Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zor sevgiliyi oynamak sizi iyi sonuçlara götürmeyebilir. Geçmiş deneyimleriniz çok yeterli. Yanlış yerlerden bilgilenmeniz gerekmiyor. Doğallığınıza güvenebilirsiniz.

Her işi kotarmaya çalışmanız gerekmiyor. Gözden kaçırdığınız bir şeyler olmalı. İşin haznesi sizin mesleki birikimlerinize biraz bol geliyor olabilir. Bu konudaki geri bir adım sizi iddiasız biri yapmayacak.

Son harcamalarınız işi iyice zora sokmuş gibi. Bunların gereksizliği konusunda aldığınız uyarıları, bundan sonrası için rehber edinebilirsiniz. Zaaflı harcamaların sonradan gelen üzüntüsü paranızı geri getirmiyor.

Sonucu birkaç kişiyi birden ilgilendiren ve sizden çok acil çözüm bekleyen bir problem var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her alanda çok yapıcı ve pozitif olduğunuz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde başlayan iyimserliğiniz gün boyu sürecek. İşyerinizle ilgili bir hareketliliğiniz var. Çevrenizde tanık olduğunuz kişilik erozyonları, sizi kendi kişiliğinizi sağlam tutma adına yanlış savunmalara sokabiliyor. İlkelerinizi korumaya çalışırken, tutucu, sabit fikirli, değişime kapalı biri görünümü alabiliyorsunuz.

7 Nisan 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Boğa burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. İlişki hayatında güzel bir gün geçirebilecek burçlardansınız. Eşinizle, sevgilinizle bugün aranızda eskiye oranla çok güzel bir bağ olduğunu hissedeceksiniz. Daha fazla vakit geçirmek için planlar yapabilirsiniz. Günün devamında aşkınız daha da pekişiyor. Ay'ın önce Venüs sonra Neptün ile olan güzel açıları sayesinde bugün duygularınızın ağır bastığı, romantizmin ön planda olduğu bir gün olabilir. Karşı tarafa açılacak olanlar varsa günün ikinci yarısını tercih edebilirler.

7 Nisan 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Projelere dahil oluyorsun!Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Bugünlerde, vücut yorgunluğundan çok zihin yorgunluğuna iyi gelecek içsel dinlenmelere ihtiyacın var. Bu yüzden kendi başına yürüyüş yapabilir ya da şehre yakın sakin bir yere gidebilirsin. Uzun süredir ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Özellikle yakın arkadaşlarının evliliklerindeki mutlu haller seni daha da etkileyebilir. Aile bireyleri ile ilişkilerin hassas bir dengedeyse bu konuda çok fazla inatçı davranmamanda fayda var. Sanatla ilgilenen bir Akrep burcuysan, gün içerisinde katılacağın davette tanışacağın kişiler bir projeye ortak olmanı isteyebilirler.

7 Nisan 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde kendiniz olmaya ne kadar ısrar etseniz de şartlar buna izin vermiyor olabilir. Başkasının görmek istediği şekle bürünmek size asla iyi gelmeyecektir. Bırakın sizi siz olduğunuz için sevsinler.

7 Nisan 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda olumlu gelişmeler mümkün. Aynı zamanda başkalarından olumlu mesajlar ya da destekler alabilirsiniz.

7 Nisan 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında partnerinizin isteği doğrultusunda kararlarınızı revize edebilme eğiliminiz olabilir bu da ciddiye alınmanızı zorlaştıracak bir duruma dönüşebilir.

7 Nisan 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Akrep; bugünü keyifli konulara ayırabilir, aşk, ilişkiler, flört, hobi ve çocuklar ile ilgili konularla ilgilenebilir, yaratıcılığını gözler önüne sermek isteyebilirsin. Yakın çevrenden aldığın destek sosyal bir organizasyon hazırlayabilir, kendini güçlü ve net şekilde ifade edebilirsin.

7 Nisan 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tutkulu meraklı ve sezgisel Akrepler gün boyu birikmiş duygular açığa çıkabilir, temkinli olmak önemli. Arzuları gerçekleştirmek adına hırslı tutumlar sergileyebilirsiniz. Geçmişten gelen sorunların tekrarı sizi yorabilir. İlerlemek önemli.

7 Nisan 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkili ilişkileriniz üzerinde seyahat eden Ay, karşınızdaki kişiye ne kadar güvenebileceğinizin farkındalığını size taşıyacak. Maddi yatırımlar için önemli bir fırsat zamanı. İş ortaklıkları güvenle ilerler ya da bir ortaklıktan ayrılıp, diğerine yönelebilirsiniz. Tutkulu aşkı deneyimlemek için partnerinizin sabit fikirlerini dönüştürün.

7 Nisan 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

7 Nisan 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 23' 51" R
Ay
İkizler
08° 09' 51" R
Merkür
Koç
23° 12' 32"
Venüs
Boğa
12° 24' 06"
Mars
Koç
06° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
26° 07' 43"
Satürn
Balık
17° 20' 35"
Uranüs
Boğa
22° 52' 51"
Neptün
Balık
29° 10' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
21° 10' 08"
Lilith
Başak
24° 21' 52"
True Node
Koç
15° 14' 54"
Son Güncelleme : 09/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>