Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda olumlu gelişmelere açık olduğunuz bir gündesiniz. Sevgilinizle beraber güzel bir gün geçirebilir onunlayken kendinizi çok mutlu ve rahatlamış hissedebilirsiniz.

İş arkadaşlarınızla çok fazla samimiyet kurdunuz ve onlar bundan faydalanmak istiyor olabilir. Özel hayatınızı özelliklearkadaşlarınıza fazla açmamalısınız.

Elinize geçmesi muhtemel olan bir para yüzünden harcamalarınıza ağırlık verdiniz. Bu kadar esnek olmamalısınız. Sadece bugünü değil aynı zamanda yarını düşünmelisiniz.

Ailenizle ilgili konularda oldukça dikkatli olmalısınız ve ihmalkar tutumlardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok güvenle ve sıcak duygularla baktığınız biri, bugünlerde zihninizi fazlaca meşgul ediyor. Sebep olduğu bazı sorunlar var. Ona karşı bir davranış değişikliği gösterebilirsiniz. Kısa bir süre içinde, sizinle birlikte iki kişiyi daha endişelendirecek bir haber alacaksınız. Bu haberle birlikte, içinde olduğunuz üçlü ilişkiniz, çevrenizde bazı merakların nedeni olabilir.

11 Mart 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Pazar gününü saat 05:05 Ay-Satürn kavuşumuyla karşılıyoruz. Fikirlerimizi kendimizden emin şekilde dile getirebiliriz. Sorumluluk duygumuz yüksektir. Disiplinli, dikkatli ve pratik şekilde hareket ederek başarılı işler çıkarırız. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, bir şeyleri düzenlemenin ve istediğimiz gibi halletmenin önüne geçiyor. Sorumluluklar yoruyor, anlayışsız insanlar sinirlendiriyor. Bu saatlerde önemli işlerinizi mümkünse erteleyin. Karar vermeyin. Bekleyin biraz sakinleşin tekrar üzerinde düşünürsünüz. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü, sağlığımız,hayatımız, maddi konular üzerinde düşünmek gerektiğini gösteriyor. Evet, bu gayet hoş bir görünüm gibi dursa da, dikkatli olmak, gözden geçirmelerde bulunmadan acil kararlar vermemek iyi olacaktır. Zamanı lütfen önemseyin. Karşınıza bir fırsat çıkıyorsa veya siz yenilik anlamında bir girişimde bulunuyorsanız, bunun artı ve eksilerini iyice hesap ediniz lütfen. Saat 14:56 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm faydalıdır. Güneş-Balık burcunda ilerlediği için, aşka canı yürekten bağlılığımızı işaret ediyor. Pluto ise Oğlak burcunda olduğundan, derinliklerimizde güce duyduğumuzun işareti. Hem aşkta hem etrafımızla olan ilişkimizde merhamet ve sevgi ilkesi çerçevesinde hareket edebiliriz. Uzun vadeli olanı isteriz ve aşkla büyümekten yana oluruz. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, iç sesinizi dinlemenizi, rahatlatıcı olana yönelmenizde yarar var. Bu enerji, aşk hayatınızla ilgili konularda mantıklı düşünmeyi sağladığı gibi diğer yanıyla aşka kapımızı aralık tutmamız anlamına da gelir. Mistik konular ilginizi çekebilir, duygularınızı yazıya dökebilirsiniz ayrıca tasarım çalışmalarında bulunabilirsiniz. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

11 Mart 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Stilinle ilgili değişimler yapmak isteyeceğin bir gün. Sevgilinden alacağın haber, seni sevindirecek.

11 Mart 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yakın çevre ile olan ilişkilerinizde birtakım mesafeler koymak isteyebilir ve hiçbir fedakârlığın tek taraflı olamayacağını kabul edebilirsiniz. Siz ne yaparsanız yapın karşı tarafın bunu hiç anlamaması ve size karşı mesafeli davranması kafanızda bazı çelişkilere neden olabilir. Bu nedenle yaşamınızı değiştiren köklü kararlar alabilir ve bugünden sonra yakın çevrenize karşı daha mesafeli bir yol izleyebilirsiniz. Bazen gerçek sevgiyi anlamakta mesafeler çok etkilidir.

11 Mart 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, hareket ve konuşmalar açısından verimli geçebilir. Hassasiyetlerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

11 Mart 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünhayatınızda karşılaşacağınız insanlar üzerinde bırakacağınız ilk izlenimin sizler için olumlu getirileri olabileceğine işaret etmekte. Günün yoğunluğundan kaynaklanan alacağınız ve sunacağınız tekliflerde acele kararlar almamalı var olan işlerinizi tamamlamaya çalışarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise evli Akrep'ler eskiye duyduğunuz özlem ve şu anki yaşadıklarınız sizi duygusal bir ruh haline sokabilir ve siz ne kadar anlatmaya çalışırsanız çalışın birlikte olduğunuz insanın söylediklerinizi yok sayarak hareket etmesi sizleri incitebilir ve ilişkiniz ile ilgili ciddi kararlar almaya yönelebilirsiniz. Bekar Akrep'ler aşk aşk aşk…. Yeni bir ilişki yeni heyecanlar ve doğru insanla karşılaşmanız an meselesiyorgunluk ve gerginliklerinizi çevrenizde ki insanlara yansıtmamaya özen göstermelisiniz. Bugün işinizle ilgili ….

11 Mart 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

11 Mart 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizin sağlığıyla ilgili durumlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Aşkta güçlü ve etkili davranacaksınız.

11 Mart 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Uranüs?ün zorlu etkileşimi gündelik hayatınızda ani değişimlere yol açar.Çalışma koşullarınız veortamınızda gerilen ilişkilere dahil olmaktan şiddetle kaçının. Öfkeyle kalkıp zararla oturan kişi siz olamayın. Bugün hiçbir kararınızı acele vermeyin. Kontrollü davranın.

11 Mart 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz, evinizi paylaştığınız diğer kişiler veya bazı işleri birlikte yaptığınız insanlarla çeşitli anlaşmazlıklar yaşayabilir, karamsarlığa kapılabilirsiniz. Yaşadığınız olayları olduğundan daha büyük görmeyin ve herşeyi gerçekçi biçimde değerlendirin.

11 Mart 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 24' 14" R
Ay
Koç
08° 14' 24"
Merkür
Koç
19° 44' 29"
Venüs
Boğa
07° 19' 20"
Mars
Koç
03° 40' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 30"
Satürn
Balık
17° 00' 48"
Uranüs
Boğa
22° 38' 31"
Neptün
Balık
29° 03' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 41"
Lilith
Başak
23° 54' 25"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>