Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünleri, ilişkide son derece açık olma ve onarma anlamında çözümler üretme zamanı olarak değerlendirebilirsiniz. Son zamanlardaki yabancı davranışlar ilişkiyi daha da karmaşık bir duruma getirebilir.

İş hayatınızda gözle görülür düzelmeler var. Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor.

Para durumunuzda iyiye gidiş gözleniyor. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz. Bugünlerde bir arkadaşınızla birlikte ortak bir yatırımınız söz konusu olabilir.

Yeni tanışmalarınız içinde, sonradan sorun yaşayabileceğiniz beraberlikler var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakın bir gelecekte yaşayacağınız önemli bir değişiklikle ilgili bugün bir haber alabilirsiniz. İnsanlarla iyi ilişki kurmanızın meyvelerini topladığınızı düşünüyorsunuz. Gerçekten de alacağınız bir haber bu ilişkilerinizin bir ürünü olarak size ulaşacak. Kendinize oldukça güveniyorsunuz. Bu özgüven içinde başarılar kadar, yanılgılarda yaşayabiliyorsunuz.

17 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 08:01 Ay-Neptün görünümü,hayatınız-ciddi ilişki-aşk hayatınız-çocuklarınızla alakalı konularda size güçlü bir sezgi ve yaratıcılık gücü vericidir. Saat 17:18 Ay-Merkür görünümü, özel hayatınızla ilgili konular üzerinde konuşmaktan hoşlanmadığınızın işaretçisidir. Yüreğinizin içinde olan biteni kimsenin bilmesini istemeyeceksiniz. Özgür olmak istiyorsunuz. Ancak şartlar gereği beklemektesiniz. Bu da sizi yoruyor. Saat 22:38-18 Şubat saat 21:52 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu uzun süre içinde geçmiş gözlerinizin önünden bir film gibi şeridi gibi geçer. Bazen garip bir yalnızlık duygusu üzerinizde hakim olabilir. Hayat sanki bir tiyatro sahnesine benzemektedir. Oyuncular bellidir ancak senaryonun sonunu kestirmek oldukça güçtür. Acı bir gülümseme kimi zaman dudaklarınızda belirir. Artık ne olursa olsun, hiçbir konuda özellikle ilişki mevzularında karşınızdaki kişiyi iyice tanımadan iyi niyetli düşünmeyeceğinize dair kendinize söz verebilirsiniz. Günümüz güzel gelişmelerle şenlensin. Canı gönülden sevgilerimle,

17 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün güvende olmak senin için önemli olabilir. Kendini rahat hissettiğin kişilerle görüşmek isteyebilirsin.

17 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dedikodular ve bazı gizli kalmış konular hakkındaki söylemlere dikkat etmeniz gereken bir gün. Duygusal huzursuzlukları davranışlarınıza yansıtmamalısınız. İlişkilerinizdeki beklentilerinizi arka plana atmalısınız.

17 Şubat 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların üzerinde zaman harcayabilirsiniz. İşlerinizle ilgili yeni niyetleriniz olabilir. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Alternatif yollar bulmak için çaba gösterebilirsiniz. Gün içinde kendinizi keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz.

17 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Manevi yönünüz bir hayli kuvvetli. Sevgi dolu ve şefkatlisiniz. Ancakverenler için bu durum biraz daha ciddiyet kazanmalı. Çalışanlarınız arasında ihanet söz konusu olabilir.

17 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

17 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendi hayatınıza odaklanmanız gerektiğini bileceksiniz. Temiz hava, alışveriş, kendinize vakit ayırmak iyi gelebilir. Yine dealanlarınızda umulmadık etkilere karşı hazırlıklı olun.

17 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günü bireysel etkinliklerle geçirmek isteyebilirsiniz. Zihniniz ve sezgileriniz yüksek olmasına rağmen bedensel enerjilerinizde düşüş hissedebilirsiniz.Daha içe kapanık ve esrarengiz davranışlar içinde olmak işinize gelecektir. Soyut ve manevi alışverişleriniz konusunda diğerlerini destekleyici davranabilme durumunuz mevcuttur. Sosyal ilişkileriniz, eğitim ve pazarlama konularınızda duygusal dönüşümler kaydedebilirsiniz. Kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde duygusal baskılar üzerine düşünebilirsiniz.

17 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgili düşünceleriniz günün konuları olacaktır. Bu konuları başka bir güne bırakabilirsiniz, çünkü bazı noktalara takılıp kalma geçerli çözümler üretmekten uzak olma ihtimaliniz bulunuyor. Bunları bir düşünün.

17 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 20' 52" R
Ay
Yay
26° 45' 03"
Merkür
Koç
16° 15' 42"
Venüs
Koç
28° 21' 53"
Mars
Balık
28° 04' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 33"
Satürn
Balık
16° 23' 04"
Uranüs
Boğa
22° 13' 31"
Neptün
Balık
28° 50' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 15"
Lilith
Başak
23° 06' 02"
True Node
Koç
15° 26' 32"
Son Güncelleme : 28/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>