Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Canlılığını yitirmiş beraberliklere karşı biraz sınırını taşan eleştirileriniz var. Hayata çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz. Duygu dünyasının, çok kişiye özel olduğunu unutmamalısınız.

Yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor. Çok yönlü oluşunuz, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymanızı sağlıyor. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir.

Arkadaş çevrenizde paylaşımcı özellikleriniz övgü görüyor. Bugünlerde ödeme konularında feraha çıkabilmeniz, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu.

Bir yakınınızın para gereksinimine beklendiği kadar ilgi göstermeyişiniz, çok anlaşılır nedenlere bağlı. Bununla ilgili üzüntü yaşamanız gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay burcunuzda ilerlemeye başlarken özgüveniniz yüksek olabilir. İlişkinizde söz sahibi olabilir, cesur ve lider özelliklerinizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Perşembe günümüz saat 09:40 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay etkisiyle başlıyor. Fazla yorulmanıza gerek kalmadan etrafınızdaki insanları kolaylıkla etkileme gücünüz yüksek. Düşüncelerinize fazlasıyla değer verebilir, birilerinin ne söylediğini pek umursamazsınız. İhtiyacınız ne ise, ona göre bir planlamada bulunarak günü değerlendirebilirsiniz. Kuvvetli sahip olma güdünüz ve sezgilerinizle her durumun, her insanın iç yüzünü kolayca hissedebilirsiniz. Saat 21:15 Merkür-Venüs görünümü, ailevi ve çalışma hayatımızla ilgili konularda olumlu bir etkidir. Fakat bardağın boş tarafını gören bir kişiyseniz çözüme odaklı düşünmezsiniz. Gelin bu saatlerde problemi çözüme odaklı şekilde ele alalım. Pes etmek yerine, neler yapabiliriz bunun üzerinde duralım. Duygu ve zihnimizi olumlu ve güzel bir niyetle arındıralım. Hayatta her şeyin bir çözümü vardır. Bunu unutmayalım. Bugünkü işlerinizde, paylaşımlarınızda her şey gönlünüzce olsun. Güzel niyetlerinizin karşılık bulması dileğimle,

16 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hakkında söylenenleri ve eleştirileri duymamazlıktan gelebilirsin. Bu, etrafındaki insanları şaşırtacak.

16 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızda strese bağlı bazı durumlar oluşabilir. İkili ilişkilerinizde kıskançlık ve sahiplenme duygusunun abartılmamasında fayda var. Bu tarz duygular bugün duygusal kriz haline gelebilir. Kariyerdeki ilişkilerinizi iyileştirmeniz bazı konularda haklılığınızı ortaya çıkaracaktır.

16 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan hassas oluduğunuz konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Başlatmanız gereken işlerde isteklisiniz. İlişkilerinizde farkındalığınız artabilir. İşlerinizi yeniden hareketlendirmek de isteyebilirsiniz. Risk almak sizin için daha kolay olabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Eğitsel konular sizi zorlayabilir.

16 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinize kapanık bir ruh haline girebilirsiniz. Evde olmak size iyi gelecek olsa da çalışmak zorunda olan Aslanlar erteledikleri işleri masaya yatırabilirler bugün.

16 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

16 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ortamlarınızda bir süreden beri mücadele ediyorsunuz. Bu sorunlarla daha fazla ilgilenmek istemeyeceksiniz. Gün içinde hayalperest taraflarınız özel yaşantınızda etkili olacak.

16 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan olaylarla ve esrarengiz konuların araştırmasına yönelik bir başlangıç yapabilirsiniz.Aşırıya kaçmamak üzere hayatınızın zevk noktalarıyla ilgili özel deneyimler yaşayabilirsiniz. Hayatınızın bundan sonraki döneminde size yol gösterecek bazı manevi bilgiler edinebilmeniz mümkündür. Vücudunuzu suyla topraklamanız gerekebilir. Benlik alanınızda derin duygu ve düşüncelere dalabileceğiniz, ruhani ve psişik konularla haşır neşir olabileceğiniz etkilere sahipsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşkunuz ve yerinde duramamanız, sizi olduğunuz yere çivileyen rutin işlerden çok sıkılmanıza neden olabilir. Çareyi, kendinizi dışarıya atmakta, yakın çevrenizle eğlence içerikli sosyal faaliyetlere katılmakta bulabilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 20' 52" R
Ay
Yay
26° 45' 03"
Merkür
Koç
16° 15' 42"
Venüs
Koç
28° 21' 53"
Mars
Balık
28° 04' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 33"
Satürn
Balık
16° 23' 04"
Uranüs
Boğa
22° 13' 31"
Neptün
Balık
28° 50' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 15"
Lilith
Başak
23° 06' 02"
True Node
Koç
15° 26' 32"
Son Güncelleme : 28/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>