Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mart 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle yan yanayken bile iki yabancı gibisiniz. Onun sizden ne kadar uzakta olduğunu net olarak görebiliyorsunuz. Bir karar verin ve yeniden doğmuş gibi hayata katılın.

Çözülmez gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. Bu konularda çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışmayı bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüştürme niyeti içine gireceksiniz.

Bugünlerde bir yakınınıza büyükçe bir para desteğiniz olacak. Ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.

Edilgen, zayıf biri gibi davranıyorsunuz. Sizden daha baskın karakterli birinin sizden daha zeki olmadığı halde, sizin adınıza kararlar vermesine göz yumuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç yakınınızın yaşadıkları ortak sorun, sizi üzdüğü gibi düşündürüyor da. Bununla alakalı olarak, birkaç kişi yoğun bir hareketlilik içine girebilirsiniz. Özel zevklerin çakıştığı arkadaşlıkların sizin için ayrı bir önemi var. Hayatınızda duygu ve mantık dengesini iyi koruyor, duygularınızı aşındıran ya da mantıksız bulduğunuz ilişkiler yaşamıyorsunuz.

9 Mart 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 9 Mart saat 07:45-10 Temmuz saat 21:02 arasında Jüpiter burcunuzda gerileyecek. Bu süreçte ilişki, sorumluluklar, aile konularına ve en önemlisi kendinize bir bakış halidir. Geçtiğimiz Ekim 2017 tarihinden bu yana kişisel anlamda sizi etkileyen durumları, kararları, yaşananları şimdi tekrar gözden geçireceksiniz. Sizi harekete geçiren dürtülerinizi, bilinçaltınızda izler bırakan olayları, geçmişi ve kişileri tekrar ele alacak, bunları yeniden tanımlayacaksınız. İnsanların nasıl gördüğü, değerlendirdiğinden ziyade sizin kendinizi nasıl görmek istediğinizi belirleyeceksiniz. Bu fiziksel ve duygusal anlamda bir dönüşüm sürecidir. Bedeninize, ruhunuza, hayatınıza bir bakıştır. Kıskançlık, şüphe, aşırı hırs, gurur gibi karanlık yönlerinizin keşfidir. Bir şeyleri sürekli kontrol ederken, savunurken, tutkuyla severken, azimle ilerlerken belki de kendinize zaman ayırmadığınızı, yorulduğunuzu düşüneceksiniz. Belki siz kolay kolay affetmeyen, unutmayan, hatta kinlenen bir kişisiniz. Şimdi geçmişi yeniden gözden geçirirken, bunları kendi içinizde affederek yüklerinizden kurtulacaksınız. Aşırı uçlarda, yıkıcı duyguların yorgunluğundan kurtulmak için gerekenleri saptayacaksınız. Bütün bunlar kişiliğinizi geliştirecek, sizi rahatlatacak, zenginleştirecektir. Bazen kendimizi ne kadar yorduğumuzu, üzdüğümüzü bilmeyiz. Gerileme döneminde bunların farkına varırız. Bir şeyleri sürekli sorgulamak yerine kendi haline bırakmayı, manevi yanlarımızı beslemeyi öğreniriz. Bu bize huzur, içsel barışma ve güven duygusu yaratır. Böyle bir dönüşüm, geri hareket sonrası olumlu bir yön belirlemede, karar vermede yardımcı olacaktır. Bu geri hareketin bizleri içsel anlamda geliştirmesi, büyütmesi ve arınmamızda katkı sağlaması dileğimle,

9 Mart 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem özel hayatın, hem dehayatınla ilgili yaşayacağın gelişmelere ayak uydurmakta zorlanabilirsin.

9 Mart 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda ortaklaşa yürüttüğünüz projeler ile ilgili ilişkilerinizde söylenen fikirlere açık olmalı herkesin görüşü doğrultusunda hareket etmelisiniz. Ortak çalışma her zaman biraz esneklik gerektirir. Aynı zamanda başkalarının fikirlerine karşı da daima açık olmamız gerektirir. Aksi halde bireysel hareket edildiği takdirde ortak işlerinin yürütülmesi mümkün değildir. Dikkat edeceğiniz bir diğer konu ise bu ilişkileri yürüttüğünüz kişilerle aranızdaki iletişimin ince ayarda gitmesi konusudur.

9 Mart 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konulara dikkat etmelisiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınacağınız bir gündesiniz. Maddi kazançlarınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda mücadele gerektiren durumlar olabilir. İşlerinizde alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Gidişattaki değişikliklerden etkilenmeyin.

9 Mart 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zihninizi boşaltın ve yapmak istediklerinizi planlayarak hareket edin. Bu süre içinde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. İş hayatınızda ise yaptığınızher ne olursa olsun maddi manevi kazançlı çıkacak yeni fırsat ve tekliflerle karşılaşacaksınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin size olan sevgisinin gitgide artması ilişkinizde güven ve saygının getirdiği güzelliklerin en güzel karşılığı olacaktır.

9 Mart 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca daha önceden hissettiğiniz bir duyguyu somut anlamda ve mantık çerçevesinde bir yere oturtarak karşınızdaki kişilerle daha rahat paylaşabilir, özel yaşamınızda sizi mutlu edecek görüşmeler yapabilir, işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilirsiniz.

9 Mart 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Jüpiter, hızla attığınız adımlarınızın ne kadar doğru olduğunu yaşayacağınız olaylarla size gösterebilir. Şansınız azalırsa üzülmek yerine, gözden kaçırdıklarınızı bulmaya çalışın.

9 Mart 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Akrep burcunda geri hareketine başlıyor. 12 Temmuz'a kadar geri gidecek. Bu dönemde başta sağlığınıza özen göstermek gerekir. Baldırlar, kaslar, sinir sistemi hassastır. Boşaltım sisteminizle ilgili sıkıntılar gündeme gelebilir. Kolonoskopi yaptırmak doğru bir çözüm olacaktır. İkili ilişkinizden beklediğiniz ilgi ve alakayı göremediğinizi düşünürsünüz.

9 Mart 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Söylediklerinize dikkat etme ihtiyacı duymayabilirsiniz. Tüm konuşmalarınız çevrenizdeki insanları kırmaya yönelik olabilir. Sinirlerinize hakim olun ve hayatın kötü taraflarını gözünüzde büyütüp kendinizi umutsuzluğa sürüklemeyin.

9 Mart 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 34' 44" R
Ay
Koç
10° 53' 31"
Merkür
Koç
19° 52' 22"
Venüs
Boğa
07° 32' 40"
Mars
Koç
03° 48' 55"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 03"
Satürn
Balık
17° 01' 41"
Uranüs
Boğa
22° 39' 08"
Neptün
Balık
29° 03' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 17"
Lilith
Başak
23° 55' 37"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>