Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, partnerinizin abartılı bulduğunuz kıskançlıklarından dertli görünüyorsunuz. O yokken bile davranışlarınızı denetlemeniz, biraz da sizin kuruntunuz olabilir.

İş yaşamınızda yaşadığınız çekişmenin sonu kötü yerlere varabilir. Davranışlarını kasıtlı bulduğunuz kişi kadar, sizin de durumunuz riske girebilir. Bugün konuyla ilgili kısa bir toplantınız olacak.

Çalışma şartlarınız oldukça yıpratıcı. Bu da, paranızın değerini bilmenizi sağlıyor. Bugün ya da yarın, şehir dışındaki bir arkadaşının para gereksinimine destek olmanız gerekebilir.

Gönlünüzü sürekli hoş tutan bir arkadaşınızın, çıkarcı olduğuna dair duyumlar alıyorsunuz. Bunu dikkate alıyor, ama bu konuda onunla konuşmayı onur kırıcı bir davranış olarak görüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde içine düştüğünüz çekingenlik, sizi bu hafta terk edecek. Bu duygudan kurtulduğunuzda, çekingenliğinizle hesaplaşmalar içine gireceksiniz. Bir problemin üstüne, sonucuna yalnız katlanacağınız endişesiyle gitmiyorsunuz. Problemin içindeki diğer kişilerin, buna hazır olduklarından kuşku duymamanız gerekiyor.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler günün ilk etkili görünümü, saat 04:11 Ay-Güneş arasında gerçekleşiyor. İş hayatı ve ailevi konularda bildiğiniz yolda ilerlemekten yanasınız. Farklı işler arıyorsunuz. Mevcut göreviniz ve yaşamanız tatmin edici gelmiyor. İş görüşmenizde şartları inceleyiniz. Saat 05:09 Ay-Jüpiter görünümü, baskı ve sıkıntılardan kurtulmak arzumuzu işaret ediyor. Duyarlıyız, haksızlıklara gelemiyoruz. Bu saatlerde ufak bir mesele dahi bizi kolayca sinirlendirebilir. Saat 07:54 Güneş-Pluto görünüm etkisinde, eğer siz başarılı ve doyumlu bir yaşam sürmek istiyorsanız, bilgilenmeyi, çevrenizle iletişimde bulunmayı ihmal etmeyiniz. Bu sizi güçlendirir. Gerçekçi olunuz, çalışınız ve sabırla ilerleyiniz. Bunlar gayet önemlidir. Saat 09:03 Venüs-Mars görünümü, ilişkide dürüstlüğün, paylaşımın, tutkunun, güvenin önemini vurgulayıcı ve bu yönde destekleyicidir. Olgunluk bekleriz. Partnerimizin kararlı, hedefine odaklı, karakterli bir kişi olmasını bekleriz. İlişkide kimsenin kimseden gizlisi saklısı olmamalıdır. Eğer bu nitelikler beraberliğimizde varsa, huzur buluruz, hayata karşı güven duyarız. Tam tersine sorunlar varsa, bunları bir an önce çözümlemek isteriz. Kaldı ki bu enerji bu yönde destekleyicidir. Saat 17:55-21:39 arasında boşlukta kalacak Ay, duyarlılığı yükseltir. Aileniz veyaçevrenizle aranızda tatsız durumlar yaşanabilir. Duygularınızı ve güvenlik arzunuzu tam olarak hissetmenizin güç olduğu bu saatlerde kendinizi moral olarak güçlü tutmanız, sonradan halledilebilecek mevzular için boş yere kendinizi tedirgin etmemeniz faydalıdır. Saat 21:39 Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Gönlümüz, sanki bulutlar üzerinden coşkuyla seyrediyor gibi dünyayı. Hiçbir şey umurumuzda değil. Varsa yoksa aşk diye bağırmak geliyor içimizden. Olurmuş olmazmış, doğruymuş yanlışmış düşünmek istemiyoruz. Varsın olsun yalan olsun yalan olsun. Yeter ki, aşk olsun. Tüm isteğimiz bu. Günün güzellikleri sizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

11 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Büyük bir alımsatım gerçekleştirebilirsin. Bir yakınından sağlık problemleriyle ilgili haber alabilirsin.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içerisinde fazla istekler ve beklentiler karşısında tepki vermekten kaçınmanız gerekir. Zira öfkenizi her an kontrol altında tutmayı öğrenmelisiniz. Küçük bir kıvılcım büyük bir yangına sebebiyet verebilir. Yakın arkadaşlarınızdan ve partnerinizden yaşamınızdaki bir sorunla ilgili önemli bir destek alabilirsiniz.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Farklı girişimler içinde bulunmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yeni ufuklara açılmak için kuvvetli bir istek duyabilirsiniz. Özgürlük duygusu ile yeni planlar yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular da gündeminize gelebilir. Finansal konularınız ile ilgili yeni bir değişikliğe gidebilirsiniz. Bu konuda plan ve stratejiler geliştirebilirsiniz. Daha kontrollü ve sakin kalmaya özen gösterin.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum, yakın çevrenizle duygusal etkileşim içinde olacağınızı gösteriyor. Kişisel arzularınızı ön plana çıkacak. Çevrenizle bazı çatışmalar yaşasanız bile, isteklerinizi yaşama geçirecek oluşumlar yaşanacak.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca daha önceden hissettiğiniz bir duyguyu somut anlamda ve mantık çerçevesinde bir yere oturtarak karşınızdaki kişilerle daha rahat paylaşabilir, özel yaşamınızda sizi mutlu edecek görüşmeler yapabilir, işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilirsiniz.

11 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre iletişiminizde sorunlara açıksınız. Bazı sağlık bozulmaları sizi ve çevrenizi zorlayabilir. Özel hayatınızdaysa güzel etkiler altında olacaksınız.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünün etkisi bir yandan haydi başla derken diğer yandan başlamak için gerekenleri yaptın mı diye sorguluyor. Sistem, düzen, sorumluluk ve cesaret zamanı.

11 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

11 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 27' 51" R
Ay
Kova
09° 57' 53"
Merkür
Koç
17° 20' 17"
Venüs
Boğa
02° 19' 04"
Mars
Koç
00° 32' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 12' 25"
Satürn
Balık
16° 40' 09"
Uranüs
Boğa
22° 24' 30"
Neptün
Balık
28° 56' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 09"
Lilith
Başak
23° 27' 23"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>