Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde kendinizi bağlanmış hissettiğiniz konulara fazla tepkimecilikle yöneliyorsunuz. Kendinizi daha özgürleştirme arzunuz, yine karşılıklı anlaşmalara bağlı. Tek taraflı davranamazsınız.

Düzen ve disiplin konularında katı ve ödünsüzsünüz. Zararsız ya da önlenebilir küçük zaaflara biraz daha esnek yaklaşabilirsiniz. Önümüzdeki günler içinde sizin olumlu anlamda ön plana çıkabileceğiniz bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Tasarruf konularında biraz gevşeksiniz, ama bugünlerde edinme ihtiyacı duyacağınız gelişmeler olabilir. Kazancınız güvenli bir yaşam için oldukça elverişli. Ama birçokları gibi sizde yarın kaygısı taşıyorsunuz.

Temkinli olmanız iyi bir şey ama bir konuda size verilen güveni karşı tarafa kolay, kolay veremiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı kararlarınızdan olumsuz etkilenecek olan kişilerin sergileyeceği tutumlar, sizi biraz düşündürebilir. Çevrenizde oluşan birtakım guruplaşmaların zararsız görünümünün altında, ilişkileri yıpratacak taraflar görebilirsiniz. Çok sağduyulu olmanız gereken bir gününüzdesiniz. Artık zamanı geldi de geçti, diye düşündüğünüz bazı kararları bu günlerde alabilirsiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 00:01 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda, iç dünyanıza çekilerek ilişkiler-hayat-yaşananlar-geçmiş ve gelecek hakkında düşünebilirsiniz. Gelişiminizde size destek olanlar veyahut sizi bir hayli üzen kişileri şimdi yeni bir bakış açısıyla ele alabilirsiniz. Kimler geldi kimler geçti ve şimdi durduğum nokta nedir diye iç gözlemde bulunabilirsiniz. Bunların tümü aslında olumludur. İnsan gelişen varlık ve yaşadıklarımız tesadüf değildir. Bize kattığı nedir bunlara bakmak lazım. Saat 12:42 Neptün ile karşı karşıya geliyor. Aşk hayatınız çocuklarınızla alakalı konuların bilinçli bir şekilde ele alınması, titizlikle takip edilmesi anlamında yararlıdır. Ancak paramızın hesabını da iyi yapalım. Açılmayalım. Günün güzel getirileri hepimizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Şubat 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir ilişki arifesindeysen, görüştüğün kişi karakterini belli edecek. Sana uygun değilse, karar verebilirsin.

12 Şubat 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bilinmeyenlerin görünür olduğu bir gün. Stres yaratan konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken durumlar oluşabilir.

12 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklaşa işler içerisinde daha verici ve fedakar olabilirsiniz. Gelecek yönünde hayaller kurmak mümkün.

12 Şubat 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı cevrelerden kişilerle tanışabilir ve yabancı ulkeden gelen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek icin saygı duyduğunuz kişilerin goruşlerinden faydalanacaksınız. Guzel yatırım fırsatları karşınıza cıkarsa değerlendirmekten cekinmeyin. Evinizde rahat vakit gecirmek isteseniz de icinizden yukselen enerji sizi evinizin dışına cıkartacak.

12 Şubat 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konularda muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, toplu paralar, alım satım gibi işlerinizde şanslı olduğunuz bir zamanda iken, bu süreçte ilişkilerinizde romantik yeni başlangıçlar yapabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

12 Şubat 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaş ortamlarınızda abartılı ve coşkulu davranacaksınız ama gönlünüzde kopan fırtınalar zaman zaman kendinizi kötü hissetmenize neden olabilir. Bazı şeyleri hak etmediğinizi düşünebilirsiniz. Dramdan uzak durmaya gayret edin.

12 Şubat 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamlarınız ve toplumsal amaçlı organizasyonlara yöneleceğiniz bir pazar gününde ilerliyorsunuz. Dostluk ilişkilerinizde deneyimlediğiniz alışveriş dengelerinin niteliğini sorgulayabilirsiniz. Size fayda sağlayabilecek ve iyi hissettirebilecek kişilere yönelmek için bazı kararlar alabilirsiniz. Mesleki kazanımlarınızı arttırabilme hesabı yapabilirsiniz. Ay’ın Başak burcuna geçişinde detaylı ve titiz bir hesap yapmak, adilane bir tutumla arkadaşça ve toplumsal paylaşımları düzenlemek için uygun enerjilere sahip olabilirsiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, olayları yönetmeye çalışmak yerine, mevcut duruma uyum sağlamanız gerekiyor. İlişkilerinizin yönetimini de başkalarına devredin ve kendinizi hayatın akışına bırakın. Böylece, gerginlikten uzak, oldukça huzurlu bir gün geçireceksiniz.

12 Şubat 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 04' 32" R
Ay
İkizler
17° 56' 42" R
Merkür
Koç
23° 53' 24"
Venüs
Boğa
13° 15' 55"
Mars
Koç
07° 22' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 38"
Satürn
Balık
17° 23' 50"
Uranüs
Boğa
22° 55' 18"
Neptün
Balık
29° 11' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 23"
Lilith
Başak
24° 26' 32"
True Node
Koç
15° 11' 08"
Son Güncelleme : 10/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>