Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eşin, dostun arasındaki gerginliğini anlamaya çalışmalısınız. Sevgilinizin baş başayken ve insan arasında iki farklı davranış göstermesinin arkasında gizli rahatsızlıklar olabilir.

Diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, olumsuz bir sonucun ortaklığına katılmak istemiyorsunuz. Birkaç arkadaşla yapmaya çalıştığınız bu işbirliği, sizi daha fazla söz sahibi yapmaya isteksiz gibi.

Para işlerinde daha özenli, daha tutumlu olmayı bir suç gibi yaşamak istemiyorsunuz. Aynı kazanç düzeyinde olduğunuz bazı yakınlarınızın kolay talepçiliği sizi üzüyor.

Dün akşam ve bugün yaşadığınız gerginliği başka nedenlerde aramamalısınız. Çevrenizdeki tahmin ettiğiniz kişi, size negatif enerji veriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlardaki yeni tanışmalara karşı çekingenlik, size anlaşılmaz geliyor. Ama önümüzdeki birkaç gün içinde bu tür bir ürkeklik gösterecek ve hayata genel bakışınızla çelişeceksiniz. İletişim konusundaki yeteneğiniz ve girişimciliğiniz, bazı insanlarda şaşkınlık duygusu yaratabiliyor. Bugünlerde bir problemle ilgili, çok acil tavır belirlemeniz gerekebilir.

10 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Cumartesi gününü saat 05:05 Ay-Satürn kavuşumuyla karşılıyoruz. Fikirlerimizi kendimizden emin şekilde dile getirebiliriz. Sorumluluk duygumuz yüksektir. Disiplinli, dikkatli ve pratik şekilde hareket ederek başarılı işler çıkarırız. Saat 10:00 Merkür-Satürn görünümü, bir şeyleri düzenlemenin ve istediğimiz gibi halletmenin önüne geçiyor. Sorumluluklar yoruyor, anlayışsız insanlar sinirlendiriyor. Bu saatlerde önemli işlerinizi mümkünse erteleyin. Karar vermeyin. Bekleyin biraz sakinleşin tekrar üzerinde düşünürsünüz. Saat 14:23 Mars-Uranüs görünümü, sağlığımız,hayatımız, maddi konular üzerinde düşünmek gerektiğini gösteriyor. Evet, bu gayet hoş bir görünüm gibi dursa da, dikkatli olmak, gözden geçirmelerde bulunmadan acil kararlar vermemek iyi olacaktır. Zamanı lütfen önemseyin. Karşınıza bir fırsat çıkıyorsa veya siz yenilik anlamında bir girişimde bulunuyorsanız, bunun artı ve eksilerini iyice hesap ediniz lütfen. Saat 14:56 Güneş-Pluto arasındaki olumlu görünüm faydalıdır. Güneş-Balık burcunda ilerlediği için, aşka canı yürekten bağlılığımızı işaret ediyor. Pluto ise Oğlak burcunda olduğundan, derinliklerimizde güce duyduğumuzun işareti. Hem aşkta hem etrafımızla olan ilişkimizde merhamet ve sevgi ilkesi çerçevesinde hareket edebiliriz. Uzun vadeli olanı isteriz ve aşkla büyümekten yana oluruz. Saat 17:42 Ay-Neptün görünümü, iç sesinizi dinlemenizi, rahatlatıcı olana yönelmenizde yarar var. Bu enerji, aşk hayatınızla ilgili konularda mantıklı düşünmeyi sağladığı gibi diğer yanıyla aşka kapımızı aralık tutmamız anlamına da gelir. Mistik konular ilginizi çekebilir, duygularınızı yazıya dökebilirsiniz ayrıca tasarım çalışmalarında bulunabilirsiniz. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

10 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün zamanın hızını kavrayıp yaratıcılığını açığa çıkarabilirsin. Sevdiklerinle içsel huzurunu sağlayacaksın.

10 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda ortaklaşa yürüttüğünüz projeler ile ilgili ilişkilerinizde söylenen fikirlere açık olmalı herkesin görüşü doğrultusunda hareket etmelisiniz. Ortak çalışma her zaman biraz esneklik gerektirir. Aynı zamanda başkalarının fikirlerine karşı da daima açık olmamız gerektirir. Aksi halde bireysel hareket edildiği takdirde ortak işlerinin yürütülmesi mümkün değildir. Dikkat edeceğiniz bir diğer konu ise bu ilişkileri yürüttüğünüz kişilerle aranızdaki iletişimin ince ayarda gitmesi konusudur.

10 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında harcamalarınızda daha özenli olmaya bakın. Öğle sonrasında düşüncelerinizi gözden geçirmeniz, ciddi düşünmeniz gerekebilir.

10 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün sizlere yaşadığınız deneyimlerden sonrahayatınızı ilgilendiren konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade ederek isteklerinize ve yaptıklarınıza sahip çıkma gücünü verecek. Kuvvetli enerjiniz sayesinde kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni başlangıçlara adım atıp başarılı sonuçlara ulaşmak için önemli girişimler gerçekleştirebilirsiniz. Bu tavrınız karşısında yaşamınızda bulunan insanlar da bir hayli şaşıracaktır. Özelliklede sizin uzlaşmacı tavrınızı Nasıl olsa sesi çıkmaz üstüne gidersem her dediğimi yaptırırım düşüncesinde algılayıp bu duyguyla davrananlar!! Sizi rahatsız eden konular üzerinde çok net kararlar alabileceksiniz. Mücadele vermekten yorulduğunuz değiştiremeyeceğiniz olay ve kişilere teslim olmak yerine kendinizi değiştirerek, Yaşamınızı yepyeni enerjilerle yeniden yapılandıracaksınız.

10 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Parasal konular sizi meşgul edebilir bugünlerde. Kişisel harcamalarınızı kontrol etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde işlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düşüncelerinizin desteklendiğini görmeye ihtiyacınız var. İyi bir iletişim için çevrenize güvenmeyi öğrenmelisiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun ve büyük beklentilerinize karşılık duygularınız zayıf. Kolay karamsarlığa kapılabilirsiniz. Harcamalarınıza özen gösterin. Gereksiz harcamalar yapmaktan kaçının. Hesapta olmayan ödemeler ortaya çıkabilir.

10 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünün sahip olduğu potansiyelleri iyi değerlendirebilmek için işbirliğine yönelmeniz gerekiyor. İşlerinizi tek başınıza sırtlamayın ve işbölümü yapın. Herşeyin çok daha etkin ve kolay biçimde halledileceğini göreceksiniz.

10 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 48' 35" R
Ay
Koç
14° 23' 35"
Merkür
Koç
20° 02' 57"
Venüs
Boğa
07° 50' 16"
Mars
Koç
03° 59' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 24"
Satürn
Balık
17° 02' 52"
Uranüs
Boğa
22° 39' 58"
Neptün
Balık
29° 04' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 04"
Lilith
Başak
23° 57' 12"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:13

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>