Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Umutsuz başladığınız ilişkiniz, hiç beklemediğiniz bir biçimde gelişiyor. Gitgide bağlandığınızı hissediyorsunuz. O da size en az sizin kadar ilgili. Şimdilik problem gözükmüyor.

Herkesi yoranyoğunluğu sizi etkilemiyor. Yeniliklere ilgili ve açıksınız. Ortak önerilen biryolculuğu sizin üzerinize kalabilir. Çok cazip gösterilen bu yolculuğa isteksiz bakmanız pek işe yaramayacak gibi.

Kendi çıkarlarınızı korumaktan uzak davranışlarınız, zaman, zaman sizi nakit sıkıntısına sokabiliyor. Bugünlerde göreceli bir darlık yaşayabilirsiniz. Ama kısa süreli ve çözülecek bir darlık bu.

İçine girmek istemediğiniz bazı tartışmalardan kaçınmamalısınız. İkili birtakım görüşmeler kaygı duyduğunuz engellerinizi azaltabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnatçı yaklaşımlarınız doğal özellikleriniz olarak kabul görüyor. Sıcakkanlılığınızın çevreniz üzerindeki etkisi, bir konuda göstereceğiniz ısrarla tartışılır hale gelebilir. Üzerine gitmeye kararlı olduğunuz bir konuda, aceleci davranmayıp nabız yoklamanız yararlı olacak. Arkadaşlık bağlarınız güçlü. Kimi hayal kırıklıklarınız, deneyim birikiminize bağlı olarak azalacak.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 11 Şubat saat 03:45 Aslan burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması,hayatında görev ve sorumluluklarınızın farkında, canla başla çalışmanın önemini vurguluyor. İçgüdüsel olarak beğenilmek, takdir edilmek ve el üstünde tutulmak istersiniz. Her şeyde merkez olma arzunuz, bazenortamında veyailişkiniz olan kişilerle aranızda soruna yol açabilir. Şimdi birlikte tutulmanın görünümlerine bir bakalım. Neleri işaret ediyor, neler önemli, birlikte gözden geçirelim. Öncelikle,hayatınız ve ailevi yaşamınız, mesleki-ailevi ilişkileriniz arasındaki dengenin yerli yerinde olması gerekiyor. Bir zirve hedefiniz olmalı. Kaldı ki bu Tutulma yetenekli olduğunuz alanda yükselmeyi sağlayıcıdır. Sizi ancak, hayali düşünmek, birilerinin etkisinde kalarak, amacınızdan vazgeçmek zorlayabilir. Buna izin vermeyelim. Ruhsal anlamda doyurucu, istikrarlı, geleceği olan ilişkilere yönelelim. Tercihimiz bu yönde olsun. Zaten bu Tutulma bunu da sağlayıcıdır. Göreceksiniz ki, sağlıksız bir ilişki zaman kaybettiricidir. Daha önce yaşanmış tecrübelerinizi unutmayın. Kazandırıcı projelere, işlere, hedeflere yönelin. Önünüzdeki 6 aylık süreçte buna önem verin. Zorluklar olabilir. Bunlar doğaldır. Bazen siz veya başkaları aşırı gururlu, kibirli davranabilirsiniz. Bazen de işleriniz yoğunlaşır, koşturursunuz, bazı aksiliklerle uğraşırsınız. Fakat bunlar baş edemeyeceğiniz şeyler değildir. Azim ve kararlılık, işinize odaklanmak, gerektiğinde sabırlı olmak önemlidir. Bu Tutulmanın bir başka özelliği, ailevi yaşama farklı bir pencereden bakmak, belki de hedefinize ulaşmak için evinizden uzakta bir yerde, ortamda, şehirde yaşamak, değişik insanlarla bir arada olmak anlamına gelebilir. Sizin gelişiminiz için böyle bir şey gerekli ise, bu sizi yıldırmasın. Bir hedefim var, bu güçlükleri yaşıyorum ancak sonucunda başarılı olacağım diye düşünürseniz, zorlukların üstesinden gelirsiniz. Tutulmanın hepimiz için hayırlara vesile olması dileğimle,

11 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk hayatında umduğunu bulamadıysan, çevren harekete geçecek. Kendini birdenbire sohbette bulabilirsin.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı değiştirmek zorunda olduğunuz bir fikir dönüşüm kararı aldırabilir. Kariyerinizi değiştirecek yeni yönelimler oluşabilir. Ev alım ,satım değişimleri ile ilgili konular gündeme gelebilir.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında kendinizi daha sorumlu hissedebileceğiniz durumlar olabilir. Daha sonraki saatlerde arkadaşlarla olmak keyifli olabilir.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabırlı davranarak korkularınız ile başa çıkabilirsiniz. Daha önce istekleriniz için kendinizi zorlamıştınız. Şimdi ilgili gelişmeler sizin istediğiniz yönde oluşmaya başladı.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aslan burcunda bugün meydana gelen Ay tutulmasıyla birlikte yaptıklarınız ve siz daha görünür hale gelebilirsiniz. Takdir mekanizması görüleceğiniz şekilde çalışabilir. Duygularınızı ve heyecanınızı saklamadan açık şekilde ortaya koyabilirsiniz.

11 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ay tutulması kariyerinizde beklenmedik sonuçlar yaratabilir. Bu tutulma ailevi konularda sizi olumlu etkiliyor. Kariyerinizdeki güzel bir adım aile hayatınızda bolluğunuzu artıracak.

11 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma kalitesini yükseltebilecek ve mesleki ilerlemenize güç katacak etkinlikler düzenlemeniz olasıdır.Kariyer alanınızda liderlik vasıflarınız bugün de zirvedeyken, dahil olduğunuz çalışma ortamına önderlik edip takdir toplayabileceğiniz etkiler altındasınız. Kendi özünüzdeki yapıcı ve derleyici fikirler sayesinde önderlik ve yöneticilik ettiğiniz hizmet alanınızda uzlaşmayı sağlayabileceksiniz. Sizin sayenizde kişiler arasındaki buzlar erirken konuşma gücünüz sayesindeortamınızda sinerji de sağlanacaktır.

10 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizin, hayalleri ikinci plana alıp görevlerinize odaklanacağı bir gün geçireceksiniz. Bu da, tamamen günlük işlerinizle ilgilenmeniz sonucunu getirecektir. Geleceğe yönelik beklentilerinizi, uzun vadeli planlarınız kafanızdan çıkarıp, yapılması gereken işe yoğunlaşacaksınız.

11 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 55' 16" R
Ay
Yengeç
13° 35' 38" R
Merkür
Koç
25° 52' 06"
Venüs
Boğa
15° 36' 58"
Mars
Koç
08° 50' 31"
Jüpiter
Boğa
26° 44' 39"
Satürn
Balık
17° 32' 28"
Uranüs
Boğa
23° 01' 57"
Neptün
Balık
29° 14' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 00"
Chiron
Koç
21° 18' 27"
Lilith
Başak
24° 39' 14"
True Node
Koç
15° 00' 47"
Son Güncelleme : 12/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>