Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tam istediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı savunuyorsunuz. Ama arada bir karşılaştığınız çözümsüzlükler karşısında aradığınız bazı yanıtlar oluyor. Sevgiliniz sizi biraz yönlendiriyor gibi.

İş hayatınızda başarılısınız. Bir iki problemli ilişkiyi de iyi idare ediyorsunuz. Bugünlerde biraz ferahladınız, ama bu rahatlama umduğunuz kadar uzun sürmeyecek gibi görünüyor.

Sonradan aklınıza gelen borçlarınız ortaya çıkıyor ve sıkıntı yaşıyorsunuz. Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık. Biraz daha sıkabilirseniz, her şey hallolacak.

Koşullarınızı iyi tanımalısınız. Olumsuz koşullar içinde doğru değerlendirmeler yapabilmeniz güç olabilir. İleriyi göremediğinizi düşünüyorsunuz. Belli ki bu, ileriye baktığınız yerle ilgili.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal hayatınızdaki hareketlenmeler bazı konularda kendinizle barıştığınızı gösteriyor. İnandığınız konulardaki ısrarcılığınız, bugün beklenmedik tepkiler getirebilir. Zorlama ilişkilerden kaçınmalısınız. Bugünlerde sorumluluklarınıza ağırlık vermelisiniz. Böylece kafanızı uzun süredir kurcalayan ayrıntılardan kurtulacaksınız.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay saat 02:32-10:50 arası boşlukta ilerliyor. 10:50 olduğunda da Ay Aslan burcuna geçiş yapıyor. Bugün çalışanlarınız varsa öğle saatlerinde gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ay ve Uranüs arasındaki açı, beklenmedik bir durumuhayatınızda meydana getirebilir. Hafta sonuna devam ederken de yöneticinizin aramasıyla bir anda çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Neyse ki akşam her şey rayına oturuyor. Gündüzün stresi akşam keyifli bir zaman dilimine dönüşüyor. Geleceğinizle ilgili planlar yapmak isteyebilirsiniz.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındakilerin tecrübelerinden yararlanıyorsun!Bugün Güneş-Plüton 90'lığı gerçekleşiyor. Bugün belirli karışıklıkları açarak güne başlıyorsun. Yakın arkadaşlarınla günün erken saatlerinden itibaren telefon görüşmeleri yapabilir, imalı konuşmalara şahit olabilirsin. Yapmak istediğin o kadar çok şey var ki, bazen nerden başlayacağını sen de bilemiyorsun. Senden yaşça büyük kişilerle iletişim kurabilir, onlarındeneyimlerinden faydalanabilirsin. Bununla birlikte isteklerini gerçekleştirmek için tasarruf yapman gerekecek. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, planlar konusunda geri adım atmak isteyebilirsin. Ancak unutma, yaptığınız planları gerçekleştirmek için en heyecanlı olan sendin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla bir araya geleceksin.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimlerinizde bugün hareketlilik söz konu olabilir. Birçok sorunun üstesinden gelebilirsiniz. İkna kabiliyetinizin gücü bugün daha fazla ortaya çıkıyor olacaktır.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Aslan burcunda ilerlerken, daha dikkat çekici olabileceğiniz bir gündesiniz. Ortaya koyacağınız şeyler oldukça ilgi görebilir.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalnız yürürken açmaz olarak gördüğünüz konularda kendiliğinden ilham geldiğini hissedebilirsiniz ve doğru yolda olduğunuzu görmek size çok iyi gelebilir.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Akrep;ve özel hayatında oluşan ani farkındalık; koşullarını tekrar gözden geçirip fırsat yakalamanı sağlayabilir. Geleceğinle ilgili hedefler belirlemek ve harekete geçmek için günün olumlu enerjilerinden faydalanabilir, deneyim ve yeteneklerini ihtiyaç duyduğun tüm alanlarda kullanabilirsin.

13 Nisan 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün amaçlarınızı gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğunuz güç beklenmedik biçimde ortaya çıkabilir. Başkalarının fikirlerinin sizi engellemesine izin vermeyin. Sabah saatlerinde çatışmalardan kaçının.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzünün etkisi bir yandan haydi başla derken diğer yandan başlamak için gerekenleri yaptın mı diye sorguluyor. Sistem, düzen, sorumluluk ve cesaret zamanı. Gündelik hayatta ani parlayan öfkeli ortamlardan şiddetle kaçınmalısınız. Etrafınızdaki herkes stres topuna dönüşse de siz sağduyuyu elden bırakmamalısınız.

13 Nisan 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN başında, bedensel açıdan yenilenmek, kendinize bakmak için önemli bir dönemi başlatabilirsiniz. Zayıflamayla alakalı çeşitli fırsatlar da yakalayabilir, bir diyete başlayabilir veya spor programına kaydolabilirsiniz. Ortamlarınızı yenilemek, tekrar dekore etmek için bazı faaliyetlerde bulunmanızı da bekleyebiliriz. Duygusal hayatınızda da hareketlenmeler olabilir. Bunlar, duygularınızın yoğunlaşmasının kesin sonucu olacaklardır. Uzun bir seyahat veya gezi programı da bu hafta içerisinde gündeminize girebilir. Ancak; tüm bu olumlu etkilerin yanında, haftanın sonuna doğru bazı aksaklıklarla, hatalarla veya gecikmelerle karşılaşabileceğinizi de söylemeliyim. Bunlar, size, hiç hesapta olmayan bazı masraflar yaptırabilirler. Bu duruma sinirlenebilir, kızgınlığınızı da açıkça ortaya koymaya başlayabilirsiniz. Ani tepkiler vermekten, sert çıkışlar yapmaktan kaçının; hiç suçu olmayan insanları kırmaktan uzak durun...

13 Nisan 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 25' 19" R
Ay
Yay
27° 44' 59"
Merkür
Koç
16° 16' 41"
Venüs
Koç
28° 27' 31"
Mars
Balık
28° 08' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 36"
Satürn
Balık
16° 23' 29"
Uranüs
Boğa
22° 13' 47"
Neptün
Balık
28° 50' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 31"
Lilith
Başak
23° 06' 32"
True Node
Koç
15° 26' 17"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>