Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kalıcı ilişkilerden çekiniyor gibisiniz. Aşkın, flört kısmı sizi çok daha cezbediyor gibi bir izlenim veriyorsunuz. Gönül ilişkileriniz genellikle heyecanla dolu ama kısa ömürlü oluyor.

Yeni birortamı arayışlarınız bu günlerde sona erebilir. Mesleğinizi geliştirme ihtiyacınızı karşılayamıyorsunuz. İşinize verdiğiniz emeğin karşılığında böyle bir boşluk göze çarpıyor.

İyi niyetli ve çok gerçekçi gelecek planlarınız var. Beklenmedik şekilde elde ettiğiniz paranın haberini yaygınlaştırmamak niyetinde görünüyorsunuz. Bu gizlilikten rahatsızlık duymanız gerekmiyor.

Bu iki günde, kendinizi dinlenmeye alabilirsiniz. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kaçırmak istemediğiniz bir fırsatın bugün de takipçisi olacaksınız. Bu konuda umudunuzu canlı tutmanız, sizi hedefe yaklaştıran temel neden olacak. Yakın bir dostunuzun ikili özel ilişkisinde problemler var. Onun bu sorunlarını fazla içiçe yaşıyorsunuz. Belleğinize yer etmiş bir şey sizi devamlı düşündürüyor. Ama bunu belleğinizden silip atmaya fazla istekli görünmüyorsunuz.

8 Nisan 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 10:17 itibariyle, Oğlak burcunda oluşacak sondördün etkisinde Pazar günümüzü karşılıyoruz. Düşlerinizi gerçeğe dönüştürme arzunuzu yükseltici olduğu gibi, yaşamınızın genelinde,veya eğitim hayatınızla ilgili konularda da verdiğiniz mücadelenin altını belirleyicidir. Yani ne olursa olsun kişi başarılı olmak ister. Ancak bütün bunların gerçekleşebilmesi için size destek olacak, gönlünüzü rahatlatacak, sosyal ve özel yaşamınızı düzene koymanızda sırtınızı sıvazlayacak bir desteğe ihtiyaç duyarsınız. Bu ister aileniz olsun ister yakın çevreniz farketmez. Yeter ki, can alıcı noktalarınızdan sizi vurmasın, yaptıklarınızı takdir etsin, boş yere üzmesin ve sizi olduğunuz gibi kabul etsin. Bu oluşum kimi zaman kendi kendinize â€'Ben hayatım boyunca mutlu olamayacağım, güzellikler beni bulmayacak diye düşündürebilir. Oysaki dostlarım yapılması gereken, kendinize güvenmekten asla vazgeçmemek, nabza göre şerbet vermeyi bilmek, etrafınızla iletişimde bulunmayı sürdürmektir. Bugünkü oluşumun sizi umutsuzluğa sürüklemesine izin vermeyiniz. Çünkü mucizeler bir adım ötemizde durup bize bakıyor olabilir. Gönlünüz ve niyetinizin her dem size güzellikler yaşatması dileğimle,

8 Nisan 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hemcinslerinle problem yaşayabilir, kendini ifade etmekte zorlanabilirsin. Kendine zaman ayırmalısın.

8 Nisan 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kardeşleriniz ve yakın çevrenizin hayatında oluşan gelişmeler sizi fazlasıyla mutlu edebilir. Onların hayatında ki bu mutlu gelişmelere sizler de ortak olabilir ve onların bu güzel günlerinde yanında olmak isteyebilirsiniz. Bu sayede aileniz ile olan bağları daha da kuvvetlendirmeniz mümkündür.

8 Nisan 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda Mars ve Pluton'la birleşen Ay, düşüncelerinize keskinlik getirmekte. Sözlerinizle başkalarını iyi ya da kötü yönde harekete geçirebilirsiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilişkileriniz önem kazanacak işinizle ilgili önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün kendinize güvenin ve kimsenin etkisinde altında kalmadan cesur adımlar atın eğer tereddütler yaşarsanız gelen şansı değerlendiremeyebilir sonrasında büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise bugün küllemiş bir ilişki canlanabilir. Duygularınızın seline kapılıp hareket ederseniz geçmişten daha kötü olaylar deneyimleyebilir ruhsal anlamda yara alabilirsiniz dikkatli davranın. Beraberliği devam edenler ise sudan sebepler yüzünden tartışmalar yaşanabilir.

8 Nisan 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kısa yolculuklar yapabilirsiniz, kardeşlerinizle bir araya gelebilirsiniz. Komşularınızla veya yakın çevrenizle sürekli bir iletişim halinde olabilirsiniz. İfadelerinizde sözlü veya yazılı olsun duygusal yanlarınızı ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Ancak bunu yaparken dikkatli olmalısınız, özellikle öğle saatlerinde güçlü enerjiler altında olabilirsiniz.

8 Nisan 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel yaşantınızda kendinizi fazlasıyla geliştireceğiniz bir dönemdesiniz. Yakın çevrenizle bir arada olacağınız ortamlarda keyfiniz kaçabilir.

8 Nisan 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın akraba ve kardeşle iletişim kurmak için bundan daha iyi bir gün olamaz. Günübirlik kültür gezilerine katılabilirsiniz. Kurslar ve eğitimler ufkunuzu açar.

8 Nisan 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

8 Nisan 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 13' 46" R
Ay
Akrep
10° 46' 58" R
Merkür
Boğa
08° 21' 23"
Venüs
Boğa
27° 29' 54"
Mars
Koç
16° 11' 54"
Jüpiter
Boğa
29° 01' 23"
Satürn
Balık
18° 11' 47"
Uranüs
Boğa
23° 35' 33"
Neptün
Balık
29° 28' 13"
Plüton
Kova
02° 01' 12"
Chiron
Koç
21° 47' 46"
Lilith
Başak
25° 43' 30"
True Node
Koç
14° 52' 44"
Son Güncelleme : 21/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>