lilith
Başak
24° 26' 23"
True Node
Koç
15° 11' 15"
Son Güncelleme : 10/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>