Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde kapınız aşka açık olmalı. Biri size ısrarla yakınlaşmak istiyor, bunu fark etme güçlüğü çekiyorsunuz. İşlere yoğunlaşmanız, sizi bu konuda yalnızlığa mahkum edebiliyor.

Son günlerde yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Bu nedenle de işle yatıp işle kalkıyorsunuz. İşinizin verdiği büyük duygusal tatmin, bugünlerde hayatın her yerinde size yetiyor, ama bu bir yanılsama.

Parayı iyi koruyor, ama gerekli durumlarda da sakınmayabiliyorsunuz. Bu konularda da fazlaca paylaşmacı birisiniz. Yakın zamanda sevinçli para haberleriniz olabilir. Alçakgönüllü yaşam tarzınız sizi dara sokmuyor.

Gönül meselelerindeki durgunluk, kendine kapanmış bir davranış göstermenizin ana nedeni olabilir. Son günlerdeki dalgınlığınızın nedenini yüreğinizdeki boşlukta arayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Heyecanlı bir topluluk içinde görünüyorsunuz. Bu toplulukla güzel bir akşam, bazı istenmeyen tartışmalarla tatsızlaşabilir. Haftanın ortalarına doğru biraz düşündürücü bir haberiniz var, serinkanlı ve objektif değerlendirmeniz gerekiyor. Şansa bağladığınız birçok konuda bugün yüzünüz gülebilir. Sabırlı ve biraz daha gerçekçi olmanız lazım.

14 Şubat 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 08:58 Güneş-Satürn görünümü, evimizin ve kişisel ihtiyaçlarımızın elimizdeki miktara göre ayarlamamızı sağlıyor. Zorluyor bizi bu durum. Ancak mevcut durumumuza göre hareket etmemiz gerektiğini bileceğiz. Saat 13:51 Ay-Venüs karşıtlığında görüş alışverişinde bulunmanız gayet yararlı. Aşkta arzularınız ön planda. Ne olursa olsun isteklerinizi elde etmekten yanasınız. Ancak önemli olan nerde ne yapacağınızı bilmek ve deyim yerindeyse sapla samanı birbirine karıştırmamaktır. Saat 21:09 Ay-Merkür görünümünde iç dünyamızda hassasiyet yoğun. Zihnimiz hem geçmişi hem bugünü düşünüyor. Meseleleri çok akıllıca ve gerçekçi bir şekilde ele almamız lazım. Neler tamam neler sorun yaratıyor? Bunlar üzerinde duracağız. Sevdiklerimizle nice mutlu 365 günlere erişmemiz dileğimle,

14 Şubat 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini heyecanlı hissedeceksin. Beklediğin haber gelmeyebilir. Samimi bir eski dost ile karşılaşabilirsin.

14 Şubat 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstleriniz ve otorite figürleri tarafından yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Gün boyunca tavrınız, kişilere ve olaylara karşı daha tahammüllü olmalı. Arkadaşlarınızdan güzel ve samimi destekler görebilirsiniz.

14 Şubat 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilir, bazı konuları kabullenme içine girebilirsiniz. Gün içinde başkalarıyla birlikte işler yürütebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde engeller çıkabilir. Kadınlardan alacağınız destek sizi gün içinde daha ileriye taşıyabilir. Ticari konularda gelişmeler olabilir.

14 Şubat 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç aklınıza gelmeyecek bir konuda şaşkınlık yaşayacağınız güzel haberler alacaksınız. Bu haberden sonra geleceğinizle ilgili yeni planlar yapmaya başlayın. Bu arada bir yakınınıza çokça vakit ayırmanız gerekebilir. İlginizi ondan esirgemeyin. Hayatınızda çıkarmanız gereken insanlar varken bunu yapmaya cesaret edemiyorsunuz sanki.

14 Şubat 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

14 Şubat 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aileniz için parasal sorumluluklara giriyorsunuz. Girişimde bulunacağınız olaylar hızlanmaya başlıyor. Alacağınız kararlar hem sizin hem de sevdiklerinizin hayatını güzelleştirecek.

14 Şubat 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İç sesinizi dinlediğinizde dengeye ulaşabileceğiniz, meditasyon çalışmaların sizi zinde hissettirdiği ve bilinçaltı temizliği yapabileceğiniz bir gündesiniz.Diğer insanlarla uyum ve uzlaşma ortamının arayışında olmak adına kendi iç dünyanızda, sezgilerinizde ve bilinçaltınızda dengeyi yakalayabilirsiniz. İç dengenizi tutturabileceğiniz, kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylara karşı daha dengeli bir bakış açısı geliştirebileceksiniz. Maddi kaynaklarınızı yönetme konusundaki tecrübelerinizin ışığında yatırıma odaklanabilirsiniz.

14 Şubat 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenize karşı beslediğiniz derin duygular, bugün su yüzüne çıkıp sizi oldukça duygusal hale getirebilirler. Ailenize koşmanız, vaktinizi onlara ayırmanız ve sorunlarına çözüm getirmek için çabalamanız, günün ana temaları olabilir.

14 Şubat 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 13' 53" R
Ay
İkizler
20° 09' 56" R
Merkür
Koç
24° 02' 59"
Venüs
Boğa
13° 27' 49"
Mars
Koç
07° 30' 13"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 55"
Satürn
Balık
17° 24' 34"
Uranüs
Boğa
22° 55' 51"
Neptün
Balık
29° 11' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 54"
Lilith
Başak
24° 27' 36"
True Node
Koç
15° 10' 14"
Son Güncelleme : 10/05/2024 12:52

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>