Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki yaratıcılık günden güne artıyor ve farklı bir boyuta ulaşıyor. İlişkinizi daha da farklı hale getirmek için sevgilinizle konuşup kendinize değişik sosyal aktiviteler seçebilirsiniz.

İş konusunda sağlam kararlar verebileceğiniz bir gündesiniz. İş arkadaşlarınızla bir takım ortak çalışmalara girişebilir ve ileriye dönük yatırımlara ilgi gösterebilirsiniz.

Bugün yapmanız gereken bir ödeme yüzünden sıkışabilirsiniz. Bir arkadaşınız veya ailenizden borç almak zorunda kalabilirsiniz. Bundan böyle borçlanırken daha bilinçli hareket etmelisiniz.

Yakınlarınızın ihmali yüzünden bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Bu sorunu soğukkanlılıkla çözmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki dayanılmaz yenilenme ihtiyacı, zorlama şeyler yaşamak istemeyişinize bir tepki olabilir. Bu yüzden neyaşamınızda ne de aşk yaşamınızda pek güvenilir durmuyorsunuz. Yakın geçmişinizdeki bir olayla ilgili kendinizle barışma gayreti içindesiniz. Fakat bu konudaki niyetliliğiniz, bunu biraz saplantı gibi yaşamanıza neden olabiliyor.

13 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:44 Ay-Kova burcu geçiş etkinliğinde Salı gününe adım atıyoruz. - Hayatta gerçekten değerim verdiğim en önemli şey ne? İşte bu soruya cevap vermenin günü. Bazılarınız aşk, kimileri para veyahayatı diyebilir. Burada önemli olan arzu ve isteklerimizi elde etme çabanız ve kendinize olan güveninizdir. Bu varsa, değer verdiğiniz her şeyi elde edebilecek güçtesiniz demektir. Saat 15:39 Venüs-Satürn görünümü,ilişkilerinde, günlük hayatta, yakınlarımızla ilişkimizde olumsuz durumlara neden olabilir. Daha fazla çaba sarfederiz, anlayışlı olmaya çalışırız, fakat birileri üstümüze gelir. Baskı altında kaldığımız için en ufak bir meseleyi yanlış anlarız. Aynı şekilde birileri de bizi ters anlayabilir. Yaşça büyük kişiler bizi baskı altına alabilir, bizden çok fazla şey bekleyebilir. Benim tavsiyem bu saatlerde elden geldiğince kimseye bulaşmamak, zamana bırakmaktır. Zamanla her şey anlaşılır ve kendiliğinden düzelebilir. Saat 18:20 Ay-Venüs görünümü, herhangi birüzerinde olumlu bir sonuç alabilmek için, sabırsızlıktan uzak durmamız gerektiğini gösteriyor. Kimden ve nereden bir fayda gelecekse veyahut kimle işbirliği yapacaksak aklımızı iyi kullanmamız lazımdır. Kapris, gereksiz alınganlıkların, saplantılı düşüncelerin günü değildir. Karşılıklı diyalogla çözülmeyecek sorun yoktur. Saat 23:06 Güneş-Jüpiter görünümü, kırgınlıkları ortadan kaldıran, gün içinde yaşanan olumsuz durumları tedavi edici, rahatlatıcı olumlu bir enerjidir. Sakinleşiriz, canlanırız, rahatlarız. Aşk konularında moralimiz ve şansımız yükselir. Sevdiğimiz kişiyle bağımız güçlenir. Güzel bir haber alırız. Bu saatlerde keyfimiz yerine gelir.

13 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gizemli ruh halin ketum biri olarak tanınmana neden olabilir. Duyacağın bazı sözler canını sıkabilir.

13 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizde aile yaşamınızda ilgili konular bugün sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Onlardan bazı konularda yeteri kadar destek görmediğinizi hissedebilirsiniz. Ancak bu noktada şunu da bilmeniz belki gidişat açısından daha da uygun olabilir. Onlar da destek verecekleri konuyu henüz yeteri kadar bilmediğinden size yardımcı olamaya bilirler. Bu konuda planlarınızı eyleme dönüştürmek için yeterli verileri toplamalı ve birkaç kişiye danışarak yola çıkmalısınız. Aksi takdirde başladınız işten geri dönmek durumunda kalabilirsiniz.

13 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evinizde eskimiş ve gereksiz eşyaları geri dönüşüme göndermek için uygun bir göndesiniz. Ev almak ya da evinizin bir bölümünü yenilemek isteyebilirsiniz. Bu konularda fırsatların olduğu, yeniliklere açık zamanlar içindesiniz. Geleceğinizi güvence altına almak için başka yatırımlar imkânları da karşınıza çıkabilir. Kararlarınızda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

13 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parlak zekânızı kullanmanız gereken bir gündesiniz yaşanan gelişmelere göre aynı hızda karar ya da kararlar vermeniz gerekebilir. Bugün gelişen her şey sizin iyiliğiniz içindir. Devam eden bir işinizin son bulması özel yaşamınızda ki insanın hayatınızdan çıkıp gitmesi gibi. Her son yeni bir başlangıçtır ilkesinden yola çıkın ve gelişmelere müdahale etmeden sakinlikle karşılamaya özen gösterin. Yaşamınızda sizi yoran size engel olan her şey çıkıp gidecek ve siz yeni enerjilerle yeniden doğduğunuzu hissedeceğiniz harika deneyimler yaşayarak gücünüze güç katacaksınız.

13 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

13 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sanata ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde kendinizi gösterecek değişik şanslarla karşılaşacaksınız. Bugün, beraberyaptığınız insanlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

13 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünyaşamınızın akışını değiştirecek önemli bir toplantıya katılabilirsiniz. Diğer yandan adı bilinen güçlü bir kurumsal yapıyla aranızda sinerji oluşur. İkili ilişkilerinizle ilgili önemli bir karar alma zamanı. Ev almak, yatırım yapmak gibi temel konular zihninizi kurcalar.

13 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, zaten doğanız gereği kuvvetli olan hisleriniz, iyice öne çıkmaya başlayabilir. Bu durum sizi, ilişkileriniz konusunda çok daha hassas yapacak, çevrenizdeki insanların ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermenizi sağlayacaktır.

13 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 39' 19" R
Ay
Koç
27° 13' 39" R
Merkür
Koç
20° 43' 25"
Venüs
Boğa
08° 54' 46"
Mars
Koç
04° 40' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 43"
Satürn
Balık
17° 07' 07"
Uranüs
Boğa
22° 42' 60"
Neptün
Balık
29° 05' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 56"
Lilith
Başak
24° 03' 00"
True Node
Koç
15° 24' 21"
Son Güncelleme : 06/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>