Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, partnerinizin abartılı bulduğunuz kıskançlıklarından dertli görünüyorsunuz. O yokken bile davranışlarınızı denetlemeniz, biraz da sizin kuruntunuz olabilir.

İş yaşamınızda yaşadığınız çekişmenin sonu kötü yerlere varabilir. Davranışlarını kasıtlı bulduğunuz kişi kadar, sizin de durumunuz riske girebilir. Bugün konuyla ilgili kısa bir toplantınız olacak.

Çalışma şartlarınız oldukça yıpratıcı. Bu da, paranızın değerini bilmenizi sağlıyor. Bugün ya da yarın, şehir dışındaki bir arkadaşının para gereksinimine destek olmanız gerekebilir.

Gönlünüzü sürekli hoş tutan bir arkadaşınızın, çıkarcı olduğuna dair duyumlar alıyorsunuz. Bunu dikkate alıyor, ama bu konuda onunla konuşmayı onur kırıcı bir davranış olarak görüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde içine düştüğünüz çekingenlik, sizi bu hafta terk edecek. Bu duygudan kurtulduğunuzda, çekingenliğinizle hesaplaşmalar içine gireceksiniz. Bir problemin üstüne, sonucuna yalnız katlanacağınız endişesiyle gitmiyorsunuz. Problemin içindeki diğer kişilerin, buna hazır olduklarından kuşku duymamanız gerekiyor.

11 Nisan 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta hareketine devam eden Ay, saat 06:31 olduğunda Yengeç burcuna geçiyor. Son iki güne göre bugün daha enerjik hissedebilirsiniz. Ama Ay ve Kiron arasındaki sert etkileşimle yok yere karamsar olabileceğiniz zamanlar geçirebilirsiniz. Akademik hayatınızda, yurt dışı işlerinizde ufak pürüzler çıkabilir. Özellikle bugün seyahat edenleriniz varsa her zamankinden daha dikkatli olmaları gerekmektedir. Yeni eğitimler için araştırmalar yapabilirsiniz.

11 Nisan 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevindirici haberler alıyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Yarım bıraktığın işlerini bitirmen için ideal bir gün. Özel sektörde çalışan bir Akrep burcuysan,yerinde ani değişim ve gelişmeler yaşanabilir. Gün içerisinde bir süredir ihmal ettiğin sevgilinin serzenişini duyman mümkün. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, tanışacağın kişinin ilgisine kayıtsız kalmayacaksın. Evli ve çocukları olan bir Akrep burcuysan, ailecek akraba ziyaretine gidebilirsiniz. Ailenin sevgisi kendini huzurlu hissetmeni sağlayacak. Gün içerisinde bir araya geleceğin arkadaşlarınla, bol bol alışveriş yapabilirsin. Her ne kadar tasarruf yapmaya çalışsan da bugün böyle olsun demekten geri kalmayacaksın. Akşamüzeri ailenden alacağın haber seni bir hayli sevindirecek.

11 Nisan 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızdaki yeni projelerinizle ya da yenibirliklerinizle ilgili gündeme gelebilirsiniz. Tüm engelleri aşmak için bugün biraz daha gayret göstermeniz gerekebilir.

11 Nisan 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz enerjik bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylardan daha fazlasını öğrenmek için çaba sarf edebilirsiniz. Akademik konular gündeme gelebilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Öğlen saatlerinde kendinizi ailevi konularla uğraşırken bulabilirsiniz.

11 Nisan 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğada vakit geçirmenin size iyi geleceği bir gündesiniz. Uzun zamandır üzerinizde birikenve ilişki stresini atmak için doğada vakit geçirmek çok uygun.

11 Nisan 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Akrep; bu araya da özel amaçlı çıktığın seyahatlerden kaynaklı sağlığınla yeterince ilgilenememiş olabilirsin. Fikir ve düşüncelerini kabul ettirmen kolay olabilir, ikna gücün yüksek olduğundan çevrendekilerin senin hedeflerin doğrultusunda ilerlemesini sağlayabilirsin. Detaylı ve planlı çalışmalarında aksamalar yaşanabilir.

11 Nisan 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu spekülasyon, riskli yatırımlar, bağımlılıklar konusunda tedbir önemli. Bir süredir kaçındığınız harcamaları yapmak durumunda kalabilirsiniz. Son sözü söyleme arzusu gerginlik yaratabilir, dengeyi koruyun.

11 Nisan 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken seyahate çıkabilir, uzaktaki dostlarınızdan haber alabilirsiniz. Deniz kenarındaki yerlerde vakit geçirebilirsiniz. Yabancılar, yurt dışındakilerle irtibata geçmek gündeme gelebilir. Akademik konularla ilgilenebilirsiniz. Bir yabancıyla aranızda duygusal ilişki yaşanabilir.

11 Nisan 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

11 Nisan 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 58' 35" R
Ay
Yay
21° 46' 37"
Merkür
Koç
16° 11' 10"
Venüs
Koç
27° 53' 38"
Mars
Balık
27° 46' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 13"
Satürn
Balık
16° 20' 60"
Uranüs
Boğa
22° 12' 13"
Neptün
Balık
28° 49' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 57"
Lilith
Başak
23° 03' 29"
True Node
Koç
15° 27' 47"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>