Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok zorluyorsunuz. Israrcılığınız onu size yaklaştırmıyor, aksine uzaklaştırıyor. Onun istediği gibi bir süre daha arkadaşça götürmeyi denemeli, sonrasına da razı olmalısınız.

Yoğunluğunuz bugünlerde biraz azalacak, rahatlayacaksınız. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız.

Henüz zamanı gelmeden borçlarınızın sıkıntısını yaşamaya başlıyorsunuz. Bugünlerdeki sıkıntılarınız dönemsel görünüyor. Harcamaları en aza indirip sınırlamanız, az da olsa birikiminize katkı sağlayacak.

Birinin sizinle fazlaca ilgili olduğunu göreceksiniz. Sabırla sonucu beklemeniz gerekiyor. Bu ilginin alanı sandığınız gibi görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar çok enerjiksiniz. Bu durum, çevrenize her zamankinden daha fazla ilgi duymanıza ve bu aşırı ilginin neden olacağı belli yorgunluklar yaşamanıza yol açabilir. Bilgilenme ve deneyim konularında yeni artılar kazanmaya elverişli bir dönem. İnce farklılıkları daha iyi algılayabilir, eski yargılarınızı yenileriyle yer değiştirebilirsiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 7 Mart saat:02:45-31 Mart saat:07:53 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Bu süreçte sert, taviz vermez ve başkaları üzerinde etkin olmaya çalışabilirsiniz. İster istemez hakimiyetçi pozlar takınırsınız. Yerini ve zamanını bilmediğinizde bir takım sorunlar yaşanabilir. Evet bu geçiş, yeni kararlar vermek hem yolunuzu ve hem de ne yapmak istediğinizi belirlemeniz için sizi bir hayli itekleyecek. İlişkilerde sabırsızlık, bazen ani ve fevri çıkışlarda bulunmak mümkün. Benim tavsiyem,konusunda özellikle oturup yeteneklerinizi, becerilerinizi bir düşünün. Eğer yetersizseniz, o zaman sabırlı bir şekilde eksiklerinizi gözden geçiriniz. Bir an önce amacıma varayım diye olur olmaz kararlar vermeyiniz. Venüs geçişinin hepimiz için yeni bir bakış açısıyla ilişkileri gözden geçirmemizde vesile olması dileğimle,

7 Mart 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini tekrar sınayacağın bir durum söz konusu olabilir. Maddi sıkıntı karşısında üzüleceksin.

7 Mart 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz için bugün fazlaca göz doldurmak isteyebilir ani bir kararla hemen harekete geçmek isteyebilirsiniz. Fakat işler sizin umduğunuz gibi gitmeyebilir. Düşündüğünüz proje için karşı taraftan yeteri kadar destek göremeyebilirsiniz. Bu noktada sizin biraz daha zaman kazanıp projenizi daha iyi geliştirmeniz ve sonrasında karşınızdaki kişilere etraflıca anlatmanız belki de daha iyi sonuçlar verecektir. Biraz daha zaman, biraz daha emek ve biraz daha sabır.

7 Mart 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz biraz artabilir. Hassas olduğunuz olaylarda daha tepkisel olabilirsiniz. Bu sadece kişisel ya da ailevi konularla sınırlı olmayabilir. Karşınızdaki kişinin sözlerinden alınmaya oldukça hazırsınız. Bu noktada dikkatli olmalısınız. Gereksiz tartışmalara girmekten kaçının. Yeni bilgileri hayatınıza katmak için de uygun bir gündesiniz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü sorunlu bir evlilik içinde olan Akrep'leri zorlayacak tartışmalarla karşılaşabilecekleri yönünde uyarıyor. Bugün kimsenin sizi üzmesine yıpratmasına izin vermeyin. Bitmiş bir ilişkiyi yüreğinizi daha fazla kanatarak götürmeye çalışmanız sizden başka kimseyi üzmeyecektir. Bilmelisiniz ki bitmiş bir şey sizi sadece tüketir… İş hayatınızda ise arkadaşlarınız aracılığı ile yaşayacağınız heyecen verici gelişmelerle moral bulabilir. Kendinizi çok daha iyi bir şekilde ortaya koyabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bekar Akrep'ler aşk hayatınızda cesur davranırsanız kazanan siz olacaksınız….

7 Mart 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yeteneklerinizi geliştirecek ve sizi çok iyi hissettirecek çalışmalar, seminerler ve etkinliklerde yer alabilir, kendinizi ve enerjinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Sizi rahatlatacak para girişleri yaşayabileceğiniz bugün, akşam saatlerinde aşk hayatınızda duygusal olarak incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz

7 Mart 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş, hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta boyunca güzel ilişkiler içinde olacaksınız. İş ortamlarınızda başınıza buyruk hareket etmekten kaçının.

7 Mart 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs 1 Nisan'a kadar Koç burcuna geçerek gündelik hayatınıza dinamizm katıyor. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde her gün yeni ve heyecanlı bir gündemi takip edersiniz. Kurduğunuz ilişkilerde istek ve arzularınızın yerine getirildiğine emin olmak istersiniz. Bir ilişkiyi kendi başlatıp kendi bitirecek inisiyatife sahip olursunuz.

7 Mart 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, duygusal hayatınızın herşeyin önünde gelmesi olasıdır. Birlikte olduğunuz kişi ile aranızda oluşacak uyum ve ifadelerinizdeki açıklık, beklentilerinizi, ihtiyaçlarınızı ve sorunlarınızı yapıcı şekilde tartışmanızı mümkün kılabilir.

7 Mart 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 48' 52" R
Ay
Koç
14° 27' 52"
Merkür
Koç
20° 03' 10"
Venüs
Boğa
07° 50' 38"
Mars
Koç
04° 00' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 28"
Satürn
Balık
17° 02' 53"
Uranüs
Boğa
22° 39' 59"
Neptün
Balık
29° 04' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 05"
Lilith
Başak
23° 57' 14"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>