Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize gösterdiğiniz küskün tavırla kendinizi kandırdığınızı biliyorsunuz. Ona bir şeyleri anlatmak için başka bir yol denemelisiniz. Bu oyunu fazla uzatmamanız sakıncalı olabilir..

Yeteneklerinizalanınızda kendini gösterme şansına sahip. Ama bazı insan ilişkileri sizin huzurlu bir çalışma ortamı içinde olmanızı önlüyor. Yine de sorun yaşadığınız ilişkileri hayatın birincil problemi gibi görmemelisiniz.

Önünüzde düşünceli günleriniz var. Bugünü biraz masraflı geçirmeniz, bu açığı nasıl kapatacağınızı düşünmenize yol açabiliyor. Sıkıntınızın bitmesi bazı küçük nedenlere bağlı olabilir. Yakında böyle bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz.

Tam yerine oturtamayıp sonradan iç tartışmalarınızda bocaladığınız bazı davranışlarınızla objektif hesaplaşmalar içine girmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gün içinde birtakım sıkıntılarınız olabilir, bunların bugünden önünü almanız gerekiyor. Özgüvenli biri bilinmenize rağmen birtakım ilişkilerinizde etki altında görünüyorsunuz. Doğallığınız, içtenliğinizle ilişkilerinizde kolay kabul görmüş, yadırganmayan bir ağırlığınız var. Bazı sorunlarda tartışılmaz otorite gibi görülebiliyorsunuz.

12 Nisan 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay Yengeç burcundakini seyrini sürdürüyor. Güne uyandığınızda içinizdeki pozitif enerjiyi hissedeceksinizdir. Ay'ın Neptün ve Venüs'le oluşturduğu güzel açılar hem duygusal hem maddi hayatınızda olumlu gelişmeler yaşatabilir. Siz sadece bugün olumluya odaklanın, güzel şeyler size gelecektir. Hislerinizin güçlü olacağı bir gün içerisinde olacaksınız. Akşam saatleri geldiğinde Ay-Satürn ve Ay-Güneş zor etkileriyle gergin saatler içerisinde olabilirsiniz. Tatil planlarınızda aksilikler çıkabilir. Eğitim hayatınızda biraz daha çabalamanız gerekebilir.

12 Nisan 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişi hatırlıyorsun!Bugün Merkür-Jüpiter 90'lığı gerçekleşiyor. Bugün duyarlılığın artabilir. Bir arkadaşının haksız davranışına maruz kalabilirsin. Kendini sonuna kadar savunman karşı tarafın geri adım atmasına neden olabilir. Çalışan bir Akrep burcuysan,yerinde çok önemli bir aksaklık yaşanabilir. Bu durumdan dolayı gerilen ortamda mümkün olduğunca işine odaklanmalısın. Evli ve çocukları olan bir Akrep burcuysan, çocukların eğitim ya da davranışlarıyla ilgili bazı konular, eşinle aranda ciddi sorunların yaşanmasına neden olabilir. Suçlu aramak yerine ortak noktada neler yapılması gerektiğine odaklanmak sorunların üstesinden gelmenizi sağlayacak. Aile fertlerinden biriyle yapacağın konuşma sana geçmişi hatırlatacak.

12 Nisan 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünhayatınızda karşılaşacağınız gelişmeler sizleri hedeflerinize ulaştırabilir. Çalışma koşullarınızı zenginleştirebileceğiniz bir gün.

12 Nisan 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akademik konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte yeni yolculuk planları organize etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Öğle saatlerinde risk almaktan çekinmeyeceğiniz zamanlar var. Duygularınızı fazla gösterme eğilimin de olabilirsiniz.

12 Nisan 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostunuzu düşmanınızı iyi tanıdığınız bir gün olacak. Dolayısı ile olaylar karşısında tedirgin olabilir strateji belirlemek hususunda hata yapabilirsiniz.

12 Nisan 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Akrep; yeni ufuklara açılmak için heves içinde olabilir, üzerinde çalıştığın konularda iddialı olabilirsin. Sezgilerine güvenerek başarıyı yakalayabilir, enerjini yüksek tutabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde, işe ve sorumluluklarına ait konularda seni yoran durumlar olabilir. Tüm gücünü bu alanlara yöneltebilirsin.

12 Nisan 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün amaçlarınızı gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğunuz güç beklenmedik biçimde ortaya çıkabilir. Başkalarının fikirlerinin sizi engellemesine izin vermeyin. Sabah saatlerinde çatışmalardan kaçının.

12 Nisan 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda ilerlerken sizi uzun seyahatlere çıkartabilir. Uzaklarda yaşayan biriyle ilişkinizde aniden duygusal açılımlar yaşayabilirsiniz. Yabancı bir ülkede yatırım yapmak fikri size cazip gelebilir. Uzakta yaşayan akrabalarınızda destek görebilirsiniz. Evrenin pozitif enerjisine odaklanacağınız meditasyon çalışmalarına vakit ayırın.

12 Nisan 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

12 Nisan 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 46' 50" R
Ay
Yay
19° 10' 06"
Merkür
Koç
16° 09' 04"
Venüs
Koç
27° 38' 45"
Mars
Balık
27° 37' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 24"
Satürn
Balık
16° 19' 54"
Uranüs
Boğa
22° 11' 32"
Neptün
Balık
28° 49' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 16"
Lilith
Başak
23° 02' 09"
True Node
Koç
15° 28' 28"
Son Güncelleme : 27/04/2024 16:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>