Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir gününüzdesiniz. Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz. Bugün, sevdiğinizle ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

İş yerinizde ortada dolaşan söylentilerden güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz. Son zamanlardaki dayanaksız söylentilerden bir farkı yok gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz.

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Oysa yeni bir bütçe yapmanız yarar getirebilir. Mali durumunuz sandığınız kadar kısa vadede sevinç getirmeyebilir.

Son günlerde beklemediğiniz bazı tesadüflere kuşkulu bakıyorsunuz. Daha iyi bir gözlemci olabilirseniz, bu tesadüflerin size yarar getirebileceğini göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinmeyenlerin görünür olduğu bir gün. Stres yaratan konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 02:03 Ay-Pluto görünümü sizi destekleyicidir. Çevrenizdeki insanlar üzerinde sözel anlamda etkili olabilirsiniz. Saat 15:36-23:43 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde, partneriniz kendisine yönelttiğiniz eleştirileri duymazdan gelebilir. Siz planlarınızdan bahsederken, o kendince durumları değerlendirebilir. Size göre bazı detaylar önemliyken o bunları bir baskı aracı olarak görebilir. Bu saatler arasında tavsiyem, konuştuklarınızı anlamak istemediğinde mesafenizi ılımlı bir şekilde korumanızdır. Saat 23:43 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, başkalarıyla olan her türlü ilişkimizin mercek altına alınmasını sağlıyor. Biz neler bekliyoruz, ne gibi sıkıntılarımız var ve şu andaki mevcut durumdan hoşnut muyuz? Bütün bunları önemseyeceğiz. Hafta boyunca şans sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

13 Şubat 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlı yapın, seni mesleki anlamda zorlamaya başlayabilir. Uzlaşmacı tavrın hayatındaki kişi ile seni daha fazla yakınlaştıracak.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilinmeyenlerin görünür olduğu bir gün. Stres yaratan konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir.

12 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili hareketlenme olabilir. Hayalini kurduğunuz konuları başkalarıyla paylaşabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenilirsiniz. Aynı meslek grubundan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda tamamlanma içinde olabilirsiniz. İş hayatında alacağınız destekler sizi rahatlatabilir.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önemsenmek istediğiniz bir dönem. Ciddi işler yapabilirsiniz. Tarzınız değişiyor. Daha yapıcı davranacaksınız. Karşılaşacağınız olaylar sizi heyecanlandıracak.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal tepkiler ortaya koyabilirsiniz. Partilere ve toplantılara katılabilir, dostlarınızla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Planlarınızı yakınlarınıza anlatacak ve onların desteğini alacaksınız. İkna edici ve etkileyici olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Düşünceleriniz sağlıklı.

13 Şubat 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanın ilk gününde geçmişiniz, aileniz, evinizle ilgili konular, detaylar, ayrıntılar sizi meşgul etmeyi sürdürebilir. Arkadaşlık ilişkilerinde iletişime özen gösterirken peşin hükümlü olmamaya çalışmalısınız.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumun yararını gözeteceğiniz bir haftaya başlıyorsunuz. Belki bu toplumsal etkiyi sosyal medya üzerinde sergileyebileceksiniz. Arkadaşlarınızın dertlerine şifa olma isteğindesiniz.İkindi saatlerinden itibaren enerjiniz azalmaya başlayabilir. Geceleyin ise kendinize dönük ve ruhsal iç dengenizin arayışında olduğunuz bir sürece gireceksiniz. Huzur arayışınız ve sezgileriniz artacaktır. Ani gelişen rahatsızlıklar ve bilhassa baş ağrıları, migren, romatizma sorunları yahut psikolojik ataklar yaşamaya müsait bir gündesiniz.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, masraflarınızın düşmeye, bütçenizin rahatlamaya başladığını görebilirsiniz. Azalan harcama kalemlerinin cebinizde bıraktığı parayı, uzun zamandır istediğiniz bir seyahate çıkarak değerlendirme düşüncesinde olabilirsiniz.

13 Şubat 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 59' 42" R
Ay
İkizler
16° 47' 33" R
Merkür
Koç
23° 48' 27"
Venüs
Boğa
13° 09' 45"
Mars
Koç
07° 18' 59"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 27"
Satürn
Balık
17° 23' 27"
Uranüs
Boğa
22° 55' 00"
Neptün
Balık
29° 11' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 07"
Lilith
Başak
24° 25' 59"
True Node
Koç
15° 11' 35"
Son Güncelleme : 10/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>