Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşı konulmaz duygularla severken bunu gizlemeye çalışmanız, pek anlaşılır bir davranış değil. Neyin doğru, neyin yanlış bir tarz olduğunu söyleyecek birilerine danışmanız gerekebilir.

Birçok şeyin tek odaktan kontrolü, kaçınılmaz olarak sorunlar çıkartabiliyor. Mutlak egemenlik saplantınızı biraz törpülemek, sorumlulukları yaymak durumundasınız.

Lüksünüz olmadığını, gerekli harcamalar yaptığınızı düşünüyorsunuz, ama bu tek başınıza değerlendirebileceğiniz bir konu değil. Paranızın, temel gereksinimleriniz dışında dağıldığı birçok yer var.

İş yaşamınızda pek akıl yürütemediğiniz bazı önlemlerin gerekliliğine kendinizi inandırmanız gerekecek. Tepkimeci tavrınız, bu önlemleri alanlara biraz itici gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızın arasında ciddi, tutarlı bir imajınız var. İmajınızı sarsabilecek gelişmeler söz konusu, dikkatli olmalısınız. Önemli bir adım atmak üzeresiniz. Ama etrafınıza sizden beklendiği kadar kararlı bir görüntü veremiyor gibisiniz. Bu adımda, çok kararlı olmanızı engelleyen haklı nedenleriniz var. Bu nedenler yakın günlerde anlamını kaybedecek.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 09:50 itibariyle etkili olacak Ay-Kova burcu seyir etkisinde, hayata dair kaygı duymanız doğaldır. Hatta kendinizi oldukça yalnız hissedebilirsiniz. Nasıl bir gelecek sizi beklemekte ve yine tek başınıza mı mücadele etmek zorundasınız. İşte bu soruların cevabı, maddi güvenliğiniz adına yeni bir şeyler yapmak gerekliliğini size hatırlatıcı olabilir. Saat 19:41 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, ilişki vehayatında doğru tercihlerin önemini vurguluyor. Yaşadığınız tecrübeleri unutmadan bundan sonrası adına kazanç elde edeceğiniz işlere yönelin. Partner seçiminde bulunurken güven olgusunu önemseyin. Sizi yarı yolda bırakabilecek kişiyi değil, sizinle birlikte yol alabilecek insanı tercih edin. Ortaklaşa bir yaşamı sürdüreceğiniz, sırt sırta vererek hayatı kotaracağınız kişiyle olun. İşte bu size mutluluk getirir ve kafanızda soru işaretleri oluşturmaz. Saat 22:16 Ay-Merkür görünümü, fikirlerimizi ifade etmemizi sağlıyor. Ailemizle ve çevremizle görüş alışverişinde bulunmada bu görünüm destekleyicidir. Hafta boyunca her işinizde başarı ve mutluluk dileğimle,

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akılcı hareketlerin, çevrendekilerin taktik istemesine sebep olabilir. Bir randevuna geç kalabilirsin.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz ve yakın çevrenizin hayatında oluşan gelişmeler sizi fazlasıyla mutlu edebilir. Onların hayatında ki bu mutlu gelişmelere sizler de ortak olabilir ve onların bu güzel günlerinde yanında olmak isteyebilirsiniz. Bu sayede aileniz ile olan bağları daha da kuvvetlendirmeniz mümkündür.

8 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınız ile ilgi yeni plan ve projeler sizi yüksek beklentiler içine sokabilir. Bu doğrultuda yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Gün içinde daha esnek olmaya bakın. Sakin kalmaya çalışmalısınız. Arkadaşlarınız ve dost çevreniz size yardımcı olabilir. Ev vearasında daha olumlu bir denge kurmaya bakmalısınız.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflerinizi net bir şekilde belirlerseniz onlara ezici bir güçle ulaşacaksınız. Çalışanlar İkizler için işler çok iyi gidecek. Her şey birbirini tamamlayacak.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca daha önceden hissettiğiniz bir duyguyu somut anlamda ve mantık çerçevesinde bir yere oturtarak karşınızdaki kişilerle daha rahat paylaşabilir, özel yaşamınızda sizi mutlu edecek görüşmeler yapabilir, işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilirsiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile hayatınızda yapmanız gerekenlere odaklanabilirsiniz. İş hayatınızda davranışlarınızın değiştiğini ve artık daha verimli olduğunuzu çevrenizdekiler de fark ediyor.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olaylardan çok fazla etkilenebileceğiniz bir gün. Duygusal ve alıngan bir tutum içine girmeniz mümkün. Parasal konularda karışıklıklar olabilir. Karamsar duyguları bir kenara bırakıp çalışmalarınızı istekle sürdürmelisiniz.

9 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

9 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 01' 09" R
Ay
Kova
03° 37' 45"
Merkür
Koç
17° 08' 15"
Venüs
Boğa
01° 45' 11"
Mars
Koç
00° 11' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 60"
Satürn
Balık
16° 37' 45"
Uranüs
Boğa
22° 22' 56"
Neptün
Balık
28° 55' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 36"
Lilith
Başak
23° 24' 20"
True Node
Koç
15° 20' 44"
Son Güncelleme : 01/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>