Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şey gayet yolunda gidiyor. Gün içerisinde defalarca birlikte olduğunuz insanın sesiniz duyuyor ve bundan mutlu oluyorsunuz. Sizinle görüşmek isteyebilir.

İş yerinizde, yöneticileriniz ve birtakımarkadaşlarınız arasında bir tartışma yaşanabilir. Siz bu tartışmaya katılmayacaksınız fakat tartışma konusunun ne olduğu üzerine konuşacaksınız.

Aldığınızı borçlarınıza vermekten yine cebinizde paranız kalmadı. Bu yüzden kendinize bir borç kaynağı aramaya çalışacaksınız. Ama borçlarınızın çoğalmamasına da biraz daha dikkat etmelisiniz.

Çevrenizdeki bazı insanlara karşı biraz daha dikkatli olun, sırlarınızı paylaşmaktan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kültür, eğitim gibi konularda duyarlı olabileceğiniz bir gün. Kendinizle birlikte geliştirme gereği duyduğunuz inanlara ısrarcı yaklaşımlarınız, ters etkiler bırakabilir. Ev ve diğer sosyallikleriniz arasında yerine oturtamadığınız dengeler, ilişkilerinizde yeni tartışmalar başlatma eğiliminde. Bu konularda tercihler yapma durumunda değilsiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 01:03 Ay-Yay burcunda ilerleyecek. Gerek parasal konularda gerekse değerlerimiz söz konusu olduğunda, fazlasıyla abartılı düşünebiliriz. Aslında sabah saatlerinde keyfimiz öyle veya böyle iyidir. Finansal kazanç evinizdeki Jüpiter iyimser düşünmeyi sağlar. Saat 03:33 Ay-Venüs görünümü, paranın önemini bir hayli vurgulayıcıdır. Sağlık,ve beraberlikte mutlu ve keyifli yaşamanın, kazanç elde etmekle mümkün olacağını düşünürsünüz. Saat 07:15 Ay-Merkür görünümü, mali konulardaki her türlü işinizi verimli hale getirme arzunuzu ve bu konulardaki konuşmaların işaretçisidir. Emekçi kadınların 365 günü kutlu olsun. Gönülden sevgilerimle,

8 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hareketli bir gün. Öyle ki işten sonra peş peşe birkaç arkadaşınla bile görüşebilirsin.

8 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün itibariyle yaşamda geldiğiniz noktaya şöyle bir bakmak isteyebilir ve asıl amacınızın şu anki yeriniz olmadığı konusunda düşüncelere dalabilirsiniz. Beklentileriniz ve şu anki durumunuzla ilgili çelişkiye düşmektense var olan şartları daha da iyileştirmek belki daha akıllıca olacaktır. Aynı zamanda dikkat edeceğiniz diğer bir konuda bazen kendi çıkarlarınız için değil toplumsal çıkarlar içinde ortak amaçlar içinde hareket etmeniz olabilir. Bu anlamda yapacağınız çalışmalar özellikle kendinizi daha da iyi hissetmenizi sağlayacaktır.

8 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Esnek düşünce yapınız sayesinde kolayca işin içinden sıyrılabileceğiniz durumlar söz konusu. Kişisel yeteneklerinizi kullanmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. Mesleki alanda bazı kişilerden maddi manevi destek alabilirsiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün eş ya da sevgilinizle eskiye duyduğunuz öfke ve kırgınlıkların etkisi ile tartışabileceğiniz yönünde uyarıyor sizleri. Ya anda kalmalı ya geçmişle barışmalısınız aksi halde ilişkinizde istikrarı huzuru yakalamanız imkansız olacaktır. Bugün yolculuk planları olan Akrepler beklenmedik aksiliklerle iptaller yaşayabilir. Şartları zorlamadan akışa uyum sağlamak akıllıca olacaktır.

8 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alacağınız bazı haberler keyfinizi arttıracak. Duygularınızı denetim altına alabilir, sizi rahatsız eden konulardan uzaklaşabilirsiniz. En azından daha dikkatli ve tedbirli davranacaksınız. Böylece ilişkinizi düzenleyebilirsiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğlence veya aşk hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi sinirli kılabilir. Hayatınızdaki pozitif yönlere odaklanın. Özellikle borsada yatırım yapanlar dikkatli adımlar atmalılar.

8 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken sizin gününüzü neşelendirecek. Kendinize vermeniz gereken değerin farkına varacaksınız. İş ortamında bir kadından destek görebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak için cesaretinizi toplayıp harekete geçebilirsiniz. Yurt dışıyla ticari faaliyetlerinizde gelişme kaydedersiniz. Yetenekleriniz sayesinde yeni bir kazanç ve gelir elde edebilirsiniz. Yurt dışındakurmayı düşünebilirsiniz.

8 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Venüs bugün burç değiştiriyor. Hayatınızı kolaylaştıracak küçük değişimler size keyif verirken, psikolojik ve fiziksel anlamda kendinizi daha iyi ve zinde hissedebilirsiniz. Kaygı, evham ve kuruntulardan uzaklaşabilirsiniz, sağlıkla ilgili takıntılarınız varsa bunları da bertaraf edebileceğiniz bir dönem başlıyor.

8 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 34' 44" R
Ay
Koç
10° 53' 31"
Merkür
Koç
19° 52' 22"
Venüs
Boğa
07° 32' 40"
Mars
Koç
03° 48' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 03"
Satürn
Balık
17° 01' 41"
Uranüs
Boğa
22° 39' 08"
Neptün
Balık
29° 03' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 17"
Lilith
Başak
23° 55' 37"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>